בית פורומים א חרדים ספרדים

הבליץ האחרון בראשון לציון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2006 15:15 לינק ישיר 
הבליץ האחרון בראשון לציון

יו"ר ש"ס ח"כ אלי ישי, סייר השבוע בראשון לציון ופתח את ה"בליץ" האחרון לפני יום הבוחר. 

מטה ש"ס בעיר ממוקם על אחד הרחובות המרכזיים בעיר ומאיישים אותו באופן קבוע ( במשמרות )  פעילים צעירים ומבוגרים כאחד . בחזית המטה עומדת  משודר הקמפיין "לב בוער- הדמעות של המדינה" ואט אט נאספים עוברים ושבים הנעמדים לצפות בקטעים מתוכו . יו"ר ש"ס הגיע למטה לפתח בשיחת מוטיבציה לפעילים – "זהו . אין יותר זמן . כל אחד צריך לאסוף את הקרובים לו ולצאת לשטח ולומר בכל מקום ש"ס היא המפלגה היחידה שלא הייתה שותפה לפגיעות האנושות בקשישים , בילדים ובנכים . ש"ס לא הייתה שותפה לגירוש יהודים מביתם ולהריסת שרותי הדת ". לאחר שיחת התדרוך יצא הסיור יחד עם יו"ר ש"ס בראשון לציון אריה כהן , ויו"ר המועצה הדתית דוד גבאי ופעילים נוספים לשוק המקומי ושם זכה ישי לקבלת פנים חמה . "זהו אני קרעתי את תעודת הליכוד שלי ומצביע רק ש"ס , ולא רק זה אני משכנע את כל השפחה הליכודניקית שלי להצביע ש"ס" . לאחר מכן פנה הסיור, בשעת בין ערביים, למדרחוב העירוני. קשישים רבים שפקדו את הספסלים קראו ליו"ר ש"ס כדי לקבל ממנו תפילת הדרך ותהילים והביעו בפניו קריאות עידוד . אפילו נמצאה אישה שהגנה על ש"ס ב"פרלמנט" העירוני – "אני באתי מפולין , ואני חושבת שאתם עושים עבודת קודש . תמשיכו להלחם בשביל החלשים. אני מצביעה לכם . ותביאו לי בבקשה תפילת הדרך של הרב עובדיה והרב כדורי ". הגב' קיבלה את מבוקשה והסיור המשיך לקניון רוטשילד, "אני חילוני אשכנזי" קידם את יו"ר ש"ס ישי אדם מבוגר שהופתע בבואו של ישי והצהיר אצביע לש"ס כי כל המפלגות שיקרו אותנו מקום המדינה אני סומך עליכם".  בסיום הסיור בקניון הזהב התפללו משתתפי הסיור  תפלת מנחה בחנות מרכזית באמצע הרחוב, עוברי אורח רבים הצטרפו לתפילה שהפכה עד מהרה לתפילה המונית. יו"ר ש"ס אמר לאתר ש"ס, "ככה זה בכל מקום בארץ, האהדה חוצה גבולות ומגזרים, אסור להיות שאננים כי זו ההזדמנות האחרונה לפני הבחירות להגדיל את כוחנו".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 15:34 לינק ישיר 

את הבליץ ש"ס קיבלה היום בבית המשפט השלום בתל אביב ואידך זיל גמור, האם לנער הזה התפללנו?
מעבר להשלכות הפוליטיות, אוי לנו ואבוי לנו מחילול ה' הנורא ובלי תירוצים מטופשים כי התירוצים יותר מטופשים מעצם המעשה ומיציגים את את כל השסניקים ושולחיהם כאהבלים מלידה, האם לזה ייקרא להחזיר עטרה ליושנה?

האם לא הגיע הזמן להוציא את מנויים של חברי התנועה הזו מידיו של האפס,,, אלי ישי? או שנצטרך להמתין שוב לתיק הבא כן כן לתיק של אלי שאין ספק שבו יבוא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 15:40 לינק ישיר 

אקטיבקול.
חבל על זמנך. לאלי ישי אי אפשר לתפור שום תיק, מפני שפשוט כל סרגל נראה עקום לידו.
הבן אדם ישר באופן קיצוני, ואולי גם על חשבון הישיגים שיכול היה להשיג
אילו היה עושה "קומבינות" שאחרים מרשים לעצמם.
רבים וטובים ממך ניסו לתפור לו תיק, אך מעולם לא מצאו אפילו קצהו של חוט!
ואני יודע מקרוב על מה אני מדבר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 15:47 לינק ישיר 

ותשים לה מה מצאו אצלו ומה אצל קדימה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 17:13 לינק ישיר 

אקטיב= לאחד כמוך וסגנון משתלח וזול יש אקטימול של שטראוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2006 00:07 לינק ישיר 

אוי שוטים שכמותכם, מי יגל עפר עפר מעיניכם אצל אלי נכון אין תיקים, יש קונטינרים קונטינרים של רוחניות וגשמיות, ואיני מעוניין לומר לכם תאמינו לי כי אין לי עניין שתאמינו או לא ולא אכפת לי אם תשארו פסיכים כל ימי חייכם כי מי שהגיע אחרון בתור כשחילקו את השכל שום דבר לא יעזור לו כי זה פשוט אזל ושימתין לחלוקה הבאה או לפרשיה הבאה,

או עד שיסתדרו כל הסודרים למיניהם, ושאר החוחים הסובבים את השושנה העליונה שהוא הגר"ע יוסף שליט"א
אוי לאותה בושה אוי לאותה כלימה.

מספרים פעם על מאן דהוא שהלך לקנות דגים, ראה אותו המוכר כי מריח הוא את זנב הדג, תמה אמוכר וסנט בו וכי כך בודקים דג? והלא דג מריחים בראש? ענה לו הקונה ידעתי בני ידעתי, זה שהראש מסריח זה ברור לי פשוט רציתי להריח ולראות עד היכן מגיע הסרחון,,,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הבליץ האחרון בראשון לציון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext