תשובות לנאה:
1. כבר מזמן יש אופוזיציה בעיר. היא הרבה יותר אפקטיבית כשהיא באה מבפנים, אך גם מזיקה לנו באותה המידה שהיא אפקטיבית, פשוט משום שהמערכות נתקעות בגלל מלחמות אגו.
2. אתמול בבוקר נצפה ממליה כשהוא מחביא קראוון מתחת לדש מעילו. הנ"ל מכחיש אבל לא יעזור לו - אנחנו נחשוף את זה כבר באיזה שהוא ניק.
3. לא נתפס המדליף לארגוזציה כי קשה לתפוס יותר מאחד וגם כי אחד מהמדליפים הדליף בלי לדעת שהוא מדליף... אולי.
4. מרנן הוא תעלומה כרגע. אני מקווה שהוא רואה את זה ויענה לי באישי.
5. ארגוזציה ואמונים הם לא אותם כותבים, אם כי הרגשתי לא נעים כל כך כשהתברר לי מי הם. אני מסמפט את שניהם מאוד ברמה האישית. לו הייתי יודע שזה הם, הייתי סוכר את פי ולו משום שאני מחבב אותם (ובעיקר אחד מהם...). אני רק יכול לומר כאן בפה גדול, שמדובר בשני אנשים מקסימים שלא עשו את זה מרשעות כמו שסברתי כבר בהתחלה.
6. כשזה יבוא, זה יבוא (העיתון).
7. שוב, לשאלה האם צביקה חשף את המדליף אין תשובה ברורה. הייתי יותר אומר שהמדליפ/ים חשפ/ו את עצמו/ם ולמדליפים שלום.
8. אמנון במועצה והוא יישב במועצה גם אם היא תהיה עיי חורבות. וחוץ מזה, 50 אחוזים מחוש ההומור של המועצה ייעלמו אם הוא עוזב את המקום, לא חבל?
9. רמי לברון חי וקיים, נושם ובועט. זאת ההזדמנות שלי להוסיף שהוא אדם משכמו ומעלה. אל תשאל אותי למה, אני שומר את זה לעצמי והוא אפילו לא יודע למה אני מתכוון. הוא בטח מופתע כשהוא קורא את זה.
10. אם פספת את "קוראים אלעד" אז נערכה פגישת פיוס מבורכת שרק תעזור לכולנו. ואינשללה שהיא תהיה שרירה וקיימת לעד, העיר הזאת עברה מספיק. הרבסט הוכיח מנהיגות ולא פנקסנות. לא שאני נותן לו כאן ציונים, אבל חייבים להחמיא ולפרגן (תצטרפו אליי).
וברוך שובך מלונדון .
 |
|
|