בעקבות קריסת מערכות במטה ש"ס באלעד בניהולו של צביקה כהן לקחו הערב פעילים את המושכות לידיהם והקימו את מטה ש"ס מחדש. במסגרת הקמת המטה מחדש חזר לפעילות מי שהתפטר לפני כשבוע מיו"ר מטה ש"ס באלעד הרב אליהו פדידה וחזר כאמור לתפקד בסמגרת המטה החדש שהוקם.
נודע כי קריסת המערכות במטהו של ראש המועצה נבע מחוסר רצון של פעילים ותושבים להתגייס לעבוד במטה המנוהל ע"י ראש המועצה, לא יתכן אמרו פעילים שראש המועצה פגע לנו במשך שנה שלימה בכיס באמצעות העלאת הארנונה ובחוסר מתן מענה לדרישות מינימליות כבתי כנסת ומוסדות חינוך וכעת עוד יבקש מאיתנו עזרה.*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
פעילים רבים הנאמנים לדבר מורנו ורבנו מרן הגר"ע יוסף שליט"א שראו לאחרונה את המצב המחמיר בעיר בו תושבים לא מוכנים להתגייס לפעילות בו בזמן שראש המועצה מתפקד במטה הקימו הערב "מטה מרכזי" ברחוב בן זכאי 40 וכבר הערב נהרו לשם עשרות פעילים ביניהם חברי המועצה מטעם ש"ס ופעלו באינטנסיביות למען הצלחתה של ש"ס בבחירות הקרובות. ע"פ התוכניות שגיבשו הערב הפעילים במקום מיד בימים הקרובים יפעלו שכל זכות בחירה יקבל פניה רישמית ויתבקש להצטרף להצלחת היהדות החרדית בארץ ישראל ולהצביע ש"ס.
ראש המועצה שבאותו העת יצא שוב לטבריה קיבל עידכונים על פתיחת המטה ושמח שלפתע ישנה התגייסות למען הצלחת תנועת ש"ס באלעד.
נשלח ב-28/3/2006 10:19
צביקה כהן נעדר כל יום האתמול מהמטה מה שהביא לקריסת המטה ולהתמרמרות בקרב הפעילים.
הרב משה חזקיה נראה אתמול בערב הולך במטה הלוך ושוב אבל וחפוי ראש. ובצדק. פשוט כולם ברחו כולל צביקה כהן.
נשלח ב-28/3/2006 07:41
נסיון "האיחוד" החזיק פחות מעשרים וארבע שעות והתרסק שוב בקול תרועה גדולה עם האשמות הדדיות קשות וחילופי צעקות בין ראשי הקבוצות, כאשר, כמובן, כל צד מאשים את השני בכשלון.
במחנה ( ??? ) של צביקה טוענים כי כל המטה של הרב מלכה הוא קשקוש והטעיה כאילו הם פועלים למען ש"ס כאשר בבדיקות מידגמיות שנעשו על ידם לקבוצות של הורים מהמוסדות של הרב מלכה מתברר שאף אחד לא דיבר איתם מילה או חצי מילה על ש"ס, להיפך, לשואלים נאמר שהמוסדות לא מתערבים בפוליטיקה כלל, בעקבות תוצאות אלו החליטו במטה של צביקה להתעלם מקבוצה זו שלטענתם כל נסיון החיבור האחרון היה רק בנסיון לזכות בתפקידים בוועדות הקלפי ולא יותר.
מצד שני טוענים ראשי המטה המקביל, פדידה ושם טוב, כי צביקה כהן ממשיך לעשות ככל העולה על רוחו מבלי לשתף אותם בשום דבר וכי אי אפשר לעבוד כך בפניה ליו"ר ש"ס קובל פדידה על כך שהוא כחבר מועצה מטעם ש"ס במועצה ממודר מכל דבר וכי צביקה כהן פועל עצמאית מבלי לשתף אף אחד כלל.
נשלח ב-27/3/2006 15:03
או קיי קינו - אבל למה לבכות?
נשלח ב-27/3/2006 14:06
אאללעעדד ...... נראה ממש טוב ! ממש טוב לגדל טפילים מאופסים כמו צביקה כהן .... למען ה"אחדות" .... לבי לבי ..... על מאופסים שממליכים מאופס !!!
