בית פורומים אחרדים-אלעד

האם יש דובר חדש למועצה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2006 02:37 לינק ישיר 
האם יש דובר חדש למועצה?

העונה לשם משה גלסנר?

מי שהוא שמע על זה?

אומרים שהוא מאנשיו של מרא .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2006 09:56 לינק ישיר 

מה שבטוח, גיועלד הפסיק  לפתע לדברר את המועצה ועבר למתקיפים:

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1821050

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2006 00:15 לינק ישיר 

ובנתיים הוא כנראה מבלה הרבה במקום שהכי יקבע אם הוא יצליח או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2006 23:03 לינק ישיר 

כן זה הוא...................

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2006 09:32 לינק ישיר 

אם זה גלסנר שאני מכיר , הוא איש של הרב גרוסמן .
אני חושב שהוא גר בניסים גאון ואשתו עובדת בתור פאנית .
אבא שלו הוא המנכ"ל הועדה למען השבת , שוב הכל בערבון מוגבל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2006 09:26 לינק ישיר 

נו ! ?
איןלאף אחד מושג איפה הוא גר ?
זה קצת דחוף לי  ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2006 01:20 לינק ישיר 

אולי באמת זה יותר פשוט ממה שאנחנו עושים את זה.

לפי דברי אלעדי ותיק צביקה פשוט חיפש 'אאוטסיידר' שיעשה את העבודה כמו שצריך ובלי 'דיעות קדומות'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2006 01:03 לינק ישיר 

גם אני לא חושב שגלסנר הוא תוצאה של קבוצת לחץ, הוא צץ משום מקום ולא שייך לאף אחד.
הוא גם לא הסתובב בסביבה אף פעם.

חייב להיות קשר לצביקה, כי זו משרת האמון הכי גדולה שיש (או לפחות שפוליטיקאי מחשיב),
כי זה האיש שמייחצן אותו כלפי חוץ.

תתחילו לחפש את קצה החוט והוא יוביל למקור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2006 00:53 לינק ישיר 

אולי כל המינויים אבל לא משרת אמון...

לא מזכיר מועצה ולא דובר. זה פשוט לא הגיוני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2006 00:38 לינק ישיר 

לחפש את הסיבות בקשר לכאורה בין גלסנר לצביקה זה מוטעה לחלוטין.

אין ספק כפי שאמר אלעעדד שכישורי הכתיבה אינם הסיבה לבחירה הסיבה נעוצה לדעתי באחת מקבוצות הלחץ מסביב, צריך פשוט לנתח את הנסיבות מסביב והתוצאה תצוף מאליה.

כך עובדים כל המינויים בבניין הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2006 23:16 לינק ישיר 

או קיי.

מן הסתם הוא לא בחר אותו על רקע קישורי הכתיבה שלו. ישנם עוד פרמטרים שבשלם הוא נבחר. כי אם מדובר במשרת אמון, בוודאי שלא הגיוני שהנ"ל נבחר ללא הגיון... בדיוק בגלל הדברים שציינת.

מישהו מכיר ויכול להוסיף?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/2/2006 22:57 לינק ישיר 

אאללעעדד,

שמדובר במינוי מקצועי, אתה צודק במליון אחוז, אין ואסור להיות גלויי גזענות. בן אדם מוכשר קח אותו לעבודה.

אבל מינוי דובר, שצריך להיות האיש הקרוב ביותר אליך,דומה לך,מבין אותך,הוא יותר מינוי פוליטי ממקצועי.

שלא יובן לא נכון דובר חייב להיות אדם מקצועי, נמצא בנייעס,יודע לכתוב ,לדברר,וליחצן את הבוס שלו. אבל הוא חייב להיות קשר במשהו בינו לבין האיש אותו הוא מיחצן, לא לחינם המשרה הזו משרת אמון.

וכאן השאלה מה מחבר בין משה גלסנר לצביקה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2006 22:29 לינק ישיר 

מעריב,

מה הקשר אשכנזי או ספרדי??

אם האדם מוכשר ומתאים, שיקבל את התפקיד.

וגם אם תאמר שבמקרה שראש המועצה היה אשכנזי הוא היה לוקח רק אשכנזי, אין זה אומר שצריך לנהוג כך.

אני מכיר את הטיעונים הלעוסים בסגנון של "מפא"י ידעה לשלוט והליכוד לא" וגם הטענה הזאת לא תופסת כאן.

מבלי להיכנס לדברים מפורשים (בכל זאת אני מקבל תגובות למה שאני כותב כאן בגלל שמכירים אותי), אם נצא מנקודת הנחה שישנה קבוצה אחת שהיא היא הדומיננטית והרעשנית ביותר, מינוי דובר 'מטעמה' לא יועיל ולא יזיק. כלומר, אם הקבוצה ההיא היא ש'יודעת לשלוט' בהשאלה מהמשל, הדבר לא יעלה ולא יוריד.

למה להתייחס למוצא?

ואני ממש חייב להוסיף: להיות שבוי בסגנון קבלת ההחלטות הזה, פירושו לשחק לידי הפרמיטיבים הללו שמתנהגים כך. הספקתי להכיר יותר מאשכנזי אחד בעיר ואני אומר לך שיש כאן כל כך הרבה אנשים חיוביים מהם בנושא הזה, שלבני ברק ומקומות אחרים יש מה ללמוד מאלעד. ולא שאני לא מכיר את הניואנסים. למדתי בישיבות אשכנזית רוב ימי בחרותי. בעיר הזאת, ובעיקר בקרב הצעירים/משכילים, תפיסת העולם הזאת משופרת.

אל תשחק לידיים "שלהם". אל תהיה "כמוהם".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/2/2006 21:40 לינק ישיר 

היו בעבר ראשי ש"ס שהשתמשו בשירותי דיברור 'אשכנזים'..

אריה דרעי 'הגדול ' 'בימי ש"ס העליזים' השתמש בצביקה יעקובזון (דובר ש"ס) ובין חבריו הטובים אפשר היה למצוא את יום טוב רובין (עורך עיתון יום ליום) ועוד כמה ידידי אמת, אשכנזים כמובן.

ואיך אפשר בלי צוריאל קריספל שהשתמש באהרון קורנפלד כדובר, ואפי' אחרי שפוטר על ידו ונזקק לשירותי דיברור , הוא קרא את קורנפלד אליו בחזרה.

אבל גלסנר? לא חלילה שאני מזלזל בו , אבל מה הקשר שלו לצביקה ? איזה חוט בדיוק מקשר בינהם? ממתי גלסנר קשור בצורה זו או אחרת לצביקה או לש"ס ? פיספסתי פו משהו אולי???

להבדיל מקורנפלד שהיה לו מכנה משותף עם קריספל , פחות אהדה לליטאים ויותר חיבה לספרדים (בלשון המעטה), מה בדיוק מצא צביקה במשה שלא מצא בספרדי מוכשר אחר. ואם כבר לוקחים אשכנזי למה לא את אברימי קרויזר למשל שיש לו רקורד די מרשים בנושא??? תוקן על ידי - מעריב - 18/02/2006 21:48:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 11:48 לינק ישיר 

איפה גר הגלסנר הזה ?

מישהו יודע  ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 10:53 לינק ישיר 

אלעדי_,
הרשימה משקפת את מי "שעובד" , ולא בקשר ישיר לתפקידם , אלא עובדים עלינו בחסות המועצה.

דבר נוסף,  מכלל הן אתה שומע לאו, כלומר מי לא עובד או יותר מדוייק עובדים עליו.

ולאלה שפנו אלי באישי מה קורה עם טרבלסי ? אני חושב שההגדרה כאיש החזק של ראש המועצה תפורה עליו רק שמיום ליום נדמה שהוא מאבד עניין במתרחש סביבו, וחבל עדול"מ.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > האם יש דובר חדש למועצה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext