*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
בשנים האחרונות לווה כל קמפיין ציבורי של ש"ס בקולו של זמר אחד, בני אלבז. האיש שזכה לתואר זמר הבית של ש"ס היה אחראי בשנים האחרונות
על להיטים פוליטיים רבים ביניהם השיר "הוא זכאי" שליווה את אריה דרעי לאורך תקופת מאסרו בכלא מעשיהו.
בשיחה עם NRG יהדות הודיע היום אלבז כי לאחר שנים בשירות הרב עובדיה יוסף ואלי ישי הוא פורש מפעילות ציבורית במישור הארצי. לטענתו של אלבז, ישי קרא לו לחזור מנסיעת עסקים בארצות הברית כדי להשתלב בקמפיין הבחירות של ש"ס. לאחר מכן, בשיחה שנערכה בין השניים, הבטיח ישי להעלות את שמו של אלבז בפני חברי מועצת חכמי התורה של ש"ס בניסיון לשבץ אותו במקום ה-15 ברשימת ש"ס לכנסת. אלבז טוען כי ישי לא סייע לו ולא העלה כלל את שמו בפני הרבנים. "אלי ישי התגלה כשקרן גדול. זה פשוט בן אדם שגונב דעת ועל פניו אני צריך לתבוע אותו בבית דין תורה", אמר אלבז, כל עוד אלי ישי יושב ראש ש"ס אני לא אהיה בש"ס".
אלבז גם דורש מש"ס להפסיק ולהשתמש בשיריו ובפרט בשירו האחרון "זעקת העניים" אותו הקליט עבור המפלגה לא מזמן, "שלא ישתמשו בשום מוצר של בני אלבז. הם אפילו לא שילמו לאופלן והנגנים", אמר אלבז, "אם הם ישתמשו בחומרים אני אתבע את אלי ישי".
אלבז הוסיף כי לא יפעל עבור ש"ס בבחירות הקרובות אבל למרות זאת יתמוך במפלגה בקלפי: "אחרי הבחירות אלי ישי לא יהיה יושב ראש ש"ס, אני אשאר נאמן ואצביע ש"ס לא בשביל אלי ישי אלא בשביל הרב עובדיה יוסף. אני פונה ישירות למורינו ורבנו ופונה ומבקש מחילה אבל אני מרגיש שאני לא יכול לעבוד עם אדם שמשקר, אני לא יכול ללכת איתו אמשיך להצביע ש"ס אבל לא יותר מזה".
בש"ס ירגישו בחסרונו של אלבז כבר מחר כאשר הוא לא יופיע בכנס המרכזי של המפלגה שיערך באצטדיון יד אליהו בתל אביב. גם על ההיעדרות מהכנס יש לאלבז מה להגיד, "הכנס של מחר זה לא כנס, זה פסטיבל שירי ילדים. ולי כואב שאלי ישי לא מפסיק לבזות את גדול הדור הרב עובדיה יוסף".