בית פורומים אחרדים-אלעד

מיומנו של אורח בעיר אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2006 15:37 לינק ישיר 
מיומנו של אורח בעיר אלעד

יומני היקר!
התארחתי בשבת בעיר "אלעד".
בכניסה לעיר שתי דקות לפני השקיעה עשרות ידיים הושטו אלי, לא לזרוק אבן אלא לטרמפ.

התפללתי בבית הכנסת "אהל משה מאעקוועא". נראה שהאדמו"ר מסודר כלכלית, הכל נקי ומסודר והספרים חדשים אולי כי לא לומדים בהם? לא יודע.

סיבוב אחרי הארוחה- מלא אנשים הולכים ומצביעים על מי שסגר מרפסת, התקין מזגן חלון, לא "עשה" תריסים או גרעפס. כולם בטוחים שהפרויקט החדש פחות טוב משלהם והאזור "למעלה" או "למטה" יותר נעבך.

המשפטים ששמעתי הכי הרבה- "איפה צביקה כהן" "אחחח מתגעגעים לקריספל" "הכי טוב כח או"ם בין לאומי"

בבקר התפללתי בבית המדרש ויזניץ. לאחר התפילה הרחתי כמו קרקעית של מקווה לאחר חודש. זק"א בדקו לי את דרכי הנשימה וחוץ מכלור לא נמצאו עוד רעלים מסוכנים.

מנחה של שבת- התפללתי במערת הזמן. "גטו ורשה" בית מדרש ליטאי צמוד ל"אהל משה". אויש איזה ייאוש, הרהיטים ייבוא אישי מליטא הזכירו לי את ימי השואה למרות שלא ביקרתי שם. הניגון והציבור שם היה כזה מיואש אפילו הפרוכת וס"ת היו עתיקי יומין כאילו להזכיר לך שהכל רק "עויילום הזה". ייאוש!

סעודה שלישית- כאבי ראש.

מוצ"ש- אם ראיתם רכב מנתר באוויר מעל "הרי האטה" ובורח מאלעד, זה היה אני.

מקווה שהמארחים שלי לא קוראים את זה, האוכל היה טוב אבל.. הייאוש באוויר..

תחזיקו חזק עלים קטנים שלי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2006 23:59 לינק ישיר 

הוויכוח היה פשוט.

משמיצי אלעד מול האנשים שגרים בה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2006 23:54 לינק ישיר 

תגידו מה קורה כאן?

אני חדש כאן ולא מאמין על מה אנשים כאן מתווכחים "איש לרעהו יעזורו..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 23:35 לינק ישיר 

מצורף קובץ

חלאסססססססססססססססססס כמה אפשר לטחון הודעה מסכנה של אדם אומלל שסובל מפיצול אישיוית............תרדו מזה זה לא לרמה שלנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 17:44 לינק ישיר 

הדברים שלא אהבת יש לייחס לחוג שאתה משתייך אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 01:16 לינק ישיר 

אין לי בעיה. בלי נדר, אמנע מלכתוב כאן ולהוריד את הרמה.
כל טוב, ותצליחו.

(אגב אינני אתגר10, ואין לי מושג עליו.)
היו שלום. תוקן על ידי - park_k - 12/02/2006 1:16:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 01:09 לינק ישיר 

אתגר10 park_k תחזיק חזק עלה קטן שלי!!!

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1799230

ולך אאללעעדד יקירי - אין כמוך, אבל מדוע אתה מונע מהפורום לגדול בכמות קוראיו וצופיו, ודואג שאנשים ברמה
איטלגנטית נמוכה עוד יוכלו לכתוב בה - אתה לא רואה שהטובים בורחים (מרנן, הצלה, פולישער, צורם, מדא, גיוואלד, וכו' וכו')

חזור בך, ותדאג שהפורום יהפך לסגור, וכתיבת חדשים רק לאחר הרשאה של המנהלים...

ו"מוטב מאוחר מלעולם לא".

(ותדאג למנהל טוב יותר מהצלה חרדים אלעד - והאמת אולי כבר עדיף אותו שלפחות ימחק את כולם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 00:53 לינק ישיר 

אינני מאלעד.
בקרתי בה מס' פעמים ויש לי בה קרובי משפחה רבים.
היא עיר יפה, אם כי עם שגיאות של ערים צעירות. אין לי כל דבר נגדה. להפך.
חשתי, שקצת השתלחתם באי מי, שגם אם קצת כעס, לא אמר דבר מאוד גרוע, ובאמת, יצא לו קצת ללגלג.
מסבה זו, עניתי.

עניתי רק בגלל ההשתלחות כלפי הכותב והנכתב. מותר קצת לקבל בקורת בנימת לגלוג, ולכן הגבתי.

"בגדול יש לנו עיר נהדרת", זה נכון.

מעבר לכך, שוב. אלעד עיר יפה, ואין לי שום בעיות עם חוג כזה או אחר, אדרבא, יפה לחיות יחד, וברכתי, שתצליחו .

תוקן על ידי - park_k - 12/02/2006 0:54:45 תוקן על ידי - park_k - 12/02/2006 1:00:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 00:15 לינק ישיר 

טוף.

זה הולך ככה פארק:

כל אחד מרשה לעצמו לבקר את העיר הזאת עם ובלי קשר. בעאלק סאטירה או בשיא הרצינות. וגם, ברצינות שהפכה לפתע לסאטירה.

מה לא אמרו על העיר הזאת?

יש אצלינו שבאבניקים זה נכון. עדיין לדעתי בבני ברק זה הרבה יותר גרוע. יש מקומות שפשוט פחד ללכת שם ברחובות (גם פחד להכות בחזרה ולהסתבך הוא פחד).

ששקט פה מידיי? אני רואה בזה מעלה. תן לי כל היום רעש ובלילה שקט מבורך. זה בטח עדיף על הרעש של האוטובוסים של "דן" יום ולילה. ועוד לא דיברנו על זיהום אוויר, צפיפות ומראה קודר ומלוכלך. מי שעדיין שבוי ב"בני ברקיות" שלו, סימן שהוא לא מסוגל פשוט לחיות ברמת חיים טובה יותר.

אה כן, והתברכנו כאן גם בדתיים לאומיים וזה "אוי ווי". בזכותם ובזכות הרבה חרדים שעובדים כאן אנחנו חיים בעיר סבירה. צא ולמד מקרית ספר שנראית כמו סמי-מעברה.

הייתי לפני שבועיים בקרית ספר. שבאב יש להם בכמויות, העיר שלהם לא מתקרבת ליופי של אלעד (כולל בורות בכבישים ונורות שרופות), פשקווילים שפה הם תופעה מינורית ובנייה לגובה שנראית מרשימה אבל ממש לא יעילה.

אני מכיר שם מישהו בכיר במועצה שלהם, המחלוקות שם יותר גרועות מפה.

בבית"ר עילית אין בעיות של שבאבניקים? של שקט מידיי?

מה עם זה שאנחנו באיזור המרכז? זה אמור להחשב כפלוס מסוים. יום יבוא ונשב עם הנכדים ונספר להם איך קנינו דירה במאה אלף דולר וכמה היא שווה היום. תהיה בטוח שאלעד תהיה הראשונה להרוויח מעליית מחירים בגלל קרבתה למרכז.

לכן כל מתלהב שקופץ ואומר "ברחתי מכאן מהר" וכו', מקפיץ לנו את הפיוזים ובצדק. גרוע מכך, אם אותו אחד הוא תושב העיר וסובל מתסבוך כל שהוא שגורם לו ללכלך על העיר שהוא דר בה.

עזוב אותך משטויות. בגדול, יש לנו עיר נהדרת וכותב לך את זה אחד שמאוד חשש להגיע לגור כאן (מסיבות אחרות) והופתע לטובה.

וכשיש בעיות, יותר יעיל לנסות ולפתור אותן במקום לקטר. כי לקטר זה קל וזה טוב רק כדי להוציא קיטור. להפשיל שרוולים להתערות ולנסות להשפיע - יעשה רק טוב למקום הזה שהוא מקום יפה עם פוטנציאל אדיר.

תבחר צד.

תוקן על ידי - אאללעעדד - 12/02/2006 7:42:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2006 23:39 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פארק קרעת אותי מצחוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2006 23:30 לינק ישיר 

אולי- טעית בין סטירה ו- סאטירה?
זה 2 דברים שונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2006 23:08 לינק ישיר 

זו היתה סאטירה בערך כמו שאני אפליק לך מחר על הלחי ואני אטען שזה לא באמת זו רק סאטירה.

אנשים פה לא כבדים וגם יודעים מה זה הומור,

אם זה סאטירה אז היא גרועה מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2006 20:33 לינק ישיר 

יומנו היקר.
מישהו כאן ניסה לתת תמונה, איך נראה להיות אורח בעיר אלעד. הוא לא תקף מישהו, אלא כתב בהומור.

לא תאמין, יומנו.
בפורום התקיפו אותו אם הוא "באמת תושב העיר", או רק עושה את עצמו. לא משנה להם שזה קטע על גבול סאטירי, ותאור מצב. הם רוצים לדעת ."אם זה באמת".

אבל מה, דבר טוב יצא מזה בטח- מתברר שיש לעיר הזו פטריוטים , לא להאמין.
תושבים שממש לא סובלים שמדברים על אלעד סרה.
תודה, יומנו, שדבר טוב יוצא מן האשכול הזה.

נ.ב. אתה לא מוכרח לגלות, אם הוא "ממש אורח" או תושב שמסתכל מן הצד. זה לא הנושא. תוקן על ידי - park_k - 11/02/2006 20:33:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2006 21:35 לינק ישיר 

יפה מאד אלעד

אני גם חושב שנניח לאתגר לבעיותיו ולבטיו, מצטייר מהשרשור הזה דווקא דבר חיובי מאד.

מי כמונו יודע עד כמה הברדק כאן גדול והעיר רחוקה משלמות,

אבל איך שלא נהפוך את זה מי שגר פה אוהב את העיר הזו על שלל גווניה וצבעיה מחלוקותיה ובעיותיה.

וזה הצל"ש שמגיע פה לאלעדים שאוהבים את עירם ומגנים עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2006 21:18 לינק ישיר 

אלעד.
מתוק ויפה!
התמוגגתי.

עם תמים תתמם,
עם דמגוג תתמוגג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2006 18:57 לינק ישיר 

בלי להיכנס לפרטים...

אתגר, תחליף ניק.

לטובתך.