| נשלח ב-3/2/2006 01:22 |
|
| |
פנסים בצהרי היום על חשבון מי?????
מצורף קובץהיום בצהריים נסעתי בכביש שמקצר בין רחוב רמב"ם ליהודה הנשיא והיתה שמה מנורת רחוב דולקת לתומה בצהרי היום
מי באמת משלם את החשמל על זה??????
והאם זה כלול לנו בארנונה???

|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 14:38 |
|
| |
שכן
על תשובה כזו בחיים לא חשבתי,
המועצה כאן נמצאת בתרדמת עמוקה, תראה את הבורות שיש בכבישים. תנסה פעם לשלוח איזה מכתב שיטפלו באיזה משהו ונראה אם יחזרו אליך, כ"כ הרבה דברים יש לסדר כאן בעיר ואתה חושב שבמועצה החליטו השבוע להדליק את כל אורות העיר ביום, בשביל לבדוק איזו מנורה מסכנה שנשרפה, ומיד להחליפה? לא ראיתי באזור אף אחד שמסתובב ומביט על מנורות,
תעשה טובה, ברגע שאתה רואה בלילה מנורה שרופה, תדבר עם המועצה שיחליפו אותה ותעדכן אותנו מתי החליפו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 12:54 |
|
| |
מקורב,
זה תאורת השפ"פ לכאורה אתה צודק אבל לגבי רשות להלך שם אם זה אורחים של הבניין אין בעיה אם זה אנשים שמקצרים דרך החצר יתכן ואתה צודק.
משי,
ההבדל בין אלעד לירושלים ששם המוקד העירוני הוא אכן מוקד עירוני שמעביר פניות למחלקה
באלעד אין מוקד עירוני זה ישראבלוף אתה מגיע למוקד בטחון, ולא בכדי זה כך
תנסה לשלוח פקסים או לצלצל למחלקה שאחראית על איזה שהוא נושא.
אנשים פה עייפים מלהתלונן על אזניים אטומות לכן הם מתפרקים כאן.
ואגב תאורה למי שהתלונן, עד שאתה מלין על תאורה שדולקת ביום לך תבדוק כמה פנסים בעיר שבורים או חשוכים..
אה שכחתי זה באחריות משרד השיכון או שמא החינוך? ואולי רווחה?

|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 11:54 |
|
| |
בירושלים, ראיתי הרבה פעמים תאורת רחוב דלוקה באמצע היום, צלצלתי לעיריה, הודעתי להם על כך, הם הודו לי ואמרו שכבר מישהו הודיע להם את זה, הם יבדקו את הענין והענין סודר. לא ראיתי אח"כ בשום אתר באינטרנט, ולא בשום עיתון את השאלה "על חשבון מי"! רק אנשי אלעד פשוט מסתובבים כל היום וכל הלילה עם פנסים ומחפשים פגמים בכל מה שקשור לראשי העיר. לאלה כבר כתבו חז"לנו "קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים" .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 10:26 |
|
| |
זה לא כביש זהוי חניה ששייכת לתושבים ולכן זוהי תאורת חניה שתושבי הבתים הסמוכים משלמים עליה ובככל צריך לכוארה רשות מהדיירים כדי להשתמש בדרך זו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 09:46 |
|
| |
שכן אתה מדהים!!
אני יכל רק לנחש שאתה משתייך כניראה למחנה דתי לאומי.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 09:39 |
|
| |
1. איזה רחוב מקצר מרמב"ם ליהודה הנשיא?
2. אני לא יודע על המקרה הזה, אבל פעם בכמה זמן מדליקים את התאורה ביום כדי לראות אלו נורות שרופות, ומחליפים אותן.
נוהל שכן
זה כאן!
|
|
|
|
|