בית פורומים אחרדים-אלעד

כחול לבן נוסח אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/2/2006 19:29 לינק ישיר 
כחול לבן נוסח אלעד

חברים יקרים!
ברשותכם אשמח לעלות נושא ראוי לדיון,
אנו עדים לצמיחת בתי עסק ביישבונו,
ובידנו הדבר לתמוך בהם, ולדאוג לרכז קניותנו רק בישוב,
ובכך גם נעזור לשכננו וגם נסייע בפיתוח וצמחיה כלכלית,
למשק ביישוב,ובמיוחד לבעלי הרכבים,
אין ספק שהדבר יתרום בעיקר לנו, 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2006 07:20 לינק ישיר 

תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2006 07:04 לינק ישיר 

מוישה כל מילה בסלע, כל הוספה תגרע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2006 06:43 לינק ישיר 

אם מישהו חושב שמחוץ לעיר השרות "אוטומטית"  יותר טוב מבעיר אז הוא טועה טעות חמורה,
לא כל דבר יותר זול בבני ברק או בדשא של עיר שכנה אחרת.

לגבי שירות ,בכל חנות יש לבחון אותו  לגופו .חוץ מזה שעל כל קלקול של מוצר באחריות צריך לסוע רחוק ולא תמיד מחליפים את המוצר במקום כך שהחסכון בעלות המוצר מתקזז עם זמן ודלק.
כמובן  ששירות יכול להיות עיניין סובייקטיבי, למשל מישהו שרוצה (ויש הרבה כאלה) לשלם על מוצר בתנאי תשלום מגוחכים בסגנון "בעשירי כל חודש אני יקפיץ לך כל תשלום ,אל תדאג אנחנו בני תורה,ונתקל (בצדק) בסירוב  תמיד יטען שיש לחנות שירות זבל למרות שהוא טועה .

מבחינתי יש אלמנט חשוב הרבה יותר ממחיר שמדובר בתיקון מוצר כלשהו שלא באחריות (למשל מכונת כביסה)
שהוא אמינות, ברגע שבעל מקצוע ידוע כאמין ,יש לרדוף אחריו גם אם נראה לך שמישהו אחר זול יותר.
פעם הזמנתי פורץ מנעולים מחוץ לעיר שיתקן לי את הנעילה בדלת הרכב,בטלפון הוא טען שהמחיר הוא 150 ש"ח אבל כשהגיע ותיקן הוא טען ש 150 ש"ח הם רק על עבודה אבל על החלק שהתקלקל צריך לשלם 80 ש"ח נוספים וכמובן שאנחנו מדברים על פלוס מע"מ וכשניסיתי להוריד מעלי את גזירת המעמ הוא לא הסכים אפילו שנתתי לו מזומן, וזה עוד דוגמא יחסית חיובית שלא לדבר על אלה שמחליפים חלקים ללא צורך (עיין ערך יצאת צדיק) 

דבר נוסף,צריך לזכור שלא כל תלונה של לקוח יכולה להתקבל באזנינו כמוחלטת  מכיוון שיש שני צדדים לסיפור,
ובמהלך עבודתי נתקלתי בכאלה שאפילו לא מבינים כמה "יצאת איתם גבר" ועוד חושבים שדפקת אותם מכיוון שיש להם עין צרה או פשוט לא מקצועית ,או שבעל מקצוע אחר "ליכלך" לך על העבודה כדי להרוויח עוד לקוח.

מצד שני ,למה לא לסייע לחברים שלכם שעובדים בעיר בבחינת שרברבי עירך קודמים??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2006 00:49 לינק ישיר 

האמת היא שכבר מזמן רציתי לכתוב את מה שאני יכתוב אבל אמרתי לא כדאי, עזוב אותך,
אבל כשנכנסתי לכאן וראיתי שהוא הכניס פרסומת אז אני חייב לציין
שהמקום הזה ממש יקר.
יש שמה פריטים קטנים שאם אתה תקנה אותם בבני ברק או ראש העין למשל זה יעלה 10 אגורות, כל עוד שאצלו זה 40 אגורות. וכו"
אני לא יפרט יותר מידי
אבל חברה', אם אתם לבד בעיר או בשכונה, זה לא אומר שאתם צריכים לשחוק את כיסי האברכים כאן בעיר,
אני לא אומר שלא תרוויחו, אבל שלא יהיה יתר על המידה כי אנו מכירים את המחירים בחוץ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2006 00:29 לינק ישיר 

גם אני בתור אוכל ממליץ מאוד לפלפהלה מעולה גם הטעם וגם השרות.

ברמה מעל כל אלו שהיו לפניו.

בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2006 21:57 לינק ישיר 

אני גם מצטרף למחמיאים ללאפל'ה באמת עסק מעל הסנדרט באלעד, ממליץ בחום.

אני גם חושב שהרבה בעלי עסקים באלעד צריכים ללמוד איך לתת שירות ולהתיחס ללקוחות.

מצד שני לצערי באלעד יש גם הרבה לקוחות שלא יודעים איך להתנהג.

התנהגות חצופה, דרישות להנחות במחיר הפסד וזלזול במוכרים.

אם אתה לא רוצה לקנות תגיד תודה ותלך, למה אתה חייב להגיד "בבני ברק זה עולה ככה" ו"אתה מביא את הסחורה הזולה" וכו' (היתי עד לכל אלה).

אלעד - בעלי עסקים חריגים ללקוחות חריגים.

"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 16:20 לינק ישיר 

נסה ותהנה צורי...

המקום נקי, היחס מעולה אם כי מעט איטי, המוכרים לא עצלנים והאוכל - יאממי.

זה מלמד שעבור שירות טוב מוכנים התושבים לשלם. כשמתייחסים אלינו כמו אל סוג א', אנחנו מגיבים אוטומטית. זו הסיבה שכמעט כל הזמן מלא שם.

ירבו עסקים כגון אלה באלעד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2006 12:21 לינק ישיר 

אאללעעדד

עכשיו אני מבין למה אתה כל הזמן רץ ליהלום

או שכבר נחתם ריטיינר עם לאפהל'ה

לא טעמתי שם אולם אכן מדברים בשבחו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 09:28 לינק ישיר 

ישנה תופעה מאוד מעניינת שהיא רק באלעד
בעלי החנויות חושבים שבאלעד מגיע לתושבים פחות שירות ויחס.

לדוגמא: באלעד יכולה המוכרת לעמוד למכור בחנות ביחד עם ילד או שני ילדים, שמעסיקים את המוכרת והיא כמובן יש לה הרבה סבלנות לקונים... ועוד....

ישנה עוד הרבה דוגמאות שבעלי העסקים בעיר מנסים לחסוך כסף - וכמובן נותנים פחות שירות, ואנשים כבר מעדיפים לקנות אפילו מחוץ לעיר, עם קצת יותר שירות ויחס מינימלי.

סליחה אם פגעתי בכבוד של מישהו!!!
אבל זה המציאות
וישנם הרבה דוגמאות שאני לא רוצה להעלות אותם כאן מכיון שבינו במי המדובר, ומבלי לפגוע באף אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 07:32 לינק ישיר 

מצטרף ל"כתב סופר" בקטע של הסוּפֶּרִים/צרכניות:

אני דיי עצלן בהשוואות מחירים ובתור אחד שהיה עורך את הקניות שלו בהרצליה, שם רבע עגלה מגיעה ל-300 שקלים, הרגשתי שכאן זול להחריד ולכן לא טרחתי לעשות את מה שכולם עושים, השוואות כמה עולה כאן מעדן וניל וכמה שם.

גם חבר שניסה לשכנע אותי לראות את ההבדלים בין אלעד ל"זול פה" בארות יצחק או ל"יד יצחק" ראש העין (רדיוס הגיוני לאלעד) לא הצליח, כי לא הבנתי את ההבדל בין שקל כאן לשקל שם. כמה כבר מוצר מסוים עולה כאן יותר?

אבל אפילו שאינני משווה מוצר מול מוצר, נוכחתי לדעת שב"זול פה" בארות יצחק או "יד יצחק", הרבה הרבה יותר זול מהקניות בעיר אם מדברים על 'סל' - שזה אומר למלא עגלה ללא הבחנה מבחינתי.

עגלה גדושה בדברים בסיסיים וגם בשטויות + מותרות, עלתה פחות מ-500 שקלים מחוץ לעיר ואני מעריך שבאלעד היא הייתה עולה יותר מ-600 (שלא לדבר על הרצליה).

ולכן, עם כל הכבוד, לקניות הגדולות באמת, ההגיון אומר להימנע מלערוך אותן בעיר עד כמה שניתן.

