| נשלח ב-10/2/2006 02:10 |
|
| |
המכתב של הרב כדורי
תפיץ ש"ס מכתב
בכתב ידו של הרב המקובל המנוח יצחק כדורי. מכתב השרשרת, המופקד בידי יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי, יופץ לכל רשימות התפוצה האפשריות באינטרנט.
בש"ס סירבו בתוקף לגלות מה תוכנו של המכתב, ולהערכתנו המדובר במכתב שבו קרא כדורי להצביע לש"ס, ואולי אף הצהיר כי רק בה הוא תומך. אם אכן כך הם פני הדברים, נראה כי בש"ס מבקשים לראות בדברים אלו מעין צוואה אחרונה של הרב, שצריכה לחייב כביכול את קהל תלמידיו ואוהדיו הרבים, ובכך תצטייר ש"ס כמפלגה שממשיכה את דרכו.
לאחרונה הושק שירות המאפשר לשלוח ב-SMS בקשות לזיווג, בריאות וכדומה, ואלה יוקראו על קברו של כדורי. כמו כן, ניתן לשלוח בקשות כאלה דרך אתר האינטרנט כדורי.נט.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2006 06:59 |
|
| |
קשה לדעת כמה קולות זה יתן.אבל כל קול חשוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2006 08:26 |
|
| |
זה העיניין שאפילו זה לא יביא את הקולות של המישפחה של הרב...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2006 09:15 |
|
| |
חושש אני מציע לך להיות אובקטיבי
תעצור לרגע ותחשוב אולי נהיית כבר אובססיבי בקטע נגד שס
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2006 14:43 |
|
| |
אני דווקא נהניתי מהיציאה של חושש. המשפחה של הרב כדשורי הם כאלה שבשנים האחרונות ניצלו אותו בצורה נוראה, הם הפכו אותו ואת דמותו לכלי שרת צר ומצומצם לאינטרסיהם האישיים. השיא הנמוך ביותר היה במפלגה שהם ניסו להקים... כעת, אפילו כאשר הם יראו מכתב בו מובע רצונו האחרון, הם לא יתחשבו בו ובדעתו.
כי אף פעם, אבל ממש אף פעם, לא עניינה אותם באמת, דעתו האישית .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2006 19:47 |
|
| |
boaz1262 אל תגזים חבר אני די אוביקטיבי שש"ס עושים משהו טוב אין לי בעיה להגיד את זה אבל אין חולק שאת קולות המישפחה של הרב הרב כדורי זה לא יביא... מהסיבות הידועות לכולנו
הבין אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2006 20:26 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2006 11:12 |
|
| |
בלי עייצס, גם שם זה מועתק
אם תבדוק לעומק תמצא שהצדיק שלנו לא לקח את זה מאיפה שאתה ראית תרגיע
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2006 19:45 |
|
| |
מה הזה כתב חרטומים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2006 19:52 |
|
| |
בכתב רגיל (למי שלא יודע לקרוא כתב רש"י)
תפיץ ש"ס מכתב בכתב ידו של הרב המקובל המנוח יצחק כדורי. מכתב השרשרת, המופקד בידי יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי, יופץ לכל רשימות התפוצה האפשריות באינטרנט. *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
בש"ס סירבו בתוקף לגלות מה תוכנו של המכתב, ולהערכתנו המדובר במכתב שבו קרא כדורי להצביע לש"ס, ואולי אף הצהיר כי רק בה הוא תומך. אם אכן כך הם פני הדברים, נראה כי בש"ס מבקשים לראות בדברים אלו מעין צוואה אחרונה של הרב, שצריכה לחייב כביכול את קהל תלמידיו ואוהדיו הרבים, ובכך תצטייר ש"ס כמפלגה שממשיכה את דרכו.
לאחרונה הושק שירות המאפשר לשלוח ב-SMS בקשות לזיווג, בריאות וכדומה, ואלה יוקראו על קברו של כדורי. כמו כן, ניתן לשלוח בקשות כאלה דרך אתר האינטרנט כדורי.נט.
|
|
|
|
|