|
|
| נשלח ב-6/10/2011 23:26 |
|
| |
ראיתם את התאריך בראש האשכול .. ועל מה בכלל מדובר לפני שהגבתם....?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 21:00 |
|
| |
איך רואים את העצרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 20:58 |
|
| |
אפשר לראות את העצרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:27 |
|
| |
אני.מצביע.אך.ורק.למי.שיעזור.לי.שאני.יצטרך.אותו זה.לא.מוזר כך.זה.כל.בן.אדם.נורמלי ראי.ערך.מרכז.הליכוד
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:26 |
|
| |
אני לא כל כך צדיקה
אבל אתה מה זה מוזר
האם אתה מצביע בשביל שיעזרו לך? או בשביל לחולל דת בדור? אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:23 |
|
| |
ההיפך.אם.כבר.נקמה.צריך.לינקום.גם.באריה אבל.אני.לא.מדבר.על.אריה.או.אלי אלי.ישי.אחלה.בן.אדם פשוט.הם.לא.יעזרו.לי.בחיים ונימאס.שכל.פעם.רב.אחר.יזיל.דימעה.ואז.נלך.להצביע.. אני.רוצה.להצביע.ש"ס.בלי.בכי.של.רבנים רוצה.להצביע.ש"ס.מרצון... חבל.מאוד.שרבנים.צריכים.ליבכות..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:19 |
|
| |
בקטע של אריה וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:16 |
|
| |
למה.נקמה???? אין.לי.במי.לינקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:14 |
|
| |
בקיצור בשביל איזה נקימה קטנה אתה מוכן לשחוא ילדים וחולים ואברכים ולסגור כוללים ומקוואות...
אתה נעצר לרגע לחשוב מה אתה אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 23:10 |
|
| |
בקשר.לדמעות.של.הרב. זה.העניין.אם.אני.הפעם.יגיד.את.זה.אז.פעם.הבאה.ש"ס.יקחו.אותו.שוב.ויתנו.לו.ליבכות.עוד.פעם וכך.יצא.שאני.שותף.לגרימת.הבכי.של.הרב. אבל.אם.אני.ואתה.ועוד.הרבה.לא.יצביעו.ש"ס.הם.יבינו.שלא.הדמעות.של.הרבנים.שלנו.יביאו.להם.את.הקולות.הם. יתחילו.לעבוד.בישביל.הקהל.שלנו.וכך.לא.ניגרום.לרבנים.ליבכות.עוד.פעם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 22:59 |
|
| |
היה להם את השיקולים שלהם לטובת הענין ואתה מבין את זה, אין להם אהבה מיוחדת לאלי
אגב האם תוכל לעמוד מול דמעותיו של הרב מויאל??????????
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 22:54 |
|
| |
חשבתי.שאתה.מדבר.על.משהו.יותר.ספציפי.. אבל.אם.אתה.שואל.בכללי.אני.אענה.לך הוא.דיבר.על.זה.שאפילו.אם.ש"ס.לא.עזרו.לי.ולא.יעזרו.לי.אני.חייב.להצביע.ש"ס.כדי.לעזור.לעולם.התורה אז.אני.חושב.שש"ס.לא.ממש.עוזרים.לעולם.התורה.בזמן.האחרון ואפילו.אם.כן.בקטע.הזה.אני.מצביע.למי.שעוזר.לי.ולעולם.התורה.רוצה.שגם.יעזרו.לי היה.לו.עוד.טענה.שש"ס.היא.לא.דרעי.ולא.אלי.ישי.ולא.אף.אחד.היא.ש"ס גם.אני.חושב.ככה.אבל.אם.אריה.דרעי.היה.בש"ס.ידוע.בבירור.לכולנו.שש"ס.היו.מקבלים.יותר.קולות אלא.ביגלל.מריבות.של.אנשים.שמיתנהגים.כמו.ילדים.הם.ויתרו.עליו אז.אאני.אומר.למועצת.חכמי.התורה.אתם.שהחלטתם.לא.להחזיר.את.אריה.דרעי.וכך.לוותר.על.אלפי.קולות רוצים.שאני.ירוץ.ויזיע.ויביא.בוחרים.ויצביע.לכם? לא.תודה.אולי.פעם.הבאה.המערכת.תישתנה.. יש.לציין.שדרעי.אשם.בהרבה.ממה.שקורה.בש"ס.הוא.לא.טלית. אבל.מה.לעשות.הוא.כרגע.מביא.את.הקולות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 22:45 |
|
| |
הוא ענה לכמה מטענותיך בפורום בדבר חסרונות שס אם שמת לב
והוא הסביר מדוע בוחרים ומדוע לא קשור הטענות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 22:38 |
|
| |
תשובה.על.מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 22:33 |
|
| |
התחלת להגזים
הוא מדבר הגיוני
האם יש לך תשובה הגיוניות לדבריו??.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|