|
|
| נשלח ב-5/2/2006 14:33 |
|
| |
חברים בסה"כ ניסיתי להעלות את הנושאים כאן לסדר היום ומה אני מקבל ? התפלמסות לא לגיטימית.
חרדים למה אתה חושה שהשתבשה לי דעתי? בגלל הצבעוניות של ההודעה? ובכן בסה"כ רציתי להכניס קצת צבע למסך המשמים של הפורום מה רע בזה.
נראה לי שבסוף גם אני אכבה את האור ואפסיק לכתוב בקצב הזה....
לאן נעלמתם? נגמרו לכם הנושאים לדבר אליהם או שמה בעקבות חשיפת מרנן וארגוזציה נגמרו לכם הסקופים?
יוחזר מרנן מיד במחילה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 00:06 |
|
| |
אלעדילעד,
אתה רוצה שאני אפרגן עכשיו לכולם?

|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 23:40 |
|
| |
האדם היחיד במועצה שגורם לי לצחוק כל הדרך אל הברז הוא
שלומי גילברג
כל השאר בקושי מסוגלים לחייך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 21:49 |
|
| |
אלעדי- לא הבנת אותי נכון. אני דווקא התכוונתי ברצינות רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 21:17 |
|
| |
איפכא
אם אתה לא רוצה שימחקו לך את ההודעה ......... 
אאללעעדד
תגיד לי בבקשה. יש קשר בין המקורות שלך במועצה לאלו שאתה דואג לפרגן להם כל פעם??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 21:14 |
|
| |
אאללעעדד - ולמי שייכים ה- 50% האחרים של חוש ההומור במועצה? למועלם, אה? אכן שני אנשים בעלי חוש הומור משובח.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 16:39 |
|
| |
תשובות לנאה:
1. כבר מזמן יש אופוזיציה בעיר. היא הרבה יותר אפקטיבית כשהיא באה מבפנים, אך גם מזיקה לנו באותה המידה שהיא אפקטיבית, פשוט משום שהמערכות נתקעות בגלל מלחמות אגו.
2. אתמול בבוקר נצפה ממליה כשהוא מחביא קראוון מתחת לדש מעילו. הנ"ל מכחיש אבל לא יעזור לו - אנחנו נחשוף את זה כבר באיזה שהוא ניק.
3. לא נתפס המדליף לארגוזציה כי קשה לתפוס יותר מאחד וגם כי אחד מהמדליפים הדליף בלי לדעת שהוא מדליף... אולי.
4. מרנן הוא תעלומה כרגע. אני מקווה שהוא רואה את זה ויענה לי באישי.
5. ארגוזציה ואמונים הם לא אותם כותבים, אם כי הרגשתי לא נעים כל כך כשהתברר לי מי הם. אני מסמפט את שניהם מאוד ברמה האישית. לו הייתי יודע שזה הם, הייתי סוכר את פי ולו משום שאני מחבב אותם (ובעיקר אחד מהם...). אני רק יכול לומר כאן בפה גדול, שמדובר בשני אנשים מקסימים שלא עשו את זה מרשעות כמו שסברתי כבר בהתחלה.
6. כשזה יבוא, זה יבוא (העיתון).
7. שוב, לשאלה האם צביקה חשף את המדליף אין תשובה ברורה. הייתי יותר אומר שהמדליפ/ים חשפ/ו את עצמו/ם ולמדליפים שלום.
8. אמנון במועצה והוא יישב במועצה גם אם היא תהיה עיי חורבות. וחוץ מזה, 50 אחוזים מחוש ההומור של המועצה ייעלמו אם הוא עוזב את המקום, לא חבל?
9. רמי לברון חי וקיים, נושם ובועט. זאת ההזדמנות שלי להוסיף שהוא אדם משכמו ומעלה. אל תשאל אותי למה, אני שומר את זה לעצמי והוא אפילו לא יודע למה אני מתכוון. הוא בטח מופתע כשהוא קורא את זה.
10. אם פספת את "קוראים אלעד" אז נערכה פגישת פיוס מבורכת שרק תעזור לכולנו. ואינשללה שהיא תהיה שרירה וקיימת לעד, העיר הזאת עברה מספיק. הרבסט הוכיח מנהיגות ולא פנקסנות. לא שאני נותן לו כאן ציונים, אבל חייבים להחמיא ולפרגן (תצטרפו אליי).
וברוך שובך מלונדון .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 16:10 |
|
| |
נאהדורש,
חשבת על זה שאולי זה גם "קצת" בגללך?
וד"ל.
ואגב, בהריון הפונט----סליחה---הבטן, לא תופחת וגדלה בכזו מהירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 15:54 |
|
| |
למי התכוונת "שנינו יודעים"? מכאן הסקתי שאתה בהריון.......

|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 14:58 |
|
| |
נאה דורש, תודה על הפירגון, אבל אתה בהריון?!

|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 13:56 |
|
| |
ברקוביץ
שנינו יודעים שיש לך קשרים במקומות הנכונים. אולי תואיל בטובך להעיר את יצרני החדשות מתרדמת שנפלה עליהם
במחילה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2006 13:10 |
|
| |
נו, אם אין חדשות אז יש מי שיתחיל לייצר אותן.....

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|