נעליים, ביגוד, צעצועים ועוד - רק באלעד בשביל לתמוך בבעלי העסקים וגם משום שאין הבדל גדול בין המחירים כאן לבני ברק. אתם יודעים מה? אפילו תכשיטים. גם השווארמה שלנו במחיר שווה לכל נפש וסוף סוף טעימה ונקייה עם שירות טוב.

צרכניות - על סף להחרים.

תוקן על ידי - אאללעעדד - 07/02/2006 7:31:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2006 00:35 לינק ישיר 

מה זה לא נעים?

בשביל זה יש את האגודה להגנת הצרכן, שולחים מכתב עם הסיפור בצירוף חשבונית והם מטפלים בחנות הזאת!

אין כזה דבר לא מחזירים מוצרים, ניתן להחזיר תוך 14 יום מהקניה בצירוף חשבונית באריזה המקורית, מי שלא מעונין לקבל בחזרה, יתבע בבית משפט וישלם קנס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2006 23:48 לינק ישיר 

כתושב ותיק באלעד גם אני מעונין ורוצה לפרנס את בעלי החנויות באלעד, אך מצד שני איני חושב שאני אמור לקבל שרות פחות טוב ומחיר יותר גבוה, בגלל שאני קונה פה בעיר ולא במקום אחר, ולכן כל דבר ודבר אני בודק בפני עצמו, ואם אכן השרות טוב והמחיר סביר אני אקנה כאן, ולא, אני אקנה במקום אחר,
אתן לכם דוגמא על שירות רע בעיר, לאחד מידידי נולד ילד בשעה טובה ומוצלחת, הנ"ל כרוב הגברים אינו מבין גדול במוצרי תינוקות, אך לבקשת זוגתו הוא נחפז לגשת לחנות למוצרי תינוקות וביקש לרכוש כיסא לתינוק לרכב, המוכר או המוכרת מיהרו להביא לו את מבוקשו ואכן הוא רכש את המוצר בעבור כמה מאות שקלים, אך כשהנ"ל הגיע הביתה עם הכיסא החדש והציג אותו בגאוה בפני זוגתו, קידמה אותו זוגתו בסבר פנים חמורות ואמרה לו, מה פתאום רכשת כיסא עבור ילד בן שנה לפחות, אנחנו צריכים כיסא לתינוק קטן, הבעל הצטדק באומרו זה מה שנתנו לי, אני לא מבין בזה כלל, הוא מיהר לחזור לחנות ולבקש לחליף את המוצר, אך נענה בשלילה, איננו יכולים להחליף את זה מצטערים..., הנ"ל לא ידע את נפשו אך שתק ומיהר לרכוש כיסא נוסף עבור הרך הנולד,
לאחר כמה ימים ניגשה זוגתו לחנות באומרה שהיא מעונינת ברכישת עגלה עבור התינוק, אך מכיון ויש בידה כיסא לתינוק שרכשה בטעות, היא מעונינת להחזיר את הכסא ולהוסיף כסף עבור רכישת עגלה חדשה, אך שוב נענתה בשלילה "איננו מחזירים מוצרים", לא עזרו כל הטענות והמענות והיא עזבה את החנות ברוגז תוך כדי אמירה, ואתם עוד מתפלאים למה אנשים לא קונים בעיר דברים...,
מה שקרה כאן הוא שמכיון ובעל החנות גר בעיר וכל אחד מכיר את כל אחד, נהיה מצב שלא נעים לריב איתו על החזרת המוצר מכיון והוא שכן ואנחנו מכירים ולא רוצים לריב וכו' וכו', ולעומת זה באם הדבר היה נעשה בחנות אחרת הרי הם היו הופכים את החנות עד להחזרת המוצר, ורק בגלל שהם רצו לפרנס את תושבי העיר הם נענשו..., ולכן אני חוזר שוב יש לבדוק כלדבר בפני עצמו, אך לא לצאת פרייארים רק בגלל שאנחנו רוצים להיות צדיקים ולקנות רק בעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2006 12:32 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/2/2006 22:57 לינק ישיר 

למה הכוונה "ובמיוחד לבעלי הרכבים"?

לגבי הסופר מרקטים:

קניות של יום יום אני מבצע באלעד אבל של סוף שבוע אני לא מבצע מאחר והמחירים פה נורא יקרים - עד 50% יותר מאשר מחוץ לאלעד לגבי חלק מהמוצרים.

לעומת זאת אני מאוד מרוצה מהמאפיות פה.
אני בעד - אבל העסקים צרכים להיות תחרותיים.
"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > כחול לבן נוסח אלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext