מטה ש"ס בעיר ממוקם על אחד הרחובות המרכזיים בעיר ומאיישים אותו באופן קבוע ( במשמרות ) פעילים צעירים ומבוגרים כאחד . בחזית המטה עומדת משודר הקמפיין "לב בוער- הדמעות של המדינה" ואט אט נאספים עוברים ושבים הנעמדים לצפות בקטעים מתוכו . יו"ר ש"ס הגיע למטה לפתח בשיחת מוטיבציה לפעילים – "זהו . אין יותר זמן . כל אחד צריך לאסוף את הקרובים לו ולצאת לשטח ולומר בכל מקום ש"ס היא המפלגה היחידה שלא הייתה שותפה לפגיעות האנושות בקשישים , בילדים ובנכים . ש"ס לא הייתה שותפה לגירוש יהודים מביתם ולהריסת שרותי הדת ". לאחר שיחת התדרוך יצא הסיור יחד עם יו"ר ש"ס בראשון לציון אריה כהן , ויו"ר המועצה הדתית דוד גבאי ופעילים נוספים לשוק המקומי ושם זכה ישי לקבלת פנים חמה . "זהו אני קרעתי את תעודת הליכוד שלי ומצביע רק ש"ס , ולא רק זה אני משכנע את כל השפחה הליכודניקית שלי להצביע ש"ס" . לאחר מכן פנה הסיור, בשעת בין ערביים, למדרחוב העירוני. קשישים רבים שפקדו את הספסלים קראו ליו"ר ש"ס כדי לקבל ממנו תפילת הדרך ותהילים והביעו בפניו קריאות עידוד . אפילו נמצאה אישה שהגנה על ש"ס ב"פרלמנט" העירוני – "אני באתי מפולין , ואני חושבת שאתם עושים עבודת קודש . תמשיכו להלחם בשביל החלשים. אני מצביעה לכם . ותביאו לי בבקשה תפילת הדרך של הרב עובדיה והרב כדורי ". הגב' קיבלה את מבוקשה והסיור המשיך לקניון רוטשילד, "אני חילוני אשכנזי" קידם את יו"ר ש"ס ישי אדם מבוגר שהופתע בבואו של ישי והצהיר אצביע לש"ס כי כל המפלגות שיקרו אותנו מקום המדינה אני סומך עליכם". בסיום הסיור בקניון הזהב התפללו משתתפי הסיור תפלת מנחה בחנות מרכזית באמצע הרחוב, עוברי אורח רבים הצטרפו לתפילה שהפכה עד מהרה לתפילה המונית. יו"ר ש"ס אמר לאתר ש"ס, "ככה זה בכל מקום בארץ, האהדה חוצה גבולות ומגזרים, אסור להיות שאננים כי זו ההזדמנות האחרונה לפני הבחירות להגדיל את כוחנו".