בית פורומים אחרדים-אלעד

אצבעו של ילד בן 6 נקטעה לאחר שדלת הכיתה נטרקה על ידו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2006 11:42 לינק ישיר 

ילד בן שש נפצע באורח בינוני לאחר שדלת נטרקה על ידו בבית הספר "שיר חדש" באלעד. כתוצאה מהמכה, נקטעה אחת מאצבעותיו.

צוות מד"א-ירקון שהוזעק למקום טיפל בילד ופינה אותו למרכז הרפואי שיבא בתל השומר.

(רענן בן-צור)

<>
function openYnetSms() {
w=689; h=598
l=(screen.availWidth - w)/2;
t=10
props = 'scrollbars=yes,width='+w+',height='+h+',left='+l+',top='+t;
window.open("http://my.ynet.co.il/sms",'ynetSmsWin',props)
}

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 16:29 לינק ישיר 

מבדיקה שערכתי עולה כי בניגוד לפרסומים על קטיעת אצבע אזי מדובר בסך הכל על חתך עמוק בראש אצבע ותו לא.

גורמים מסוימים שהיה להם ענין לנגח את מנהל המוסד המדובר פנו מיד כשקרה המקרה לכל הגורמים לרבות משטרה ועיתונות ולמשרד החינוך ע"מ להזיק כאמור לאותו מנהל מוסד שאצלו קרה המקרה.

אחר התערבות של הרשויות האמורים לעיל ובראותם את הפציעה הקלה יחסית סיכמו אותם רשויות שמדובר ברשעות לשמה. המידע לגבי האדם המסוים שהפיץ בזדון את המידע השיקרי הועבר אף הוא לטיפול הרשויות.

לא ברור מדוע נהג כך אותו גורם שכן בסופו של דבר משהתברר שמדובר בסערה בכוס מים התערער אימונו ברשויות האמורות לעיל.

באם אותו אדם ימשיך לחלל את שם השם ברבים לא יהיה ברירה אל לפרסם את שמו ברבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 16:35 לינק ישיר 

אירגוזציה, אני ינחש כי הרמז כ"כ עבה, אחד ועוד אחד שווה שתים.

הלא הוא מרדכי ממליה\zvik10???????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 17:59 לינק ישיר 

סליחה?

תרימו טלפון לכוחות ההצלה בעיר (כמו שאני עשיתי) ותגלו כי אכן חלק מאצבעו נקטעה והוא פונה לניתוח איחוי בבית החולים "תל השומר".

כבר עשיתם מזה קונספירציה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2006 18:32 לינק ישיר 

אני בדקתי עם אב הילד והוא סיפר לי שמדובר בחתך עמוק בראש האצבע הוא הוסיף שאם היה נחתך חלק מהאצבע ו/או קטיעה היו מחברים זאת ולא עשו כך כי כאמור מדובר בחתך בראש האצבע בלבד.

אני לא רואה כל סיבה שהאב יגיד לי דברים לא נכונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 18:51 לינק ישיר 

מה האינרטס של האבא? אולי שידוכים? מי יודע?

בכל מקרה הפרטים המדוייקים להלן:

אצבעו של תלמיד באלעד נקטעה מדלת שנטרקה.  

אלעד: הדלת נטרקה, אצבעו של בן ה-6 נקטעה

במהלך יום הלימודים נטרקה דלת בבית הספר על אצבעו של התלמיד. הוא פונה לבית החולים תל השומר, אך הרופאים לא הצליחו לחבר את האצבע בחזרה למקומה
רענן בן צור

ילד בן שש נפצע היום (ד') באורח בינוני לאחר שדלת נטרקה על ידו בבית הספר "שיר חדש" באלעד. כתוצאה מהמכה, נקטעה אחת מאצבעותיו והוא פונה על-ידי צוות של מד"א ירקון לבית החולים תל השומר.

תלמידים אחרים בבית הספר הזעיקו את המורים שטיפלו בו. במקביל הוזעק למקום צוות מד"א שמצא את הילד כשהוא בוכה במשרדים וידו חבושה.

חובש בכיר של מד"א, יונתן למדן, שטיפל בילד סיפר: "ראינו שחלק מהאמה של הילד נקטעה לחלוטין. לקחנו את האמה והכנסנו אותה לקרח על מנת לשמור עליה וכדי שיהיה ניתן לחבר אותה בחזרה. במהלך הנסיעה לבית החולים השתדלנו שהילד לא יביט על היד ויראה שחסרה לו אצבע, כדי שהוא לא ייכנס לבהלה והלם. כשפיננו אותו הוא כבר הפסיק לבכות. גם בבית החולים הוא היה רגוע".

בבית החולים הוכנס הילד לטיפול בחדר המיון, יחד איתו הוכנסה האצבע שנשמרה בתוך מיכל קרח. הרופאים בבית החולים ניסו לחבר את האצבע חזרה למקומה.

מבית החולים נמסר שמצבו של הילד יציב, אך כנראה הרופאים לא יוכלו לחבר את האצבע בחזרה למקומה. "עדיין לא ידוע מתי הוא ישוחרר, בינתיים הוא מטופל במיון ילדים והוא ייבדק שוב על-ידי כירורג", נמסר מבית החולים.

(ווינט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 21:37 לינק ישיר 

אירגוזציה,

עם איזה אבא דיברת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2006 14:05 לינק ישיר 

אירגונזציה

האם אתה שקרן ?

לא ייתכן כי דיברת עם האבא המדובר, והוא אמר לך כי מדובר רק בחתך.

האצבע נקטעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 14:15 לינק ישיר 

סאן_צה!!!

אתמול ניסיתי לנחש שאתה הוא zvik10 כלומר מרדכי ממליה, ואתה הוא זה שפירסמת את הדבר בעיתונות הרחבה, בגוזמה יתירה.   כעת מתחזק אצלי העניין שאתה הוא מרדכי ממליה שעשה פיל מגפרור, תוך כדי פירסום לעיתונות הישראלית בניפוחים מוגזמים לכל בר דעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 15:55 לינק ישיר 

מרב התנצחויות שכחתם את העיקר לאחל החלמה מהירה ורפואה שלמה לילד ולאצבעו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אצבעו של ילד בן 6 נקטעה לאחר שדלת הכיתה נטרקה על ידו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext