אתמול לא השמיעו את דיברי הרב עובדיה שקרא להצביע ש"ס
סליחה, תקלה בדרשה
תחנת הרדיו הפיראטית כל האמת הפסיקה אתמול את הדרשה של הרב עובדיה יוסף כאשר הוא התחיל לדבר על פוליטיקה. תקלה טכנית או החלטה מכוונת
אם יש דבר שאסור להפריע לו בתקשורת החרדית זוהי הדרשה השבועית של מנהיגה הרוחני של ש"ס הרב עובדיה יוסף. הדרשה מועברת בשידור חי באמצעות לוויין אותו ניתן לרכוש. מי שמבקש לשמוע את הרב בחינם צריך להאזין דרך האינטרנט או דרך תחנת הרדיו החרדית פיראטית כל האמת שנקלטת כמעט בכל רחבי הארץ בתחנה הקפידו לא לקטוע את הרב כמעט בשום מקרה פרט לאתמול. לקראת סיום הדרשה בדיוק ברגע בו התחיל הרב לדבר על פוליטיקה ולקרוא לציבור להצביע בבחירות הקרובות לש"ס נקטע השידור. *--startremove*
*--endremove*השדרן ברק כהן הסביר למאזינים כי ישנה תקלה בלוויין ולכן השיעור הופסק. כהן עצמו אמר ל- NRGיהדות כי הוא אינו יודע מה בדיוק קרה ללוויין אבל לדבריו ייתכן והסיבה להפסקת השידור הייתה בגלל התוכן הפוליטי של דברי הרב.
גורמים בכל האמת אישרו כי הם הפסיקו את התוכן הפוליטי של הדרשה בעקבות העובדה שש"ס אינה מעניקה להם גיבוי ואינה מונעת את הפשיטות על התחנה. לדברי הגורמים כאשר הופסק שידור הדרשה הציפו את המרכזייה של התחנה עשרות טלפונים של מאזינים
גורמים בש"ס: מעשה לא בוגר
כל האמת נחשבה במהלך השנים לאחד מכלי התעמולה המשמעותיים של ש"ס בקרב המגזר החרדי. דרשתו של הרב עובדיה יוסף לא הופסקה גם כאשר זקן המקובלים הרב יצחק כדורי הלך לעולמו והעדכון על כך נמסר רק אחרי שהרב סיים את דבריו.
דובר ש"ס רועי לחמנוביץ' אמר, כי בש"ס מבקשים שלא להתייחס לדברים. גורמים בש"ס הוסיפו כי חבל להשחית מילים על מעשים לא בוגרים של התחנה הנוגדים את רוח התנועה.
נערים פני זקנים ילבינו .... מפתיע הצעד הזה של התחנה, אך כנראה שהם מושפעים מהמריבות בפונוביז' אם שם יש בלאגן למה שלא יהיה גם בשס.
נשלח ב-19/2/2006 19:27
אולי זה נקמה קטנה על אי היחס?
נשלח ב-19/2/2006 19:41
בהתחשב בסיכונים שהם לוקחים על עצמם, בעבודה הקשה ללא תמורה כספית, באיום למעצרים וקנסות כבדים, אז התחנה כנראה הגיעה למצב של אין ברירה וחייבים לעשות צעד כדי לעורר את האנשים בשס.
נשלח ב-19/2/2006 19:43
הגיע הזמן לחשוף לאןהולך הכסף של אלפי הנזקקים שתרמו את פת לחמם לערוץ הזה שהשתיק את פי קודשו של מרן אני לא מקנא בהם בושה וחרפה. אם מס הכנסה יחקור הוא ימצא גילויים מפתיעים.
נשלח ב-19/2/2006 19:49
פיתאום ניזכרים בתרומות? אני לא מבין אבל למה ש"ס חייבים לריב עם כל העולם?
נשלח ב-19/2/2006 20:41
ידוע שבשנים האחרונות הקפידו על תעמולת בחירות בצורה מאוד חזקה ולכן זכותם להוריד את השידור ברגע שיש חשש שמני מאזוז יתחיל לבלבל את המוח. ובכ"ז אם הסיבה האמיתית היא חוסר היחס של תנועת ש"ס זו זכותו המלאה של בן עטר, והגיע הזמן ללמד את מישהו למעלה לקח, שקול האמת היא לא רק שופר תעמולה של ש"ס בלי שום תמורה.
נשלח ב-19/2/2006 20:48
בקול האמת ישנו שדרן שמאז ומתמיד היה מזוהה עם אריה דרעי ותמיד בכל הזדמנות אלי ישי היה מתעלם ממנו, אולי יש פה איזה נקמה קטנה?
נשלח ב-19/2/2006 22:08
התגובה של כל האמת הינה המשך ישיר להתנהלותה של ש"ס בשנים האחרונות בהנהגתו של אלי ישי, שלא סופר את הפעילים ולוקח אותם כמובן מאליו. איך הוא אמר לפעילי בני ברק שדרשו מקום לנציג בני ברק ברשימה לכנסת? "למה לי לבזבז עליכם מקום ברשימה? וכי יש לפרנקים כמותכם אלטלנטיבה אחרת? הרי כאשר מרן יורה להצביע ש"ס אתם תצביעו ש"ס, וזהו".
משפט זה הוא תמצית הבעיה של ש"ס לקראת הבחירות הקרובות.
זה התחיל בבני ברק ששם חברי מועצה מטעם ש"ס הודיעו על התפטרות. זה ממשיך עכשיו בקול האמת, שהורידו את דבריו של הרב שקשורים לבחירות. וזה ממשיך בערים נוספות ברחבי הארץ שידוע לי כי הפעילים המרכזיים באותם ערים פתחו "בשביתה איטלקית" או מה שנקרא בשפתינו, "שב ואל תעשה". לכו ותבדקו ברחבי הארץ, איפה ש"ס הקימה מטות, והחלה לפעול? חוץ מכמה ישובים נידחים הכל מת.
וכל זאת למה? כי לפעילים נמאס להיות מובנים מאליהם, ולהיות בשר התותחים שצריך להביא את הקולות אבל אליו מתיחסים כאל צל.
איך אמר לי אחד מנציגי ש"ס המשמש כסגן ראש עירייה באחת הערים בארץ. "אני שקורע את עצמי למען הציבור וביתי פתוח 24 שעות למען הציבור, שווה פחות מהעוזרים של אלי ישי, אותם ילדים שעדין יש להם חלב על השפתיים ואותם מיקמו בעשיריה השניה ואילו אותנו זרקו לסוף הרשימה".
להערכתי התופעה של המרד של פעילי השטח רק בתחילתה ובימים הקרובים נהיה עדים לתופעות נוספות של נציגים שיעשו מעשה ויאמרו אנחנו לא הפריירים והכושים שנעשה את העבודה ויזרקו אותנו כמו סמרטוטים, ויודיעו שהם לא הולכים לפעול למען התנועה בבחירות הקרובות.
תוקן על ידי - תלאביבי60 - 19/02/2006 22:08:25
נשלח ב-20/2/2006 00:31
הגיע הזמן לומר את האמת,,,
אני מוריד את הכובע בפני שמואל בן עטר,נמאס כבר מכל הקלישאות שמאכילים את הציבור לאורך כל השנים ולצערי בראש וראשונה את הגר"ע יוסף שליט"א,
אם בעבר דובר על מהפכה חברתית ועל החזרת העטרה ליושנה, בואו ונודה על האמת זה כבר מזמן לא זה ואפילו לא מתקרב למשהוא כזה,
התנועה הזו שמתיימרת לייצג את המסכנים והחלשים כאשר ראשיה ופטרוניה ונשותיהם "הנגידות" שעד לא מזמן חבקו אשפתות דואגים לא לפספס שום "סייל" או מכירה כלשהיא בערי אירופה או במנהטן, לא כולל דיסנלד בחגים או ביורו דיסני,
מצב האברכים בשפל שלא היה כמוהו ובבית יוסף חוגגים על הציבור במחירי עושק עשרות אחוזים אם לא למעלה מכך, היכן הם המייסדים שכל מטרתם הייתה לספק בשר ועופות לציבור האברכים במחירי עלות עד שבאו הבני בליעל וגילו את העושר,
היכן נשמעה לאחרונה הלמות הטרקטורים והבאגרים שכביכול אמורים להשמע בבניית המקוואות שכל כך מזכירים אותם והאם מישהוא זוכר מתי נחנכה לאחרונה מקווה כלשהיא כתוצאה מהתערבותם של אדוני הארץ?
אך מה לי להאריך ולדוש בנושא כל כך כאוב אדרבא אם מישהוא יכול לספר על מעשה טוב או אפילו על כוונה טובה או עזרה שמישהוא נהנה מראשי התנועה הנהנתנים הללו שיקום,,,,,
נשלח ב-20/2/2006 11:43
נשלח ב-20/2/2006 13:21
צודקים, לא צריך לעשות להם פירסומת בחינם.... אבל, זה דרשתו של הרב עובדיה! אני לא חושב שהיו צריכים לנתק כי סוף סוף מרן מדבר. אח"כ כשישי ירצה לדבר אל תתנו לו, אבל כשמרן מדבר... לא נראה לי נכון להוריד מהשידור.
נשלח ב-20/2/2006 22:15
אם ניתקו לרב את המיקרופון סימן שהגיעו מיים עד נפש אני מעריך שעד הבחירות עוד ידובר רבות על הסיכסוך הזה