| נשלח ב-20/3/2006 09:58 |
|
| |
שערוריה באלעד סרט שרואים שם נשים הוקרן ברחבת בי"כ
אתמול בשעה 6:00 בערב בערך הוקרן ע"י בית הכנסת מגן אברהם של הרב ואזנה הודיאו של סיעת ש"ס וזה היה ממש בושה וחרפה בתוך הסרט רואים שם נשים ואברכים בני תורה שלומדים בכוללים של סלונים, ערלוי, צאנז, ולעלוב הסתקרנו לראות ונכשלו בדברים שלא היו רוצים לראות... סיעת ש"ס באלעד צריכה לדעת כמו שהם עושים ברחוב סרט יבוא מחר שינוי ויקרין באמצע הרחוב ואז אף אחד לא יוכל לצעוק כי יגידו מה ההבדל בינינו לסיעת ש"ס והמבין יבין....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 10:04 |
|
| |
אגד_פלוס אני לא מבין אותך על מה כל הרעש שלך, כל מי שלא מצא חן בעיניו יכל ללכת משם, הודיאו עשוי לאנשים שתומכים בש"ס להעיר אותם מהתרדמת שתפסה את כולם ולא באברכים של הכוללים שציינת כאן, שמסתמא בוחרים באגודה או בכלום, ועל כל פנים הכותרת של שערוריה באלעד לא מוצדקת סך הכל זה מפלגה חרדית שעושה אך וק למען קדשי בית ישראל...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 10:14 |
|
| |
כן, אבל הסרט מתאים באמת יותר לציבור הכללי מאשר לחרדי.
אני מצטרף לדעתו של 'אגדפלוס' וטוען שהיו צריכים לנהוג ביותר רגישות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 10:24 |
|
| |
אם שס היא מפלגת הלכה אז אין מצב להראות בבית כנסת לאברכים משלנו סרטים עם תמונות של נשים. אם היא מפלגה שמיצגת בעיקר את ההתנתקות והעוני, אז מי שמצביע שס שיקח את מלחמת שס למען הדת בערבון מוגבל כלומר שס תילחם נגד העוני ונגד ההינתקות כדי לזכות בקולות חילונים אבל קיים חשש שלא ידאגו לישיבות ולמוסדות חינוך. אמנם סביר להניח ששס דואגת בעיקר לאינטרסים התורניים וכנראה שהקרנת הסרט נעשתה בשגגה ובחוסר שימת לב אולם ראוי שהאחראים יפיקו לקחים מכך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 10:49 |
|
| |
תגידו השתגעתם ?
אנשים לא רואים נשים ברחוב , במכולת , בקופ"ח ? אולי תעשו כמו באפגניסטן , תכסו את הנשים עם רעלות ולא תראו נשים .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 11:30 |
|
| |
פאן,
שנפתח עכשיו דיון הלכתי/רעיוני?
(אני צריך לדעת אם לקרוא לרב של הפורום)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 12:38 |
|
| |
אלעד: אם היה רב לפורום זה היה טוב\או אם תרצה לא היה פורום.
פאן: כבר יש פה כאלה כמו באפגניסטן, דוקא ברחוב שלך יש הרבה כאלה, אל תלך עד אפגניסטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 13:19 |
|
| |
אגד פלוס, אני מבין שהקשר בין האשכול הזה לאשכול הסמוך הוא מקרי בהחלט?!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 13:36 |
|
| |
אני מניח שפאן התכוון יותר לכותרת ה"בומבסטית-קיצונית" ולא לרוב התוכן.
אם אינני טועה פאן, זאת הפעם השנייה שאני 'מפרשן' אותך.

למען,
מה זאת אומרת אם היה רב לפורום לא היה פורום? ברשותי תעודת רבנות (לא צחוק) במסגרת עבודתי על ה-B.A שלי. אני לא מספיק טוב בתור רב?
ולא, לא זאת הסיבה שאסור כאן לדבר על רבנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 22:38 |
|
| |
לא יודע למה הייתה לי תחושה לא ללכת אתמול לכנס....
עכשיו ברור לי שניצלתי מגיהנום.

|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2006 16:12 |
|
| |
אאללעעדד, תזמין את הרב של פורים...
|
|
|