בית פורומים א חרדים ספרדים

העורכים הדתיים אצל מרן היום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2006 12:23 לינק ישיר 
העורכים הדתיים אצל מרן היום

בביקור מיוחד הוזמנו העורכים החרדיים להיום אצל הרב עובדיה לאחה"צ בעז"ה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 14:54 לינק ישיר 

לא, אני מדבר על קו עיתונות דתית של לפני חמש שש שנים.
שוב, כיום הם השתחררו מהלפיתה של יתד, שהחליטה למנוע פירסום של הגר"ע יוסף בכל צורה, בגלל שהוא הלך עם ממשלת השמאל נגד דעת הגרא"מ שך.

ולמרות שמאז התברר היטב מה זה ממשלת שמאל ומה זה ממשלת ימין, ומאז גפני ורביץ היו בעד ההתנתקות נגד דעת הרב אלישיב ומאז זרמו הרבה מים בירדן, עם כל זה יתד מהלכים אימים בכל הנוגע לש"ס ולרב עובדיה, ועברתם שמרה נצח.
הראשונים, כאמור, שהרימו את הכפפה ונזהרו בכבוד מרן מופת הדור שליט"א היו משפחה! תוקן על ידי - מצח_גדול - 23/03/2006 14:53:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 14:39 לינק ישיר 

קו עיתונות דתית, נותן כל השנה במה מאד טובה לכל דבר אשר קרוב לש"ס ,אולי זה קשרו במלחמה עם  "מפתח העיר" הי"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 12:36 לינק ישיר 

מאידך,
הייתי שמח להאמין לך, אבל לא מסתבר לי שאחד הכותבים תחתיך, צעיר בגיל וירוק בג'וב (הנוכחי) ילך וימכור מידע תחת האף שלך.

בין משרדי ש"ס ומערכת משפחה יש מרחק של שלושים מטר, כל תזוזה בש"ס מעודכנת דבר ראשון במשפחה.

ועוד פנינה.
בעבר, בקהילה היה נוהג להשמיט או לצמצם ידיעות שקשורות בגר"ע יוסף, וזה היה עוד לפניך. הראשונים שלא פחדו מאנשי יתד היו משפחה.
מאוחר יותר, כשלא היה נעים, קו עתונות דתית ובקהילה הצטרפו חלקית (ולמה חלקית? כי יש טור בתחילת 'בקהילה פלוס', שעדיין נוהג להטיח בגר"ע יוסף בוץ ולומר שהוא מתכוון על אלי ישי, על משה יוסף וכו' - - - )

מן הסתם יש ארכיוני עיתונות. אני מכיר בגבעת רם וברח' בראנד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 20:12 לינק ישיר 

מצח גדול. אתה יודע טוב מאוד שאתה משקר.

בראיון עם הרב עובדיה היו שלושה כתבים: יעקב אייכלר מקו עיתונות דתית אשר מדינה מבקהילה ומוטי קקון מיום ליום.

כשמשפחה שמעו מזה הם התחילו להשתולל ואז הם עשו תרגיל. פנו לאחד מתוך השלושה והשיגו ממנו את תמלול השיחה ועשו מזה ראיון בלעדי.

רוצים הוכחה? תפתחו מחר את כל העיתונים ותראו תמונות של המפגש. לא תראו שם את יוסי אליטוב ואף כב אחר של משפחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 17:42 לינק ישיר 

יוסי אליטוב, שהוא כתב משפחה לענייני ש"ס וחב"ד אמנם לא הגיע כי הוא מרגיש לא נוח עם הספר שהוא הוציא על הרב. אבל כתב אחר מ'משפחה' כן הגיע.

ודנה, מה שכתבת בחדרי חרדים שבקהילה יותר בעל תוכן -
באמת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 16:16 לינק ישיר 

בקהילה היו, משפחה לא

תוקן על ידי - דנה777 - 22/03/2006 16:16:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 12:27 לינק ישיר 

אגב, אתם יודעים מי לא הוזמן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > העורכים הדתיים אצל מרן היום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול