מחר בבוקר בע"ה, אני עורך ראיון לפקד אופיר כפרי, מפקד נקודת המשטרה בעיר. הכנו (אלי גבל ואנוכי הקטן) 16 שאלות. חלקן בנאליות ומתבקשות וחלקן יותר מעניינות.
הנה הצ'אנס שלכם (הראשון) להשתתף.
יש למישהו שאלה/בעיה/משהו שהוא היה רוצה שיישאל בראיון ויופיע בעיתון?
שרשרו שאלותיכם כאן או באישי.
מי 'שיתעקש' () על קרדיט - יקבל אותו איכשהוא.
נ.ב. זהו ניסיון. אם הוא יעלה יפה - מה טוב (סבבה בלע"ז). אם ייכשל ולא משנה מאיזו סיבה, ננסה אולי עוד פעם אחת ודי.
נשלח ב-28/3/2006 16:44
הראיון הסתיים ונכתב כבר, אבל לגבי הנוער שוליים, סיכמנו שנשוב וניפגש במיוחד בשביל זה מכיוון שהנושא הזה נרחב וחשוב שהוא שווה שיחה נפרדת.
תודה לכולכם - הייתם לעזר רב. אני יכול לומר למשל, ששאלות אחרות ירדו לטובת שאלותיכם ותוכלו לקרוא אותם בע"ה בעיתון השבוע.
נשלח ב-28/3/2006 12:48
מה עושה המשטרה כדי לטפל בנוער השוליים. בעיקר בנסיעות בתחבורה ציבורית.?
ולמה שלא יתלבשו על כמה פושטקים למען יראו ויראו?
אני לא השתניתי המציאות השתנתה......
נשלח ב-28/3/2006 04:18
תושבי העיר הינם ברובם חדרים שאין להם מידע בסיסי ואיזה זכיות עומדות לרשותו בעת חקירה,
*:namespace prefix = o />
איך המשטרה פועלת להגברת מודעות זו בקרב הציבור
תוקן על ידי - goroboy - 28/03/2006 4:19:10
נשלח ב-28/3/2006 01:34
אני מודה שאני מופרע.
אבל חיובי.
<-- פעם ראשונה שאני משתמש באייקון הזה.
נשלח ב-28/3/2006 01:11
אאללעעדד כאילו דה...........
התחלת לנהל עיתון בעזרת הפורום.
כל יום ראשון תהיה כאן ישיבת מערכת.
רעיון מופרע אבל מעניין, נראה מה יתפתח ממנו.
נשלח ב-27/3/2006 23:07
תודה גלשן.
הכנו שאלה "מדוע אינכם אוכפים את החוק ומאפשרים לאוטובוסים עמוסים באנשים לנסוע ללא מפריע". אבל אמרו לי שאין חוק האוסר על נהג אוטובוס ציבורי 'לדחוס' כמות אנשים ככל העולה על רוחו.
ערכתי בירורים והייתי דיי בטוח בלגיטימיות השאלה אבל אז קיבלתי עוד כמה חוות דעת שבילבלו אותי לחלוטין.
מישהו יודע את התשובה (וקישור יתקבל בברכה) או שעלי להתקשר לעו"ד גרוסמן או עו"ד במברגר שיבררו אצל החבר'ה?
נשלח ב-27/3/2006 22:32
ראשית אני רוצה לברך על הרעיון!
אני חושב שזה מודל לחיקוי ומכאן והלאה השמים הם הגבול ומיותר לי להציע שתמשיך הלאה, להנהלת אגד, נציגי מגזרים שונים ופקידים במועצה וכו'....
בראש ובראשונה את מה שהעלו הייתי קצת מחדד, שהשיטור הקהילתי יהא יותר מהקהילה, לא משנה מאיזה חוג שהשוטרים שיסירו יהיו אלו תושבי הישוב, וכאמור יגלו סובלנות יהיו ערים למתרחש, משני צידי המתרס, וללא ספק הדבר יביא רק תועלת לכולם, וברור שהשיתוף פעולה מהתושבים יהא הגורם המרכזי להצלחה, וכל זה נתון ובידיו של אופיר כפרי, דבר חשוב שראוי לשיפור ניכר לעניות דעתי,נושא האכיפה. קצת יותר שוטרי תנועה, קצת ריסון לצעירים פורעי החוק,
תוקן על ידי - גלשן2005 - 27/03/2006 22:35:21
נשלח ב-27/3/2006 20:27
סאן צה זה הרבה יותר טוב
וזה גם מעניין מאוד. אני רואה שחלק מהשאלות שאנחנו הכנו בעצמינו יצטרכו להדחק החוצה מפאת שאלותיכם אבל אני שמח על כך מכיוון שהדבר הכי חשוב הוא, שזה יעניין את הקוראים.
נשלח ב-27/3/2006 20:22
עוד אחת...............
האם הם לא מרגישים שהם "טוחנים מים" והמדובר בעיקר במלחמתם נגד השבחי"ם שהרי לא רק שאין שמירה/אבטחה קבועה בכניסה לאלעד גם הגדר שפונה לכיוון השומרון פרוצה לחלוטין ובתכל'ס כל המבצעים המתוקשרים שלהם לא שווים הרבה וזאת משום שהשבחי"ם שנתפסים מועברים חזרה לשטחים ומשם הם חוזרים לפה
נשלח ב-27/3/2006 20:12
סאן_צה,
אינני יכול לשאול את זה. בוודאי שלא בניסוח הזה.
אם יש לך שאלה יותר קונקרטית - אשמח להביאה בראיון.
נשלח ב-27/3/2006 20:08
ענבל - שאלה גדולה שאלת!
מסוג השאלות שגורמות לי להיות סקרן למשמע התשובה מעכשיו.
היא תשאל בע"ה.
נשלח ב-27/3/2006 20:07
מייייייי,
העשרת לי את השאלה שהציע tcyhj. "האם יש קשר בין הרבנים/אנשי ציבור אליכם כך שהציבור נוטל חלק במעמסה" (לא ניסוח סופי).
וגם "האם זה נכון שיש יותר מתנדבים בעלי 'כיפות סרוגות' מאשר מתנדבים חרדים". אבל, אם התשובה תהיה שזה לא נכון/לא מדויק, אני אזכיר אותה בראיון רק אם יהיה מקום.
נכנס למאגר.
תוקן על ידי - אאללעעדד - 27/03/2006 20:10:53
נשלח ב-27/3/2006 19:39
שאלה פשוטה,
למה המדינה משלמת להם משכורת בכלל ?
בשביל לעשות "כלום" יש מספיק אברכים משועממים בעיר.
זו לא משטרה, מקסימום גימלאי המשמר האזרחי.
נשלח ב-27/3/2006 19:02
שאלת השאלות:
מדוע עירינו מככבת במדור הפלילים בגלי צהל?
האם יש חפרפרת? האם מישהו רוצה לקדם את עצמו ע"י לקבל חשיפה וכותרות ולכן הוא מדליף?..
נשלח ב-27/3/2006 18:33
במקומות שונים בארץ (ברכוזים חרדים לדו' י-ם ורכסים) יש קשר חזק מאוד בין המשטרה ובין הרבנים דבר שגורם לכך שהרבה אברכים מתנדבים ומסיעים למשטרה בביטחון השוטף/בעיות תנועה/איתור נעדרים וכו'
ממה שאני רואה כיום רובם של המתנדבים(3 מתוך 4 ..................סתם יש קצת יותר) הינם חובשי כיפות סרוגות
והשאלה הנשאלת היא......................................???? (מלא לבד)
תוקן על ידי - מיייייייי - 27/03/2006 18:35:10