דאזין, הנה תשובות לשאלותיך.
1. הפשט הוא שאדם פונה במילים לאיזה מלאך, משתמש בנוסחאות מסוימות, מאיים עליהם ודורש מהם משהו.
2. מי יכול? - כל מי שיודע.
3. השם הוא דבר חשוב ביותר כי הוא המהות של המלאך
4. האם רואים - יש כאלה שיכולים לראות
5. האם הם כמו ה' ? - לא יודע. אני לא ראיתי לא אותם ולא אותו. האם אין לה' גוף? - לא יודע. קראתי באיזה מקום שיש לו אף, אז אני מניח שהאף הזה מחובר למשהו, אבל יכול מאד להיות שזה החוטם של גוגול.
6. יש מלאכי חבלה שמשביעים אותם
7. נתן להשביע מזיקים
8. יש כל מיני מזיקים ויש גם שמות של מזיקים
9. נתן לבקש מהם מה שרוצים
10. הם באים גם בחזון גם בתפילה גם בשינה וגם במצבים אחרים
11. חלומות רעים ומפחידים יכולים להיות קשורים לנושא הזה.
12. אם בחלום מרגישים שיש דמות בחדר אתה יכול לבקש ממנו משהו אם אתה לא מפחד ואם החלום מסכים.
13. היכן כל זה כתוב? בהמון מקומות. יש גוזמנים בעלי דמיון מפותח שמאמינים מאד לדמיון שלהם, ומספרים על כך בכתב. הם אפילו מוכנים להישבע שהכל אמת. יש הוגי דעות שהוגים כל מיני דעות כי הם חייבים לעשות משהו עם ההגות שלהם. גם אתה יכול להגות דעות. למה לא? לאט נדרשת רמת דעת גבוהה לצורך זה.יש פתאים, המון המון פתאים, שמעתיקים את כל זה. הם בטוחים שבעל הדברים לא יכול היה לטעות בשום אופן כי הוא הרי קדוש. יש מחנכים שמאמינים כי מבחינה חינוכית טוב שאנשים יפחדו ממשהו, כי זה מחזיק אותם במשמעת, ואפשר לאיים עליהם ולשלוט בהם, בעיקר בדברים שאי אפשר לראות ולבדוק. זה נורא נורא מפחיד. ומי כבר מפחד משוטר?
14. דרך אגב, אפשר גם להשביע גזר, קולורבי, תרנגול זכר, עגבניה, קופסת סרדינים ושמן זית מזויף. בדקתי. בצל ירוק לא מתאים. אבל אחר כך אסור בשום פנים לאכול אותם. אף אחד לא רוצה מהומת שדים ורוחות בבטן. כולם יודעים לאן זה יכול להוביל לא עלינו.
בין שני חלקי בית הקברות נחלת יצחק עוברת דרך סלולה - רחוב רמב'ם. פעם, לעת לילה, בחורה שרצתה לעבור שם, ניגשה לאיש אחד ושאלה אם הוא מוכן ללוות אותה כי לבד היא מפחדת. - בחפץ לב, אמר האיש, גם אני פחדתי כשהייתי בחיים.
עודד