לפני מספר ימים נודע לי כי ראש המועצה נתן הבטחה לחיים גנסייה (אחד מחמשת "יועציו" ללא תשלום) כי אחרי הבחירות הכלליות בתנאי שיעבוד לבחירות כמו שצריך הוא יכנס לתפקיד מנהל לשכתו במקום אוחנה שיצא לעבוד לבחירות למען תנועת ש"ס במטה המרכזי, גנסיה עצמו מכחיש את העניין (כמובן,הרי זה לא חוקי), גם לדעתי זה לא רלוונטי משום שאוחנה יצטרך לחזור לתפקידו, הוא לא ישאר ללא תפקיד אלא א"כ ש"ס יכנסו לקואלציה ואז יהיה לו תפקיד בממשלה, אבל כל עוד הם לא נכנסים לקואלציה אוחנה יחזור לכסאו בלשכת ראש המועצה למרות שבשביל צביקה הוא עצם בגרון אבל בל נשכח שגם לצביקה יש בוס שיושב בירושלים ומכתיב לו מה לעשות.
מה שנותר לגנסייה זה להמשיך לפנטז כמו שאר צוות לקקני רגלי צביקה שכבר הם אושתו והגיעו למסקנא מזמן אך הוא כנראה קצת מבין באיטיות יותר משאר חבריו לליקוקים, תמשיך לחלום חיים, חלומות נעימים.
תוקן על ידי - למען_ידעו - 20/03/2006 8:59:52
נשלח ב-4/4/2006 11:50
אכן עסקים כרגיל ... אביגדור חזר לעבודה במלוא המרץ.
חיים, לא נורא בקדנציה הבאה...
נשלח ב-3/4/2006 12:58
איך כתבו באחת מההודעות בנושא "שחיים ימשיך ללקק ולדמיין" מה שבאמת כך קרה, לאחר שאתמול חזר אביגדור אוחנה למשרדו ותפקידו במועצה על אפו וחמתו של הדייג... ועל צערו של חיים גנסיה.
חיים המקום ינחם אותך בתוך שאר אבלי הצביקות ולא תוסיף לליקוק נוסף. בינתים אתה יכול להמשיך לתקתק במחשב של צביקה פאשקוילים נוספים......
נשלח ב-25/3/2006 23:10
דעה: קראתי כאן בשקיקה את הדברים והחלטתי להביע את דעתי.
חיים גניסיה בניגוד לדברים שנכתבו עליו לעיל ראוי בהחלט לשאת בתפקיד בכיר בלשכת ראש המועצה, מדובר באדם מוכשר, מנומס ואיש עשייה.
ראש המועצה צריך לזכור שאם יש אדם שהוא חייב לו - זה גניסיה, אם ראש המועצה יושב היום אכן בלשכת ראש המועצה באלעד זה בזכותו של גניסיה.
מנגד ידוע לי שראש המועצה דחה בסיבות ובתירוצים שונים את גניסיה מלכהן בתפקיד במועצה וזה נראה לי לא הגון ולא ראוי.
כעת שראש המועצה בשיחות סגורות מתפלל בשקיקה שאוחנה לא יחזור לתפקידו מה שעלול גם לקרות חובה על ראש המועצה להכניס את גינסיה במקומו כי הוא ראוי לכך וזה מגיע לו בדין!!!.
נשלח ב-24/3/2006 15:14
עם כל הכבוד לחיים גנסיה. צריך רק לשים את הדברים בפורפורציות. התפקיד של אביגדור אוחנה אמור לתת מענה אמיתי להתנהלות יומיומית מול גורמים בשלטון המקומי ומול משרדי הממשלה. כך שחיים גנסיה זה לא המ"מ שיכול להתאים לפונקציה הזאת. לא כל סופר סת"ם, עובד מטבח או לקקן שבחיים לא כתב או הכין טיוטא למשרד ממשלתי נהפך ביום אחד לעוזר אישי...
אני דווקא חושב שיש לצביקה אנשים מוכשרים שמתאימים קצת יותר לתפקיד הזה. השאלה אם הם מעוניינים להכנס לערי החושך....
נשלח ב-23/3/2006 17:46
התפטרותו של יאיר פרץ מהכנסת הדליקה את השטח שנית בנושא תפקידו של אוחנה, ההתפטרות מקרבת את אוחנה אל כס חבר הכנסת ויוצרת ציפיות נוספות לתפקיד באלעד.
נשלח ב-22/3/2006 16:29
בדלתיים סגורות כאשר ישבו גנסיה וצביקה, העיץ גנסיה בצביקה על חוסר הדאגה למענו לאיזה שהוא תפקיד במועצה, אני עובד כ"כ הרבה למענך גם בעבר וגם בעתיד תתן לי משהו כך אמר גנסיה לראש המועצה, ומזה נולד ההבטחה לתפקיד החדש.
נשלח ב-22/3/2006 07:24
סיפור ההבטחה למשרה הזו תופס תאוצה ומספר פעילים שמרגישים מקופחים עוד מהבחירות לרשות פנו לצביקה בדרישה לתפקיד המיוחל כשחלקם לפחות יצאו ממנו בהרגשה שהתפקיד מונח בכיסם באופן ודאי.
מכל ההמולה סביב התפקיד הזה דבר אחד מתברר כקרוב לודאי אביגדור אוחנה בכל מקרה לא חוזר לתפקיד, עפ"י גירסת אנשי צביקה בגלל אכזבתו המוחלטת של צביקה מתיפקודו של אוחנה והקש ששבר את גב ה... היה בעצם העמדתו של אוחנה ברשימת ש"ס הארצית כשאת בקשת צביקה להיות ברשימה דחו על הסף, ואילו לטענת מקורבים (יש כאלה) של אוחנה הוא שמח לא להמשיך כי נמאס לו מההתנהלות הכושלת של צביקה שאינה מובילה לשום מקום מה שאומר שאוחנה בכל מקרה לא חוזר אלא אם כן יתערב אלי ישי בסיפור.
נשלח ב-21/3/2006 14:54
השכן- א. כי התפקיד מצריך מכרז. גם אוחנה זכה במכרז. אז או שההבטחה היא על הקרח או שהמכרז תפור... ב. הוא מס' 15 בש"ס. אם ש"ס בממשלה והוא לא בכנסת בטח יקבל תפקיד. ג. ככל הנראה שכבר הם התעשתו.