| נשלח ב-5/3/2006 20:37 |
|
| |
אריאל קוניק נעצר בחשד להעלמת מס
פורסם היום ב"גלובס"
מו"ל של מקומונים במגזר החרדי חשוד בעבירות מס |

התקבל מידע כי משכורותיהם של חלק מהעובדים בחברת קו עיתונות דתית מפוצלות למספר מקבלי שכר שאינם עובדים |
|
יצחק דנון 15:36 5/3/06 |
|
|
רשות המיסים עצרה את אריאל קוניק, בעל מניות בחברות קו עיתונות דתית, מו"ל למקומונים במגזר החרדי, וקו מחשבה, העוסקת בפרסום במגזר, בחשד להעלמת מס במיליוני שקלים
התקבל מידע, כי משכורותיהם של חלק מהעובדים בחברת קו עיתונות דתית מפוצלות למספר מקבלי שכר שאינם עובדים, וכך, השכר הממוצע של כל אחד אינו מגיע למדרגת המס. בכירים בה אישרו, כי פיצול המשכורות מהווה נורמה.
קוניק הכחיש את הפיצול, וטען שאינו מכיר את כל העובדים, וכי הדבר נעשה לבקשת חלק מעובדיו, שטענו כי האחרים עזרו להם. הוא שוחרר בערבות של 1.03 מיליון שקל, וצו עיכוב יציאה ל-90 יום. |
תוקן על ידי - אלעדי_ותיק - 05/03/2006 20:50:25
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2006 22:54 |
|
| |
נתתי את הקרדיט כמו שהספקת לראות, אבל מנהל הפורום תיקן את זה והוריד.
אין לי מושג מדוע. אולי בגלל שאין לך אישור כתיבה שם? לא נראה לי הגיוני כי בעבר ראיתי כמה הודעות בשם ניקים שאין להם אישור כתיבה ב"בחדרי"...
הקישור נשאר בכל אופן, מי שיטרח להקליק עליו, יראה שזו הודעה שלך.
ואני כותב את זה למרות שכתבת לי באישי שלא צריך קרדיט.

|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2006 00:22 |
|
| |
אז מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2006 00:57 |
|
| |
אז מה, מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2006 09:34 |
|
| |
אז מה אם לא רצו לכתוב מי הראשון שכתב? העיקר שהידיעה מענינת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2006 00:38 |
|
| |
אאללעעדד
הנאמנות ל"מפתח" לא הייתה "משתלמת"..
עדיף שתניח את הביצים בסל של קוניק, הוא יותר הגון ויותר חכם (וגם יותר עשיר),
לילה טוב ידידי. (עצות מאהבה, תאמין לי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2006 00:48 |
|
| |
אוי.
שוב חוזר הניגון...
אינני מניח את הביצים בשום סל. לא הייתי מעולם נגד "קול העיר" (זה משנה בכלל אם הייתי נגד?), הייתי לויאלי ל"מפתח העיר" וזה טבעי, אבל אני נוטה להאמין שיש להצמד לאמת של עצמך בכל תנאי, לא להכפיש את זה שמולך בכל מצב ולא 'להשתבט' (מלשון שבט) לחוג/קהילה/קולגות וכו' בכל מקרה.
נ.ב.
לא אני פתחתי את האשכול כידוע לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2006 14:32 |
|
| |
מקוה שיעמוד בלחצים. רק להזכיר לו, אם הוא קורא אותי, שע"פ חוק מותר לעיתונאי להסתיר את שמו, מטעמי צינעת הפרט, וע"פ חוק אין חיוב לדווח למס הכנסה ולמע"מ מיהו העיתונאי האמיתי מאחורי כתבה כלשהיא, וגם זאת מטעם הנ"ל. כך שלא צריך להתרגש מהשטויות שלהם. לגופו של ענין ידוע שיש עיתונאים שעובדים בשמות בדויים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2006 14:57 |
|
| |
כמעט כל העיתונאים עובדים בשמות בדויים. בודדים הם שכותבים בשמם המלא וגם אלו, בכתבות מסוימות (נניח רגישות, בשביל הדוגמא) משתמשים בשם עט אחר.
ולפעמים אין שליטה על השם שבוחרים לך...
ב"בקהילה" של השבוע שעבר כתבתי קטע ונתנו לי את השם "יניב המאירי".
אגב, כמעט כל עיתון מחזיק בשם וירטואלי שניתן להשתמש בו בידיעות "אדיוטיות" ולא מעניינות.

|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2006 21:20 |
|
| |
אז אתה יניב המאירי, כבר שבוע אני מחפש אותך.....
ולא מדובר בשמות בדויים לכתבה בעיתון, עם זה אין למס הכנסה בעיה.
מדובר בלהוציא חלק מהמשכורת ע"ש מישהו אחר וע"י כך לשלם פחות מס, ועם זה יש למס הכנסה ולאריאל קוניק (בתור הבעלים) בעיה.
אז יניב תבדוק אם בתלוש שאתה מקבל מב"קהילה" רשום יניב המאירי או יניב יהב. 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2006 02:37 |
|
| |
אני עדיין במרדפים אחרי התלוש של "מפתח העיר"...
אחרי זה נראה מה קורה בתלוש של "בקהילה".
פרה פרה.
|
|
|
|
|