בית פורומים א חרדים ספרדים

שס' מאבדת את עצמה לדעת !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2006 13:53 לינק ישיר 
שס' מאבדת את עצמה לדעת !!!

כן !  פתחתי ניק חדש כדי שלא ................

אני פעיל בתנועת שס' מיום הקמתה ועד היום הזה וכואב לי מאוד לראות את המצב העגום שבו נמצאת תנועתינו הקדושה.

כפעיל מרכזי ומוכר מאוד בתנועה אינני זוכר מצב שכזה 30 יום לפני בחירות השטח כולו רדום וממורמר כולם עובדים ב"ראש קטן" הכל כדי לצאת ידי חובה וכדי שלא יגידו להם למה.....

והתוצאה העגומה של אתמול ביד אלהו היא תוצאה ישירה של המצב הזה של לעשות רעש כאילו עובדים אבל בתכלס' גורנישט.

באמת בתקופה שלאחר כמה שנות אופוזיציה והמצב ברחוב אינו עויין כפי שהיה בבחירות קודמות יש אפשרות לגרוף כמות מצביעים גדולה מאוד בעבודה נכונה, אבל לצערי הרב כמו שזה נראה היום בעבודת השטח אם נקבל 7-8 מנדטים אנו צריכים לרקוד משמחה.

לכן אם לא נתעורר היום !!!!! כל הדמיונות של ראשי התנועה שהולכים לאסוף מצביעים במקומות חדשים, עדיף להם לעבוד על הקיים טוב טוב כדי אולי לחזור להישג של בחירות קודמות.

אתמול כשהסתובבתי על הפרקט ביד אליהו פגשתי הרבה פעילים מרכזיים ונציגים מהרבה ערים גדולות בארץ שמסתובבים עם מרמור קשה על התנהלות התנועה בתקופה האחרונה וכאמור עם תחושות בטן לא טובות לגבי עתיד תנועתינו.

יכול מאוד להיות שלא רק הפעילים מרגישים כך אלא גם נציגינו בכנסת והייתי מרחיק לכת ואומר אפי' יו"ר התנועה מרגיש לא כ"כ טוב מאז הגשת הרשימות.

אבל לדעתי צריך יו"ר התנועה לקום ולעשות מעשה , לקום ולהעיר את השטח ( אני לא יודע איך בשביל זה יש אנשי מקצוע ) ולרדת לשטח ולחתוך דברים.*:namespace prefix = o />

גם בערים שיש מחלוקת לראות ולבחון עם מי הכוח ואיתו לרוץ למערכה כי אין לנו היום זמן לתת כבוד לכל אדם שנחשב למכובד בעיני עצמו. וד"ל.

לא יעלה על הדעת שבישיבות שקיים יו"ר התנועה לפני שנה ויותר התחילו לדבר על בחירות ועכשיו 30 יום לפני עדיין כלום אינו מוכן וכמעט באף עיר בארץ עדיין לא התחילו לעבוד.

תוקן על ידי - המתריע11 - 01/03/2006 14:08:17

תוקן על ידי - המתריע11 - 01/03/2006 14:11:46

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2006 15:05 לינק ישיר 

אפחד לא ירביץ לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2006 14:26 לינק ישיר 

אין לך ממה
תגיד מה אתה חושב בניק שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2006 14:11 לינק ישיר 

איש ! כנראה שאני חושש קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2006 14:08 לינק ישיר 

חביבי
אם אתה גבר אל תיפתח עוד ניק
תירשום בניק הקודם...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > שס' מאבדת את עצמה לדעת !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext