משנכנס אדר מרבים בשמחה ויש לנו סיבה טובה לשמוח !! רבותי שימו לב - מהפכה בתחום !!! אין לכם מושג כמה אני מתרגש! גם אתם הייתם " /> פורום: ייעוץ והכוונה בעניני רפואה - גם בריאות וגם הרבה כסף זה יכול להתאים לכולנו !!! – בחדרי חרדים
בית פורומים ייעוץ והכוונה בעניני רפואה

גם בריאות וגם הרבה כסף זה יכול להתאים לכולנו !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2006 15:44 לינק ישיר 
גם בריאות וגם הרבה כסף זה יכול להתאים לכולנו !!!

בס"ד*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

משנכנס אדר מרבים בשמחה ויש לנו סיבה טובה לשמוח !!

רבותי שימו לב - מהפכה בתחום !!!

אין לכם מושג כמה אני מתרגש! גם אתם הייתם חסרי מנוחה אם היתה נופלת בידכם הזדמנות שכזו ! פשוט קשה לבטא את הפוטנציאל שטמון כאן הן מבחינת המוצר והן מבחינת שיטת התיגמול ממש מהפכה!!!

תאמינו לי לא יודע מה עוד צריך לעשות , כל המדינה יכולים להיות מיליונרים כי כל העולם יהיה תחתינו בעץ המפיצים!!!

למבינים-מדובר ב4 רגליים,עם ספילאובר, עלות הצטרפות קטנה מאד,צריכה קבועה של מוצר אחד בלבד לחודש, בעלות שבדור 2 כבר ממומנת מהעמלות, אין צורך במלאי, לא חייבים לצרף כלל.(רצוי,אך אם כל אחד יצרף רק 4 יגיעו רווחיו למעל 62,000 כל חודש, פאסיבי!!! אבל מי שרוצה יותר צריך לצרף 20 ( במצטבר, בלי לחץ) והרווחים יגיעו  לא תאמינו -  מעל - 1,800,000 ש"ח כל חודש!! וזה אפשרי כי מדובר במוצר שיהפוך ללהיט בארץ ובחו"ל כי הוא פריצת דרך מדהימה ומי שפיתח אותו הוא בעל שם עולמי ומוכר (בארה"ב הוא מככב על המדפים)

בעוד כשבועיים פורצת לעולם חברה חדשה !
אתם יכולים להיות בין הראשונים בעולם ומכאן שתרוויחו
המון כסף וגם בריאות!

המוצר - פיתוח מחקרי בתחום רפואה מונעת ורשום כפטנט!

ההרשמה בעיצומה (טרום השקה) ואתם יכולים להיות שותפים
לכך ברגע שתחליטו.....

לפרטים נוספים גשו לאתר הזמני שהקמתי וצרו קשר!!
www.winer01.area.co.il 

מחכה לכם!!!

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > ייעוץ והכוונה בעניני רפואה > גם בריאות וגם הרבה כסף זה יכול להתאים לכולנו !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext