בית פורומים א חרדים ספרדים

אלי ישי:כשאשוב למישרד הפנים אאשר קבורה חילונית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/2/2006 12:18 לינק ישיר 
אלי ישי:כשאשוב למישרד הפנים אאשר קבורה חילונית

כך מדווח אבישי בן חיים במעריב
ואני שואל אלי שאלת את הרב עובדיה ליפני זה ?
אז אם כבר תאשר גם את החזיר המתחיל במיצווה אומרים לו גמור
ואל תישכח נישואים אזרחיים
תבטל את חוק השבת
יאללה אלי ישי תעצור את הסחטנות החרדית
טומי לפיד אתה לא לבד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 12:29 לינק ישיר 

זה עבור הרוסיים וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 12:32 לינק ישיר 

כאילו שיש ולדימיר שיצביע ש"ס...
הבעיה שנציג חרדי מוציא מהפה דבר כזה אם הוא שאל את רבו ליפני זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 12:45 לינק ישיר 

במבט אחר אולי זה צעד נכון היות וחילוני שכל ימיו היה חילוני מה יש לו עכשיו בקבורה מסורתית זה כבר לא יוסיף לנשמתו.
ההתנתקות שהחל בה שרון יש לה גם השלכות אחרות אחת מהן זה ההיבדלות של הדתיים מהחילוניים לאחר האכזבה מצורת ההתנתקות מובן שאין מה לחפש בצד שלהם לא רחמנות לא כבוד לרבנים לא כבוד לדת רק שנאה תהומית שלא השתנתה מאז קום המדינה ,הזמן שניתן לחילונים לגשר ולהכיר את הדתיים ולכבד אותם עבר, והמסקנה הזו יוצרת מציאות חדשה להכיר שיש דתיים וחילוניים וכל ניסיון להתחנף או לגשר בין הקבוצות אינו מציאותי והוא רק חלום.
השלב הבא הוא ברור יהיו גם נישואין אזרחיים וכו'. המדינה נפרדת וכעת הכל יהיה ברור מי עובד ה' ומי לא!  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 13:09 לינק ישיר 

איזה שטויות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 13:29 לינק ישיר 

לפני כשנה שוחחתי על הנושא עם אחד מפוסקי ההלכה הגדולים בארץ, הוא הסביר לי שישנן פעמים שאכן זהו אינטרס חרדי-דתי שתהיה קבורה חילונית למעוניינים בכך מאחר ובכך נפתרות בעיות רבות כמו במקרים של גויים וכדומה.
למי אנו צריכים לדאוג יותר, למי שמעונין להיקבר בקבורה יהודית ובלי גויים מסביבו, או לזה שמעוניין בקבורה חילונית בדווקא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2006 13:08 לינק ישיר 

א. זה לא בדיוק מה שהוא אמר.

ב. הייתי מציע לך לעיין בפרק העוסק בקבורה חילונית בספרו של הרב מרדכי נויגרשל ('למה הם שונים-החרדים והחברה בישראל' (ואם הי' פה עמדי הייתי מצטט) ותמצא שאמר דברי טעם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אלי ישי:כשאשוב למישרד הפנים אאשר קבורה חילונית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext