באחד מהסרטים הישנים הלא נפוצים, נמצא קטע נפלא זה, מצאתיו היום, ואני יכין את הקטע לפורום, אני מקווה להעלותו או היום בלילה או מחר בבוקר באשכול הזה , מישהו ראה כבר את זה?
נשלח ב-19/3/2006 22:46
תודה רבה ההנאה מושלמת.
נשלח ב-19/3/2006 17:34
תודה, תודה רבה. מכל הלב אנא הוסף לנו קטעים מדהימים כאלה שמורידים אלינו את החזנות של פעם במיטבה, ידוע לי על עוד קטעים של ליבלה וולדמן לצפיה (יותר ברורים, בהרבה), משום מה אני בטוח שיש לך כמה מהם, אני סומך עליך שתוריד לנו כמה כאלה , בכל אופן תודה גדולה על כל מה שהבאת ועל כל מה שתביא בעתיד.
נשלח ב-19/3/2006 02:27
מאיר עינים, רב תודות לך רק חבל שהכיתוב של הפורום שאתה כל כך דואג לו מסתיר את תנועות פיו של ליבלה ולדמן יתכן ויכלת לשים את הכיתוב הנ"ל בתחתית התמונה וכך יכלנו להנות באופן שלם.
נשלח ב-18/3/2006 22:59
מאיר עיניים יקר,
תודה ענקית על ההשקעה האדירה. כבר כתבתי לך בעבר כי כשימך או יותר נכון כ"ניקך" כן אתה - מאיר את עיניינו. המשך להאיר לנו את העיניים ולהנעים את האזניים. חשוב כי כל תגובה שאתה מקבל צריך להכפיל לפחות ב-10. ישנם עשרות גולשים באתר שרובם גולשים פאסיביים. אני אישית מכיר כמה כאלה. גם חברי הפורום האקטיביים לא תמיד יושבים מיד לכתוב תגובה, וכטבע האדם עם הזמן זה נשכח ואז לא כותבים. אני משוכנע כי כולם נהנים מעבודתך הברוכה וגם אם לא מודים מעל גבי אקרני הפורום, בליבם ודאי מברכים אותך.
עלה והצלח
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
נשלח ב-18/3/2006 21:19
למאירעינים אני מצטרף לכל המברכים אותך על השקעתך הרבה בפורום. נראה לי שהפורום בדרך הנכונה ומס התגובות הולך וגדל. אני מקוה להגיש לפורום מס קטעים בזמן הקרוב. המשך ועל תתיאש! וכמעט שכחתי הקטע של ולדמן היה נהדר ומרגש!
בדקתי שוב ואתה צודק הם מחקו את החשבון הזה בגלל שזה כבר עבר זמנו, בכל אופן במוצ"ש אני אפתח חדש ואני אעלה את זה שוב.
נשלח ב-17/3/2006 16:57
בדקתי והכל בסדר, אם הבעיה חוזרת צור איתי קשר באישי.
נשלח ב-17/3/2006 16:49
בס"ד נסיתי כמה פעמים להגיע לאתר עם הוידאו לצערי כל פעם קבלתי הודעה שהדף לא נמצא לפחות יש לי את האודיו שבת שלום
נשלח ב-17/3/2006 13:56
קטע נוסטלגי, מעורר געגועים לדור הזהב של עולם החזנות, אין ספק שלצפיה זה משהו אחר משמיעה, תודה רבה על ההשקעה. אבל גם זה צריך להוסיף עולם החזנות של היום יש לו הרבה מה להציע שלא היה בדור העבר כמו משה שטרן והלפגוט ועוד, לכל אחד מעלותיו הייחודיים.
נשלח ב-17/3/2006 13:51
מאיר עינים היקר, רציתי רק להבהיר שאני בין אלו שמעריכים מאד את השקעתך. אני אמנם הראשון שהגבתי, אך בצורה חיובית. ללא קשר לשמיעה או צפיה - הפעם הקטע לא עשה לי את הריגוש כמו הרבה קטעים קודמים שהעלית, וגרמו לי לשמוע ולהגיב בהתלהבות. אני מניח שזה ברור שכאשר אני מדווח ששמעתי קטע מסוים הלוך וחזור במשך יום עבודה - איני יושב וגם צופה בו. אז כה לחי, והמשך. במלוא ההערכה.
נשלח ב-17/3/2006 09:59
מאיר עיניים למרות שהגבתי על הקטע לשמיעה, אני חוזר שנית ומחזק את ידך. גם אם יש אנשים שחושבים שהכול מגיע להם,שים לבך אל הרבים הנהנים גם אם לא מגיבים. ושוב תודה על ההשקעה קבל
נשלח ב-17/3/2006 09:40
בס"ד
מאיר עיניים -
אולי אתה לא יודע, אבל אתה
100
...ותמשיך לעשות חיל להנאתנו.
נשלח ב-17/3/2006 09:11
בס"ד מאיר היקר הי"ו ראה תגובה שכתבתי לקטע של יוסל'ה ולא סתם אמר מי שאמר: ..... נובחים והשיירה עוברת אם נשים לב לכל אחד נעסוק בעבר ואנו מעדיפים להתרכז בעשייה העכשווית והעתידית שבת שלום
נשלח ב-17/3/2006 08:53
שלום לך מאיר, דע לך שהשירות שאתה עושה למען כלל חובבי החזנות ה"מבינים" יותר או המבינים פחות, גדול מאד מאד. אני בטוח שהתגובות המעטות הן רק בגלל הקושי והסירבול של המערכת. הרישום וקבלת אישור הכתיבה מונעים מהאנשים להגיב ולפרגן באופן ספונטני . כל תגובה שאתה מקבל או אף האחרים שעושים למען הכלל, צריכה להיות מוכפלת בכמה מאות של גולשים פסיביים שלא מגיבים באופן פעיל. תודה לכולם והמשיכו לגרום לנו עונג.