נס רפואי: הפעוט ינון סופר יצא מכלל סכנה
לפני שבועיים הובהל הפעוט ינון סופר בן ה- 3.5 מאשדוד, לבית-החולים 'קפלן' ברחובות, לאחר שהותקף ב'חיידק האלים'.
שלשום הועבר ינון ממחלקת טיפול נמרץ למחלקה רגילה בבית-החולים.
אחיו, אליה בן ה- 5, שאושפז יחד עימו, שוחרר כבר לביתו
באורח ניסי משתפר מצבו של ינון סופר בן ה- 3.5 שנדבק ב'חיידק האלים' ומצבו הוגדר כקשה מאוד עם סכנה לחייו.
ל'חדשות און ליין' נמסר, כי שלשום (א') הועבר ינון למחלקה רגילה בביה"ח ולא נשקפת סכנה לחייו. הוא מתקשר עם בני-משפחתו והרופאים, שמקווים מאוד כי בתום תהליך שיקום ישוב הפעוט לאיתנו ויבריא.
אחיו, אליה בן ה- 5, שנדבק אף הוא באורח קל יותר בחיידק, שוחרר לביתו לפני מספר ימים, ומצבו טוב.
אביהם של הילדים, יוסף, סיפר ל'חדשות און ליין' בהתרגשות כי "שלשום יצא ינון מהמחלקה לטיפול נמרץ והועבר למחלקה רגילה. ראינו נס אחר נס בהשתפרות מצבם של הילדים".
לדבריו, "כל מה שהקב"ה עושה, לטובה עושה. אין לנו לא כעס ולא טרוניה כלפי הקדוש ברוך הוא. בימים הראשונים לא הבנתי מה הטובה שהקב"ה עשה"
"לאחר שלושה ימים של התבוננות בפיסקה שחז"ל אמרו 'כל מה שה' עושה, לטובה עושה', הבנתי מה הטובה הגדולה שהקב"ה עשה. מאחר והגיעו אלינו כמעט כאלפיים טלפונים מכל קצוות עולם, והמסר היה ש'כולם מתפללים עבורכם', הבנתי שמה שהקב"ה רצה, קיבל. הוא רצה את אחדות עם ישראל וקיבל אותם בגדול"
הוא הוסיף: "בזכות התפילות של עם-ישראל הקב"ה הושיע אותנו, ונתן לנו ב"ה ילדים במתנה. נחת הרוח שנגרמה לקב"ה מהאחדות של העם, זו שגרמה לבטל את הגזירה. אני רוצה להודות לעם ישראל על התפילות הגדולות שהתפללו עבורנו, על האיכפתיות, על ההשתתפות בכאבנו. אני רוצה להודות לשליחים הנאמנים - הרופאים, על הטיפול המסור ללא הרף שטיפלו בילדים, הן ביום והן בלילה, ושהקב"ה ישלם שכרם בכפל כפליים, הן לרופאים והן לעם ישראל, בבריאות איתנה ונחת מכל יוצאי חלציהם לעבודתו יתברך. שמחתי להיות הגורם לאחדות ישראל, שאם זה גרם נחת לקב"ה, אני שמח על כך למרות הקושי שעברתי".
---
הציבור מתבקש להמשיך להתפלל לרפואתו השלמה של ינון בן רבקה.
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=2986&msgid=9129832
 |
|
|