בית פורומים אחרדים-אלעד

יושב צביקה ואומר ליועציו........

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/3/2006 11:04 לינק ישיר 
יושב צביקה ואומר ליועציו........

יושב צביקה ואומר לאחרוני אנשיו הנאמנים

דווקא בגלל שכולם יודעים מי אלו צמד הכותבים המשמיצים אותי בטירוף בתקופה האחרונה

והם יודעים שאני יודע מי הם

ולא זו בלבד אלא שהם יודעים שאני יודע שכתיבתם גורמת נחת רוח לשולחיהם

קרי / הבוס / האבא שליט''א / השווער

ועל אף זאת הם ממשיכים

זה מה שמפחיד אותי יותר מהכל ......................

האם שולחיהם רוצים שארוץ לקבל חיבוק ואבין שהיחיד שיכול לשמור עלי זה.........

או שהפעם זה רציני מעבר לכך........

גודזילה

ארגוזציה

שומר אמונים

עין רואה

גיוואלד

למען ידעו

הזכות לדעת

[שכחתי משהו?..]

אתה פשוט כותב בחסד עליון בהתחשב בקצב ההתכתבות שלך עם עצמך תוך כדי החלפת ניקים

ופונטים וכו'

נ.ב. כמי שחס על כבודו של הרב מלכה שליט''א  באם אתם חפצים לשמור על תפקידו אל תאפשרו להיכנס בפומבי למערכת הבחירות שהרי הדבר אסור עליו כרב עיר רשמי....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 11:32 לינק ישיר 

צורי 123 היקר אינני מבין מהיכן לך חלום הבלעות אליו התעוררת בתענית אסתר, אבל אינני היתי כותב "באם אתם חפצים לשמור על תפקידו" ו "אל תאפשרו להיכנס בפומבי למערכת הבחירות שהרי הדבר אסור עליו כרב עיר רשמי...."

קודם כל מה זה לשמור על תפקידו למה הוא אדון צביקה שהולך להתחלף בזמן הלא קרוב (הרי יש בחירות בעתיד הלא רחוק).
ומה זאת אומרת אל תאפשרו וכו',??? מתי הרב מלכה נכנס לעניין הבחירות???
היתי אומר את זה קצת שונה אולי תחוס על עצמך אדון "צורי123" או אדון "צביקה" או שמא "אדון טרבלסי"  ואל תלך לעבוד לבחירות "בטבריה".

ואת האמת היתי אומר לצביקה שעכשיו באמת נותר לו רק לחכות לפצצות הבאות. שיכין חומר תרפיה לכל המתרחש לבוא, יש גבול לחוצפה, יש גבול לנוכלות, יש גבול לנשיקות (כבר הזכרתי אתמול שזה עושה לנו פצעים בפנים), יש גבול להתעללות בציבור, יש גבול להבטחות ללא קיומם.

ואם אנחנו כבר נכנסנו לנושא הפלילים: אז אני חושב שצביקה צריך להעמיד סוללת עורכי דין חזקים שיצילו אותו משרשרת העבירות הלא חוקיות שהוא עושה כדוגמת: "מטה בחירות בתוך לישכתו" "נסיעה פרטית לחו"ל ביחד עם נהגו כולל מימון של פלאפונים על חשבון המועצה" "חב' כנף, חברה ליעוץ ........ והמבין יבין" "חלוקת קרקעות אך ורק ע"י תמורה לכיס ע"י שלוחתו האדרכילית, והמבין יבין" "מינויים פוליטיים (כדוגמת ממליה אם שכחתם מס' 11 ברשימת שי') (כדוגמת טרבלסי מנהל מטה הבחירות של שי') ועוד רבים וטובים, עד כאן לא הגענו לעשירית הדברים הלא חוקיים שראש המועצה נוגע בהם וזאת בלשון עדינה באם תירצו "שחיתות ציבורית".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 11:57 לינק ישיר 

קצת נפגעתי בשביל צביקה שהאחרון שנשאר לו נאמן במועצה קרי... צריך לעלות כאן ולתת תגובה אבל זה בהחלט מראה את מצבו הרעוע של ראש המועצה.

גם קצת נפגעתי בשביל מנהלי הפורום שאתה מציג אותי יחד עם שורת כותבים נוספים וכאילו בכל הפורום יש רק כותה אחד, אז שיהיה ברור אין לי כל קשר לכל השמות שכתבת, וכן לא נעים לך אולי אבל יש כאן הרבה כותבים.

נכון, בכל זאת לא נעים שכל כך הרבה כותבים כאן נגד ראש המועצה אבל מה לעשות אלו העובדות, רק תסתכל מסביב לראש המועצה ואתה הרי שם ומסתכל היטב ובכל יום אפילו ואתה מבין וחש לבד את המצב.
והנה סיכום מקוצר:
אנשים שעפו/התעופפו בגלל התנהלות של ראש המועצה:
1. חזי חנונו.
2. רמי ארזי.
3. רמי לברון.
4. מירי צארום.

אנשים שנמצאים על הגרדום ועומדים לעוף/להתעופף:
1. רוני אלישע.
2. שלומי גילברג.

אנשים שנקע נפשם מהתנהלות ראש המועצה:
1. הרב שמעון מועלם.
2. הרב צביקה הרבסט.
3. הרב ששון לב.
4. הרב אליהו פדידה.
5. הרב אברהם אפרהימי.
6. עו"ד הרב שמואל גרוסמן
7. הרב אבי חלה.
8. הרב חיים מאיר כץ
9. הרב משה גבירר.
10. מר שמואל עמרוסי.
11. מר שלומי גילברג.
12. ר' איזק לוי.
13. ר' רפי טרבלסי

כעת תיקח ותוסיף את הציבור שספג בשנה האחרונה:
1. העלאה בארנונה של כ-600 שקל בשנה.
2. הוספת תעריפי שמירה לחשבון הארנונה.
3. עיר מוזנחת.
4. הקפאה בכל עניני העיר.

וקבל תשובה למצבו של ראש המועצה.

אגב, אם בכל זאת אתה מתעקש לא להתכתב באופן עניני חשוב שתמחק מזכרונך את כל התגובה שלי. איתך התודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 12:16 לינק ישיר 

צורי 

אני חייב להודות שעל רעיון כזה פשוט, לפתור את כל בעיות אלעד בכתיבת קולמוס אחד, אפי' אני לא חשבתי.
הכי פשוט כל הכותבים זה אחד ונפתרה הבעיה .

רק שמבלי משים, ממש משיח לפי תומו, גם אתה כתבת "כשצביקה פונה לאחרוני נאמניו", כלומר גם אתה מודע לכך שזה מה שנשאר, לתשומת לבך.

אגב, גם אם כל הכותבים הם אחד ואפי' כולל אותך ספר לי בבקשה איך נפתרו הבעיות שהועלו פה ע"י החברים כלומר בא ננסה להתייחס לנושאים ולא לכותבים.

ולידיעה כללית אני הייתי בין התומכים הנלהבים של צביקה בעבר וגם כעת ברמה האישית כבן אדם אין לי איתו דבר וחצי דבר, אבל כראש עיר, לצערינו, הוא רחוק מזה הוא לא יודע לנהל והתוצאות פזורות על פני כל השטח,
כנ"ל לגבי טרבלסי, אני מעריץ את האדם הזה ואת היכולות שלו, ואני לא חושב שמישהו בעיר חושב אחרת, אבל לקחת אחד כזה ולמנות אותו לתפקיד מטופש של אחראי על רכש בשביל לדאוג לו לשכר גבוה ולתנאים מצויינים זה שחיתות ממדרגה ראשונה.

אז אנא ממך.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2006 17:30 לינק ישיר 

חבר'ה  מה נכנסתם ללחץ ........

סך הכל היה ברור לכולנו שלאחר שהאינטרנט חזר לעבוד במשרדים .......-........

תצטרכו להשלים גם את התקופה הקשה הזאת....

כל הכיף שלנו כאחרוני נאמניו של הפורום זה ליהנות מתחלופת הניקים המהירה וכו'

לגופם של דברים

הזכרת/הזכרתם את הלחץ של הציבור לרב מלכה שליט''א שיפעל בעצמו במערכת הבחירות

ועל זה עניתי שאם אתם חפצים בטובתו [ולפחות אחד משניכם]אל תכניסו אותו לבעיה חוקית

נושא האשכול בא לחדד שאלה אחת שלא ברורה לכמה מאיתנו

האם הרב מלכה החליט סופית לשבור את הכלים או להכות בו עד שיאמר ויצעק  רוצה אני [ב...]

אדגיש יותר ---- האם הרב מלכה משתמש בשמאל דוחה וימין מקרבת [המקל והגזר]

או שסיפור צו הפינוי [שאין לאף אחד מאיתנו הסבר נורמלי לצעד מטופש זה] סתם את הגולל

וכבר כתב אאאלללעעעדדד  יקירנו שאם יש ויכוח איתך זה על תוספת הצבע ופרשנויותיך

על עובדות קשה להתווכח

ואדרבה - בכיף..... אין ספק שלאחר היעדרותו של מרנן ורבנן אתה היחיד שהכנסת מעט חיים

לפורום גווע זה

בעיקר שאנו יודעים ומבינים שאנשיכם למדו מעט באיחור מה שכל אחד בעיר יודע

שהדבר היחידי שמשפיע על צביקה כהן זהו לחץ וכמה שיותר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > יושב צביקה ואומר ליועציו........
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext