מרן תוקף חזק את המפד"ל וקורא להם מפ"ל והוא אמר שאין להם דת, הם הביאו את שינוי לעוני מחפיר ואני יודע על אברכים שהם מלצרים בערב כדי לקבל עוד גרושים. צריך להצביע התנועה הקדושה ש"ס. מרן סיפר סיפור מרגש מאוד, חילולי שבת וכד'.מי יעשה אם לא אנחנו- ללכת מבית לבית, כל מי שיש לו רכב להביא מצביעים לקדש שם שמיים. יום שלישי ראש חודש אדר ביד אליהו תבואו כולם בהמוניכם. הכל לשם שמיים- אני לומד תורה ויש לי הנאה מרובה ולמה לי לקפץ ולדלג והקב"ה יודע לבד כמה אהבה יש לנו לתורה- הכל לשם שמיים. אנא תפעלו חזק לגדור גדר ולעמוד על המשמר. תבורכו מפי עליון.
נשלח ב-20/2/2006 22:18
פעם היתה מפד"ל אמיתית היום זה קבוצה של חילונים עם כיפה
נשלח ב-20/2/2006 00:57
לעוזריו של מר"ן... נא להודיע למר"ן : המפד"ל - המחד"ל אפסה ונמוגה מן העולם ואין יותר מפד"ל... אין ולא תרוץ יותר בבחירות, אבדו אלו ולא נותרו ונבלעו בתנועה שנקראת האיחוד הלאומי...
מי שהרים ידו על מר"ן לפני שנים אבד מן העולם. מי שלא רצה לראות יהדות ספרד בתפארתה ואת מר"ן כרב ראשי, הוא כבר פס ונגנז. לכן לשם בריאותו של מר"ן עדיף כי לא ידבר עוד במתים ואחרי מות קדושים אמור. המפד"ל מתה ונאספה אל עמיה ועשו לה שריפה גדולה...
נשלח ב-19/2/2006 22:07
הסיבה היחידה שהרב עובדיה לא התאחד עם אורלב היא שהסקרים לא נתנו יותר מנדטים. אלי ישי הגיב בזמנו לשאלה למה הוא מתאחד והוא ענה אם יביאו לי סקרים שזה עוזר אני אתמוך. אז חבר'ה כנראה שהסקרים באמת לא טובים לש"ס ולכן הרב כרגיל מנסה לעזור לש"ס. הבעיה שהרב לא מבטיח חד וחלק למאמיניו שהוא לא יתמוך בהורדת יישובים אפילו אם יש תמורה לשלום הזה. החרדים הימניים לא יכולים לתמוך ברב עובדיה כי הוא הוציא פסק שהוא יתמוך בהחזרת יישובים תומרת שלום אמת. מה לעשות? רוב הרבנים מתנגדים ולמרות שהרב עובדיה מיעוט דעתו קובעת בש"ס ולא שאר הרבנים החרדים.
נשלח ב-19/2/2006 21:59
תגובת המפד"ל להאשמות: "נוח לרב עובדיה לתקוף את המפד"ל כי היא מהווה את האלטרנטיבה הדתית-לאומית והחינוכית האמיתית לבוחרי שס, שהתאכזבו מכך שבמשך עשרים שנות ישיבת שס בממשלות ישראל, לא רק שהיא לא היטיבה עם השכבות החלשות אלא תמכה בתקציבים שדרדרו את מצב העניים בישראל.
"שס ישבה עם מרצ, שהופקדה על תיק החינוך הן בממשלת רבין והן בממשלת ברק, כשהמפד"ל נשארה בחוץ. גם בממשלת שרון הראשונה, שהחליטה על סגירת משרד הדתות, על הקיצוץ הגדול בקצבאות הילדים (בשעור 13%) ועל הקיצוץ בהבטחת הכנסה למשפחות חד-הוריות (בשעור 30%) ישבה ש"ס עם 17 המנדטים, והשאירה את המפד"ל בחוץ.
"שינוי עשתה הרבה רוח ותקשורת אך במציאות לא הצליחה לשנות אף חוק שקשור לסטטוס-קוו. כל הנזקים הכספיים לשירותי הדת ולישיבות הם תוצאה של מדיניות ביבי-אולמרט, ליכוד-קדימה.
"שס מפחדת לתקוף אותם ישירות כי היא מעוניינת בכסאות הממשלה לאחר הבחירות. שס מפחדת גם לתקוף את יהדות התורה שיושבת בממשלה ולא הצליחה לתקן דבר בקצבאות הילדים, בהבטחת ההכנסה ובתקציב הישיבות".
נשלח ב-19/2/2006 01:07
מנהיגה הרוחני של שס, הרב עובדיה יוסף, תקף (מוצ"ש, 18.2.06) את סיעת המפד"ל וכינה אותה מפל, זאת על-רקע חבירתה בעבר לקואליציה בה היתה חברה גם מפלגת שינוי.
אין זו הפעם הראשונה בה משתלח הרב יוסף במפד"ל, והפעם האשים הרב את המפד"ל בכך שהביאה את שינוי לשלטון, ולמעשה גרמה לפגיעה קשה במוסדות התורה ולאברכים רעבים שמתגוללים ברחובות לתור אחר עבודה לפרנסתם. "זה מרצ, אין להם דת", תקף הרב בעת דרשתו השבועית בלווין בבית הכנסת היזדים שבשכונת הבוכרים בירושלים.
כזכור, נכנסה המפד"ל לקואליציה עם שינוי ולאחר שחתמה (23.2.06) על מסמך הבנות עם שינוי, הותקפה באופן חריף על-ידי הסיעות החרדיות. בהודעה שיצאה מטעם שס כונתה ברית מפד"ל-שינוי - "הברית החדשה עם כל המשמעויות שיש בכך... ההסכם מרוקן מכל תוכן את הסטטוס-קוו ופוגע פגיעה אנושה בצביונה היהודי של מדינת ישראל. המפד"ל הסכימה למדינה פלשתינית מחד וויתרה מאידך על המדינה היהודית", נכתב בהודעה. הרב יוסף הצטרף אף הוא להתקפה על המפד"ל ואמר כי עסקניה יצאו נגד רבניה והכשירו את השרץ של שינוי.
השאלה היא איזה מטעמים יעשו מחר העיתונים והתקשורת על תקיפת מרן את המפד"ל?
נשלח ב-18/2/2006 22:54
בתיקווה שזה מה שיעיר את פעילי השטח שעד עכשיו מה ששמענו מהם זה דממת אלחוט
נשלח ב-18/2/2006 22:52
הקדמת אותי...
כן הוא בעצם הכניס מערכת הבחירות של שס להילוך גבוה והביר בדמעות וברגש רב מדוע חשוב שיהיה לש"ס כח רב
הוא הבטיח לשומעים שלא לכבודו הדבר לקפוץ על ההרים והגבעות מעיר לעיר ולכשעצמו היה מעדיף לשבת ללמוד והפציר בהם להצטרף אליו המאמץ לחיזוק התורה ותיקון עוולות המפדל הליכוד ושינוי