נשלח ב-27/3/2006 08:36
שמעתי שאתמול (20:00) במטה זה היה נראה טוב...
מגיע לכולכם יישר כח.
אגב, הצלם שלי פספס אתכם בכמה שניות.
נשלח ב-27/3/2006 07:33
ממש ברגע האחרון שעות לפני שעת השין או שריקת הסיום השכיל צביקה כהן לרדת מהאולימפוס עליו טיפס בשבועות האחרונים בנסיון להראות מי פה "בעל הבית" כשהוא יורה לכל הכיוונים ויוצר במו ידיו חזית אחידה של ראשי הציבור הספרדי נגדו והדברים הידרדרו מיום ליום שעה שעה.
וכך ממש רגע לפני או לצורך הדיוק יום לפני יום הדין, כשהוא מבין שכלו כל הקיצין והפעילים לא מגיעים אליו, למעט אלה שקיבלו הבטחות שמנות ועדיין "מאמינים" לו (והם לא רבים כלל), וכשהוא מבין שיהיה לו קשה לתת הסברים ביום שאחרי למרות כל המניפולציות שעשה לאחרונה בבית הרב עובדיה, אבל בכל זאת העובדות בשטח מנפצות כל הסבר אפי' דמיוני, ואז אפי' הוא הבין שאין ברירה.
ואז.... באמצעות מתווכים פנה לראשי המטה של הרב מלכה וביקש ל"אחד" (אחדות.. מוכר לכם ? ) כוחות למערכה, זה לא היה קל לשכנע את אלה שנזרקו בבושת פנים רק לפני כמה ימים מהלשכה שעכשיו יבואו להציל את כבודו של צביקה כהן אבל כנראה שהאחריות הציבורית גברה, והכוחות יתאחדו להצלחת המערכה, וכעת נותר רק לראות האם יחזרו כל הנוטשים הביתה ?
נשלח ב-20/3/2006 22:17
"קנאת סופרים תרבה חוכמה" אומרים, ולאחר פתיחת המטה של דגל התורה בעיר הצליחו גם במטה של צביקה כהן להתארגן ולהוציא את הפעילים לשטח בנוסף למטה שפתח הרב מלכה בנפרד ההמולה הרגילה של מערכת הבחירות החלה בעירנו כשבינתיים היא עדיין שומרת על שפיות ונקווה שזה ימשיך כך.
נשלח ב-19/3/2006 18:51
וזה סותר את מה שאמרתי (בזהירות רבה) איך?
נשלח ב-19/3/2006 18:07
ל-אאללעעדד למען הסר ספיקות אשתדל להביא את מכתבו של הרב פדידה לאלי ישי בו הוא מבקש להתפטר מתפקידו, המכתב יצא לפני כשבוע לאחר שראש המועצה המריא לחו"ל לאירוע פרטי.
נשלח ב-19/3/2006 12:48
או קיי, גם אני אענה ברמיזות:
1. יו"ר המטה המקורי פרש מהסניף המקורי לא בגלל חילוקי דיעות מהותיים.
2. תפקידו במטה החדש הוא לארגן דרך רבני בתי הכנסיות "התעוררות" בציבור, מה שללא ספק יעזור מאוד לאור האדישות 'הפושה במחנינו' (בלי טיפת ציניות) ואם יורשה לי בנימה אישית: הוא המתאים ביותר לעורר. הוא משדר אמינות, איכות, אחדות והוא גם אישיות תורנית פעילה.
3. כהמשך ישיר לסעיף 1, הפיצול טוב לשני הצדדים. יו"ר המטה יכול להתעסק במה שהוא יודע מצוין וזה להפעיל במאקרו את כולם ככל הניתן ופעילי השטח הסיזיפי נשארו במטה של בן זכאי 99 ואפילו מסרבים למנות יו"ר מטה חדש כדי שהיו"ר המקורי יישאר יו"ר. בקיצור, לא בדיוק מחלוקת/מריבה.
4. צביקה כהן נוסע הרבה לצפון (ולא רק לטבריה) משום שהרב עובדיה מינה אותו לרכז פעילות של כמה וכמה ערים בצפון.
הפרשנויות הנלוות, קרי כמה עולה לנו הרכב של ראש המועצה וכו', ממש לא רלוונטיות לנושא...
נשלח ב-19/3/2006 09:53
אני חושב שבאמת מגיע לאלעעדדד תשובות על שאלותיו. כדלהלן:
1. מדוע פרש וכו'??? משום שראש המועצה שלך נוסע לכמה ימים "לחו"ל לחתונה פרטית" בזמן בחירות, ומשום שראש המועצה שלך נותן צווי סגירה לבתי מדרשות ועוד לציבור בוחרי ש"ס, ומשום שראש המועצה שלך לא נתן ולו בית כנסת אחד או אפילו הקצאה אחת לציבור הספרדי מאז התיישב על כסא הראשות, משום שראש המועצה שלך מתבטא כך "מה כבר הרב וכו' (המבין יבין) יכול לעשות???!!! ללכת לרב עובדיה??!! אני לא מפחד מהרב עובדיה הוא כבר לא יכול לעשות לי כלום אני גם ככה שרוף אצלו........ משום שראש המועצה שלך פוגע בכיס התושבים ללא ערף תוך דאגה שמנגד כיסו שלו ושל עוזרו התנפח.... ונעצור כאן "אומרים מקצת שבחו של אדם וכו'". 2. מהו תפקידו במטה החדש??? תפקידו יותר גדול ממה שהיה בבן זכאי 99 משום שכעת בהוראת יו"ר התנועה בבן זכאי 40 הוא המטה המרכזי, ובו התרכזו כל הפעיליות האינטנסיביות, כולל 150 פעילים שכבר החלו לפעול בשטח. 3. האם באמת נוצר קרע וכו'??? הקרע שתואר פה ע"י גודזילה הוא בחלקו ולא בשלימתו משום צנעת הפרט לא אפרט יותר אבל הקרע עמוק מאוד מאוד ולא ברמה האישית אלא ברמה הציבורית, המצב של צביקה קשה מאוד בזמן האחרון ובאמת אני חושב שהוא צריך לדאוג על עצמו, תפקידו, ועוזרו........ ודי לחכימא. 4. למה באמת נוסע צביקה כהן לטבריה???? משום שצביקה עדיין לא התנתק מהמקום הוא מקיים ישיבה שם לפחות אחת לשבוע, והוא גם צריך היה ביום חמישי בערב ליסוע לחתונה שם כי הרי אסור שישכחו אותו הוא חייב לחזור לשם ואנחנו התושבים צריכים לממן את הבן אדם הזה בטבריה שעושה עשרות אלפי קילומטרים בחודש לצפון על חשבון הכיס שלנו, ובשביל זה כנראה העלות המוצהרת של רכבו הפרטי (הקאמרי) עולה לנו 8900 ש"ח בחודש. כל הכבוד לראוותן הזה.
תוקן על ידי - למען_ידעו - 19/03/2006 10:03:55
נשלח ב-19/3/2006 09:23
רברב בלי אמוציות !!! עובדות בשטח חביבי !!! גם התורה מעידה על כך שמשה רבנו טעה בלוקחו את הערב רב עם עם ישראל בצאתנו ממצרים .... וכך אנחנו משלמים על חטא העגל עד היום הזה ! תן לי כתובת אחת בארץ (באלעד כבר בדקתי !) שבה ש"ס הקימה בית כנסת .... מקווה......? העוני בארץ לא "פרץ" בשלוש השנים האחרונות ! אלי ישי היה שר בממשלת ישראל כשהתהליך הזה החל ! (אני זוכר את הדיקלום שלו על מימדי העוני עם האחוזים !!!!!! המספרים היו גדולים עליו !!! הוא טוב רק עד 10 כמו בן חסותו צביקה !) אז בוא לא נשלה את עצמנו ! בתנועה שבה גם זמר חושב שיש לו מקום בעשיריה הפותחת בטענה (ואני מאמין לו) שקיבל הבטחה .... אתה מצפה להנהגה ????אלי ישי מככב על גל הילדים הרעבים ! בדקת על איזו מכונית הוא נוסע ? בדקת איפה הוא קונה את החליפות המהודרות שלו ? בדקת אם הוא לא שבר את שיא המנויים למקורבים שלו ?? אני אישית (ועוד רבים כמוני) השקעתי את הנשמה שלי עבור התנועה הזאת ומה קיבלתי ?.... את צביקה... יאיר פרץ ... בניזרי.... דוד טל (איפה הוא היום ? ) .... סיני גלבוע בפ"ת (עוד תשמעו עליו רבות !!!! ) ... ואם תרצו ... גם לאלי ישי עצמו יש מה להסתיר..... אז צדיקים לא ניתן לרמות ? מסתבר שבש"ס ... אפשר ועוד איך !!!!
נשלח ב-17/3/2006 15:04
שנאה או אשכנזיות מדבר מתוך גרונך.
לצאת נגד קריאת מרן שלא להצביע ש"ס מראה את ה"יראת שמים" ואת ה"אמונת צדיקים" שיש לך, אם אתה חושב שאתה מבין יותר טוב ממרן הגר"ע יוסף שליט"א אז רק תגיד לי למי אתה כן מצביע כדי שאני ידע לשם לא להצביע.
אנחנו מאמינים בני מאמינים עושים את רצון פאר הדור והלכים באורו ואתה תלך באור "אגודת ישראל" שסימנה ג' שהסכימה בעבור בצע כסף לשבת בכנסת והעיקר שיעבור כסף לברזים הנכונים, לא הפריע להם שבאותו העת ממש קיצצו את פת הלחם של אלפי ילדים רעבים.
אגב, את ראש המועצה צביקה כהן שאכן לא הלך בדרך ש"ס מוקיעים בתנועת ש"ס, תבדוק ותיווכח.
נשלח ב-17/3/2006 14:44
חלילא,
אני חושב שהלכת רחוק מדאי והגעת למסקנות מסוכנות שעלולות לגרום לנזק בלתי הפיך, גם הנך כועס וכואב על המצב הביש ששורר פה זה אינו מצדיק לשפוך את המים עם התינוק ואל תאמר נביא תינוק חדש כי אף אחד לא מבטיח לך זאת למרות שזה נראה תהליך טבעי וודאי.
לכן אני מצטרף לקריאותיך הקודמות לעשות מעשה ולנסות לשנות מבפנים ולהתנתק מאנשי המלל והתמונות ולהתחיל לע-ש-ו-ת.
נשלח ב-17/3/2006 14:34
במחילה מכבודכם, אך לדעתי כל התגובות והפרשנויות שלכם אינן מעלות ואף לא מורידות . חבל על הדיבורים ! עת לעשות לה' ! ודווקא "לא להצביע ש"ס" ! וזאת אם אתם באמת חסים על כבודו של מר"ן פאר הדור. כמה זמן עוד תראו את מר"ן מבטיח גן עדן למי שמשלשל בקלפי פתק של ש"ס כשההסבר הוא שנציגיהם תורמים לבנית בתי כנסת מקוואות מוסדות חינוך ועוד... ועוד.... כמה זמן עוד תשתפו פעולה עם אותם נוכלים שמרמים אותו וכשהם מגיעים לכסאותיהם, הם מתחילים לדאוג לעצמם ולמקורביהם ? עד מתי תתנו למר"ן להתבזות כשהוא מדבר על שלוחיו כמלאכי ה' צבקות .... עושים דברו .... צביקה כהן (הרב עאלק ! ) הוא תמונה חיוורת של אותם אלה שהולכים מטעמכם לשבת בכנסת ולנסוע על חשבונכם לחו"ל ובמכוניות פאר ! אוי לאותה בושה !!! איך הם לא מתביישים להציג את עצמם כמצילי העניים על חשבון כל אותן עמותות חסד הפועלות על תרומות של צדיקים ורוח התנדבותית של צדיקים יותר גדולים ! אגורה אחת הם אינם רואים מתנועת ש"ס !! עד מתי נסכים לראות את פאר הדור בוכה על אותם עניים וילדים רעבים ומאמין באמונה שלימה ששלוחיו יעשו הכל כדי לשנות את המצב ??? ( ראה מקרים של בניזרי , יאיר פרץ ואחרים ) בקיצור : מי שבאמת אוהב את הרב עובדי'ה שליט"א צריך לגרום לכך שיי'דע שמרמים אותו, ולכן צריך לעשות הכל ע"מ לרסק את תנועת הנוכלים האלה (כולל צביקהל'ה !! ). ומתוך ההריסות תקום ב"ה תנועה קדושה שלא תבנה על רקע של מחלוקות עם אחינו האשכנזים. ורק כך יכירו כולם בגדולתם של מר"ן וחכמי ספרד.