בית פורומים א חרדים ספרדים

חסדי נעמי אספו 100,000 כפיות מדידה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2006 22:11 לינק ישיר 
חסדי נעמי אספו 100,000 כפיות מדידה

מאות שקיות אריזת דייסה וכ-100,000 כפיות מדידה של תחליפי חלב מטרנה נאספו במסגרת המבצע "מטרנה מצווה" שהתקיים זו השנה השביעית ברציפות, והסתיים בימים אלו בהצלחה חסרת תקדים. במסגרת המבצע התבקשו הצרכנים לאסוף את הכפיות או את אריזת הדייסה של מטרנה ולשולחם לארגון "חסדי נעמי", כאשר בעבור כל 4 כפיות או שקיות שיצטברו, הבטיחה חברת "מטרנה" כי היא תתרום תחליף חלב עבור משפחות נזקקות.

"ההצלחה הגדולה מראה את הרצון הגדול שיש לציבור להיות שותפים בעזרה לנזקקים", אמר יו"ר "חסדי נעמי", הרב יוסף כהן. מנהלת השיווק של מטרנה, גלי ניר, אמרה: "כאמא, אני חשה כי יש לנו אחריות כבדה לכך שגם ילדים ממשפחות מצוקה יקבלו את המזון הטוב ביותר, שיביא להתפתחותם התקינה ולשמירה על המערכת החיסונית שלהם. אני שמחה כי בעזרת המבצע  הזה יוכלו עוד  אלפי ילדים לקבל תחליפי חלב של מטרנה".

לאור ההצלחה , קיים השבוע ארגון "חסדי נעמי" מפגש הוקרה לחברת מטרנה על פועלם הרב ותרומתם הנכבדת, מזה שבע שנים ברציפות, בעבור המשפחות הנזקקות. אורח הכבוד באירוע, רבה הראשי של ת"א-יפו, הרה"ג ישראל-מאיר לאו שליט"א, ציין בדבריו את היכרותו מכבר השנים עם חברת מטרנה וארגון "חסדי נעמי". הרב ברך את שיתוף הפעולה בין שני הארגונים ואיחל ששיתוף פעולה זה, שנועד לרווחת הנזקקים, יימשך ויצליח לעוד שנים רבות וטובות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 12:24 לינק ישיר 

מוזר מה הם עושים עם כל המשאיות הללו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 11:56 לינק ישיר 

אישית, אני לא אוהב את שיטת העבודה של הארגון הזה, יש לי הרבה מאוד טענות עליהם, אבל כשאין מישהו אחרשיעשה את העבודה, הם גם אוספים זכויות על הדרך.
אתמול ראיתי בבני ברק את המשאית החדשה (נדמה לי של 27 טון!) שהם משיקים כעת .
עדיין לא בנו לה ארגז, והם ממתינים לתרומות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 00:28 לינק ישיר 

עולם חסד יבנה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > חסדי נעמי אספו 100,000 כפיות מדידה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext