לקראת יום הבחירות לכנסת ה- 17 מהדהדת באזננו קריאתו של מרן שליט"א: מי לד' אלי.   הלוואי ו" /> פורום: א חרדים ספרדים - מי לד' אלי - היעד: חצי מיליון מצביעים בע"ה – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

מי לד' אלי - היעד: חצי מיליון מצביעים בע"ה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2006 14:25 לינק ישיר 
מי לד' אלי - היעד: חצי מיליון מצביעים בע"ה
מצורף קובץ

*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />*:namespace prefix = o />

לקראת יום הבחירות לכנסת ה- 17 מהדהדת באזננו קריאתו של מרן שליט"א: מי לד' אלי.

הלוואי וזכינו והי' כל בית ישראל ללא התפלגויות נענה לקריאת קדשו זו ובע"ה עוד נזכה לכך.

אבל עד אז יש לנו מלחמה לנהל. מלחמה על שמירת יהדות וחיזוק התורה בארה"ק.

במה דברים אמורים?

בכוחה של מפלגת ש"ס.

למפלגת ש"ס יש פוטנציאל להגיע ל- 20 מנדטים.

לא, אני לא הוזה ולא חולם.

המדד למנדט נקבע לא לפי בעלי זכות הבחירה אלא לפי אלה שמימשו את זכותם זו בפועל ואחרי הפחתת מספר הקולות שקיבלו המפלגות שלא עברו את אחוז החסימה והקולות הפסולים, אשר על כן מספרו המדוייק אינו ידוע כעת.

אבל לפי נתוני העבר יש להניח ש: 500,000 (חצי מיליון) מצביעים זה המספר שדרוש לנו כדי לעבור את מחסום 20 המנדטים.

וזה אפשרי בהחלט. (כבר היו לש"ס בעבר 430 אלף מצביעים).

אם רק ניענה בהמונינו לקריאה: "מי לד' אלי", אם  רק נפעל להגיע לאחוזי הצבעה מקסימליים, אז בע"ה עשה נעשה וגם יכול נוכל.

מרן הגאון רבינו עובדיה יוסף שליט"א ראש מועצת חכמי התורה קרא: מי לד' אלי!

כל מטרתנו - אמר מרן שליט"א בדרשתו השבועית (פר' יתרו) - להחזיר עטרה ליושנה ולהעמיד את התורה בקרן אורה.

אז נכון כדי לצאת ידי חובה תוכל/י להסתפק בכך שבכ"ח באדר תצטייד/י בתעודת זהות תיגש/י לקלפי ותשלשל/י את הפתק הנושא את האותיות: ש"ס.

אבל תורה מה יהא עליה? וקידוש השם מה יהא עליו? בזה תסתפקו במועט?

כמה אנשים כבר שכנעתם להצביע ש"ס?

כמה אנשים תביאו לקלפי ביום הבחירות?

כל אחד ואחת יכול. זה מתחיל מהמעגל הקרוב ביותר בני משפחה קרובים וחברים מהישיבה מהכולל או מהעבודה או חברות מבית יעקב מהעבודה או מהגן שאליו את הולכת עם ילדייך אחה"צ.

משם זה ממשיך למתפללי ביהכנ"ס למשפחה הרחוקה ולשכנים.

לי אישית יש חברים וקרובים שהכריזו שאינם מתכוונים ליטול חלק במערכת הבחירות הזו או שהם חושבים על הצבעה למפלגה אחרת. אני יכול לספר שיש כבר כמה וכמה שנתנו לי את מילתם שיצביעו ש"ס.

א' מהם אמר לי שיצביע רק בשביל לעשות לי טובה, לו יהי כן.

אני חושב שזו טובה לו ולכל עם ישראל אבל העיקר שיצביע ושיהי' לו לבריאות.

(כמובן לא די בזה וגם ביום הבחירות אטלפן לרובם (אלה שצריך) ואוודא שיום הבחירות לא "פרח" לו לפתע מזכרונם).

אז למה אתם מחכים?

יש אנשים שכביכול רק מחכים שמישהו יבוא וישכנע אותם, שמישהו יבוא ויקרא גם להם באופן אישי בואו והצביעו! בואו ועשו לחיזוק התורה והיהדות! - עשו זאת אתם, שכנעו אותם! קיראו להם!

עד ליום הבחירות נותרו פחות מ- 30 יום!

צאו לרחובות! שכנעו אנשים!

הדביקו על התיקים מדבקות של ש"ס ותלו בחלונות שלטי בחירות של התנועה.

יכול להיות שאתם כועסים, ממורמרים, יכול להיות שמישהו או משהו בתנועה פגע בכם, יתכן.

האמת שבחודשיים שלשה בהם אני מעורה במידה מסוימת במה שקורה בשטח ומקדיש מזמני למען הצלחת התנועה בע"ה, נחשפתי לכמה וכמה דברים והאמינו לי אני אדם ביקורתי מאד, ובכל זאת אני יכול לומר שאני מרוצה מאד מרוב מה שראיתי ושמעתי.

אבל מעל לכל, ש"ס גדולה הרבה יותר ממישהו או משהו שפגע בכם.

מטרתה של ש"ס להחזיר עטרה ליושנה ולחזק את היהדות.

היא עשתה זאת בעבר ותעשה זאת יותר ויותר בעתיד בע"ה ולכל מצביע ומצביע ולכל פעיל ופעיל חלק בזה ושכרו כפול מן השמים.

אני לא יודע כמה מנדטים יהיו לש"ס בסופו של דבר בבחירות האלו.

אני לא יודע אם ש"ס תצא מהם חזקה יותר.

אני לא יודע אם אכן ש"ס תנצח.

(במילים האלה בערך התבטא רבי שלום הכהן שליט"א ר"י פורת יוסף בכנס בבנייני האומה וסיים באומרו שאנחנו נעשה את שלנו כדלהלן)

אני כן יודע שיש לש"ס פוטנציאל להשיג לפחות 20 מנדטים ולהיות ש"ס מנצחת ובגדול.

אבל כל זה תלוי בנו בכל מצביע ומצביעה בכל פעיל ופעילה.

אנחנו נעשה את שלנו והקב"ה יעשה הטוב בעיניו.

לינק לצפייה/האזנה לקריאתו של מרן להצביע ש"ס ולפעול בכל הכח לחיזוקה שהוא חיזוק התורה והיהדות ממוצש"ק יתרו (כ"א שבט- להחזיר עטרה ליושנה) וממוצש"ק משפטים (כ"ח שבט- ש"ס לשם יחוד קוב"ה ושכינתיה).

http://maran1.com/

תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 28/02/2006 14:28:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2006 15:58 לינק ישיר 

מה זה משנה

יש אמת בדברים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2006 14:40 לינק ישיר 

זה לא במקרה העתק מהנאום של אלי ישי היום באיצטדיון יד אליהו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מי לד' אלי - היעד: חצי מיליון מצביעים בע"ה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext