בית פורומים אחרדים-אלעד

הכנס המרשים שהיה היום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2006 23:59 לינק ישיר 
הכנס המרשים שהיה היום
מצורף קובץ

הכותרת שלי לאירוע היא "משפחה יהודית גדולה".

היה יפה, מרשים ומכובד.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2006 00:06 לינק ישיר 

שיכנעו את המשוכנעים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 00:36 לינק ישיר 

אכן, אבל זה ליתר ביטחון ומי רוצה לתפוס סיכונים?

עברו הימים בהם כולם הלכו באמת כאיש אחד להצביע, שכנעו את כל העולם ואשתו ונידבו את ממונם לצורך כך.

גרמו לכך בעיקר המריבות הפנימיות והפוליטיקה המלוכלכת שבשנים האחרונות צפה (יותר) על פני השטח.

תבדוק ותגלה, כמה 'עצלנים' יש בסביבתך שלא בטוחים שילכו הפעם להצביע? אני מודה שאני אחד מהם למרות שזה 'לא חינוכי' לומר את זה קבל עם ועדה.

ואם לומר את האמת, גדולי ישראל אכן שכנעו אותי לקום מרבצי וללכת להצביע ומהסיבה הפשוטה: הם יודעים את כל מה שאני יודע, כולל המינויים המוזרים, הדחיפות המיותרות בין הפוליטיקאים, הלכלוך... הכול. ובכל זאת הם כל כך מתאמצים לקרוא לכולם לעשות את זה שזה פשע לשבת בבית.

זה בחינם ואם אתה באמת מתעצל או סתם רוצה להרגיש מלך - יקחו ויחזירו אותך מ/אל הקלפי.

פשוט.

האבסורד הוא, שנוכחתי בכנס המרשים של ג' ואכן השתכנעתי שעולם התורה זקוק לכל קול. רק שהקול שלי הולך לש"ס .

אגב, יש לי חבר 'שטוטניק' שהבטיח לי להניח במעטפה פתק למפלגה ערבית רק בשביל שיהיה לי משהו מעניין ושונה לכתוב בעיתון... להסכים איתו או להניא אותו מהמעשה (הוא לא יטרח ללכת ולהצביע למפלגה אחרת)?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2006 00:38 לינק ישיר 

אכן משפחה אחת גדולה: ליטאים, חסידים וספרדים (דוברי אידיש אומנם) על במה אחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 01:45 לינק ישיר 

לצערי הרב נתקלתי בהרבה מהמשפחות האלו בילדים אוטיסטים, מפגרים, הלצהיימר, וכן ילדים מאומצים,וגם כמה מטומטמים....

את הסיסמה הקודמת לא שכחנו.... ואתם כבר דוחפים לנו סיסמא חדשה?????????????????

שילדינו ישחקו ביחד....

והאחדות מעל הכל....

מטומטמים נמאסתם...........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 18:21 לינק ישיר 

מעניין לעניין באותו עניין: שאפו ל-ג' על הרעיון (שאני לא זוכר כמוהו במקומות אחרים) להרים מערך הסעים מאורגן לא פחות מאשר ע"י אגד פלוס ביום הבחירות.

אוטובוסים יסתובבו בתחנות מוגדרות ויאספו מצביעים פוטנציאלים. ומדוע אני מדגיש פוטנציאלים? כי תמיד יש חשש שש"סניקים או אנשי האיחוד-הלאומי מפד"ל, יתפסו טרמפ... (לא קשור לרכבים הפרטיים שמתנדבים להסיע).

מה שכן, עיקר הפרסום לעניין יתבצע בעיתונים יתד-נאמן והמודיע. לא בדיוק העיתונים שש"סניקים נחשפים אליהם.

אבל אל דאגה! רכבים עם מערכות כריזה יסתובבו בעיר ויודיעו לכוווולם על כך.

ומי אחראי על כל הנ"ל? בוגרי מערכות הבחירות הקודמות באלעד, שמוליק גרוסברד ואפרים רוזנשטיין.

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הכנס המרשים שהיה היום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext