בית פורומים א חרדים ספרדים

היום ייגזר דינו של יאיר פרץ! (המעתיקן)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2006 07:02 לינק ישיר 
היום ייגזר דינו של יאיר פרץ! (המעתיקן)

http://glz.msn.co.il/glz/news/A80AB2AB51924E37BF318BA67E18F4A1.htm

--------------

לא אשכח איך זהבי סנט בו לפני כשנתיים! בחורף ואיך אמר לו במבטא אשכנזי:

"יאיר פיירץ עוד חבר כנסת..."  - זה היה כשיאיר פרץ אמר משהו על השואה.. וכו'

וזהבי התעמת איתו, בכל אופן , אני לא שמח לאידו, אבל הוא לא חכם כל כך ! הרי אם העתקת עבודה - וזו עבודה רצינית , שנה את השם לפחות..

אגב, יש עוד משהו שהמשטרה צריכה לחקור בעקבות הנושא של בניזרי ... כפי שפורסם לפני כשבועיים בכתבה על בניזרי
-----------------
אחרי עומרי שרון ונעמי בלומנטל, מגיע היום תורו של חבר הכנסת יאיר פרץ מש"ס, לשבת על ספסל הנאשמים ולשמוע את גזר דינו בבית משפט השלום בתל אביב, עם סיומה של פרשת "התארים הפיקטיביים".
פרץ הודה במסגרת עסקת טיעון כי העתיק עבודות אקדמאיות על מנת לקבל תואר מאוניברסיטת ברלינגטון בשנת 1998.

בכתב האישום המקורי, הואשם פרץ בניסיון לקנות תואר אקדמי גם מאוניברסיטת בר אילן. כשנחשפו הפרשות לפני יותר משלוש שנים, פרץ הכחיש את השמועות מכל וכל: "לא קיבלתי תעודה מימיי, ולא השתמשתי בתעודה. אני פונה ליועץ המשפטי לבדוק את כל החומר מחדש", דבריו.

אך עם התערבות היועצים המשפטיים לממשלה, אליקים רובינשטיין ואחריו מני מזוז, התהפכו היוצרות: השניים המליצו בזה אחר זה להעמידו לדין, ובדיון סוער על הסרת חסינותו של פרץ בדצמבר 2004 חשף מזוז פילטי שיחות שניהל הח"כ עם "איש הקשר" שלו בבר אילן, שיחות שהוכיחו כי הפרשה אינה משתמעת לשתי פנים.

כשבועיים אחרי הדיון ויתר פרץ על חסינותו, כשהבין שמסתמן נגדו רוב בוועדת הכנסת. מיד אחר כך, במרס 2005 הוגש נגדו כתב האישום, שכלל את שתי הפרשות ועבירה נוספת של הפרת אמונים. שמונה חודשים לאחר מכן, בנובמבר בשנה שעברה, כבר הייתה עסקת הטיעון חתומה.

במסגרתה, נמחקו כליל השיחות הסודיות בעניין בר אילן וכן הפרת האמונים, אך פרץ נאלץ להודות בכל הקשור לאוניברסיטת ברלינגטון. אז, כשהפסיק להכחיש, פרץ הגיב במשפט אחד קצר, שאולי ייזכר הרבה אחרי שהפרשה תגווע: "90% ממדינת ישראל מעתיקים בבחינות", אמר. בשבוע שעבר התנהל שלב הטיעונים לעונש במשפטו, ובו הביע חרטה. "עשיתי מעשה שטות", אמר אז לשופטת, "אבל דמי ודם משפחתי נשפך בחוצות העיר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 15:20 לינק ישיר 

על פי ערוץ 7 - הגזר דין יהיה ביום ראשון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 13:01 לינק ישיר 

עכשיו כל הפוליטקאים "הישרים" ו"יפה הנפש" מוציאים את כל הגיגהם בחוץ:
לא ראוי להצביע למפלגה עם מועמד מורשע, אף בעל מצפון נקי לא יצביע למפלגה כזו...
כאילו אצלם הכל נקי וחלק... ימח וירתח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 12:15 לינק ישיר 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3231413,00.html 

לדעתי זו טעות, היום לא היה גזר הדין - אלא השלב הקודם

אני מנסה להעתיק את הכתבה ולא הולך לי - בכל מקרה השאלה היא מה על העקת העבודה מבר אילן? תוקן על ידי - iltw77 - 23/03/2006 12:14:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 12:02 לינק ישיר 

מה עונשו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 12:01 לינק ישיר 

פרץ הורשע כעת ע"פ הודעתו ...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > היום ייגזר דינו של יאיר פרץ! (המעתיקן)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext