|
|
| נשלח ב-7/2/2006 11:24 |
|
| |
רביד אין דבר כזה בש"ס ולא בשום מיפלגה אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2006 13:11 |
|
| |
חושש, למה אתה מתכוון - "אין דבר כזה בש"ס, ולא באף מפלגה אחרת"?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2006 01:29 |
|
| |
רביד 613,
ציינת תכונות טובות המתבקשות למועמדים לח"כים, אבל בש"ס של השתא חייבים לציין "נקיון כפיים מוכח"... יותר מדי האשמות פליליות היו בעבר!
"שונאי בצע" - זה מה שחשוב...
אגב, היה פעם אחד כזה, הרב פרץ, לא להחליף עם יאיר פרץ, אבל בעל ה"שאגת אריה" דאג לסלקו ולרשת אותו.
אל תסמכו על חולשת הזכרון של הבריות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2006 09:55 |
|
| |
כעת חיה,
אתה צודק במאה אחוז. התנאי הראשון הוא נקיון כפיים.
למרבה האירוניה, כמי שגדל בש"ס משנת הווסדה ב1983 בירושלים, אני נזכר כעת כי אחת הסיסמאות הראשונות שנבחרו בש"ס בהתמודדות הראשונה ב1984, היתה:
"עבר מפואר - עתיד מבטיח"
מי היה חולם שלאחר 22 שנה ניתן יהיה להגדיר סיסמה זו כאבן בוחן ראשונה לבחירת מועמד לכנסת בש"ס, מן הבחינה האישית.
אבל היות ואני עוקב אחרי ההתרחשויות, בין הייתר מבפנים ומקרוב, אני יכול לומר שכיום יש לאלי ישי רגישות גבוהה מאוד לתדמיתה של התנועה בעיני הצבור, ומנוי וגמור איתו שלא להתפשר ולא לאפשר לחגיגת כתבי האישום והפרשיות להימשך.
תוקן על ידי - רביד613 - 09/02/2006 9:56:13
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2006 15:37 |
|
| |
בניזרי כבר לא שני
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2006 09:48 |
|
| |
כעת חיה,
קיבלת את התשובה לשאלתך, היישר ממועצת חכמי התורה, שגרמה בעצם לכל העיתונאים לאכול את כובעם.
הם הלעיטו את הציבור שבניזרי מקום 2, שיאיר פרץ לא ברשימה, שרפי מלאכי ליאור גבאי ופיני צברי ברשימה במקום ריאלי, והם הסתמכו על "הדלפות מקורבים".
לעומת זאת, אף אחד מהם לא הזכיר את השם אביגדור אוחנה, שסיכוייו להפוך לח"כ טובים מאוד, בקונסטלציות מאוד מסוימות...
היות והדיון במועצת היה אמיתי, ולא אישו דה-פקטו להחטות שכבר נסגרו, כולם ידעו לספר מה יכנס לסיר החמין, אך אף אחד לא ידע איזה תבשיל יצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2006 09:56 |
|
| |
ספר לי איך אוחנה יהיה בכנסת? בניזרי מורשע והולך הביתה כנ"ל פרץ אטיאס מדיח את אלי ישי ושולח אותו הבייתה ואמנון כהן מוצא עבודה ופורש מהכנסת אז אולי אם יהיה מזל אביגדור יהיה בכנסת....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2006 12:33 |
|
| |
חושש,
אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה בפוליטיקה, ובמיוחד לא בש"ס. בחירות זה לא מדעים מדוייקים. בעצם ימים אלו נכנסו כמה וכמה אנשים לכנסת, שהם היו במקומות לא ריאליים, ממש בדיחה. לעצם העניין: התפטרות של כמה חכי"ם אכן אפשרית, בסיטואציות מסוימות. התפטרות של חכי"ם שימונו לשרים, אם וכאשר, מפנה עוד כמה מקומות. 13 או 14 מנדטים בתוצאות, גם אפשרות סבירה. לכן, אפילו רפי מלאכי (17)עשוי בשלב מסויים להגשים את שאיפת חייו, ואני יודע שדברי חקוקים.
|
|
|
|
|