בנוסף לשחרית ומוסף בבית הכנסת "דובב עוז" רמת גן הבלויים 15 יתפלל החזן בבית הכנסת"גבורת מרדכי" בליל שבת הרצוג 32 גבעתיים. עם מקהלת "שפתי גנים" בנצוחו של אבי ברק.
נשלח ב-31/3/2006 15:32
אני מצטרף להערכתו של בני וייס שיהיה מה לשמוע בשבת החזנות אשר תתקיים בגבעתיים וברמת גן בהשתתפות החזן הצעיר יעקב רוזנפלד. נכחתי בחזרה שהתקיימה לקראת השבת עם המקהלה "שפתי גנים" המורחבת (רק בתפילות שחרית ומוסף ברמת גן). בגבעתיים תהיה מקהלה מצומצמת יותר.על שתי המקהילות ינצח אבי ברק העושה חייל לאחרונה בלווי החזנים עם מקהלותיו בקונצרטים ובתפילות. החזן רוזנפלד מסלסל בקולו בצורה מיוחדת בדביקות ובמתיקות ובזאת הוא מיוחד על פני חזנים אחרים בעלי סגנון שונה.
נשלח ב-30/3/2006 10:16
לציקוצורים היקר, למיטב ידיעתי לא הוטלו על החזן מגבלות מיוחדות. מאידך, אף אחד לא מוכן להתחייב לתפילה סופר ארוכה או ליצירה מסויימת. כמו שנהגנו להגיד בצבא: "הכל ייסגר תוך כדי תנועה". מהיכרותי את החזן רוזנפלד, אני יכול להתחייב כי מי שיבוא - יהנה.
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
נשלח ב-30/3/2006 09:33
בוקר טוב בני,
האם באפשרותך לברר את שאלתי.?*:namespace prefix = o />
בתודה מראש
תוקן על ידי - ציקוצורים - 30/03/2006 9:33:44
נשלח ב-29/3/2006 09:55
האם ניתן לקבל פרטים נוספים על תפילת ליל שבת, כגון: האם התפילה תכלול קטעים רבים או דוגמית. נדמה לי שעוברים לשעון קיץ.
נשלח ב-28/3/2006 23:28
בשיחה שקיימתי היום עם הספונסר של שבת זו: בליל שבת קודש תלווה את החזן מקהלה המבוססת על חמישה זמרי אופרה מקצועיים (רוסים) בניצוחו של אבי ברק.
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
נשלח ב-28/3/2006 20:30
החזן רוזנפלד בעצמו ללא מקהלה יגרום להנאה שבתית מיוחדת. מי שיבוא לגבעתיים יהנה ולמחרת ב"דובב עוז" עם מקהלה בנצוחו של אבי ברק -"שפתי גנים" הרמתגנית..
נשלח ב-28/3/2006 12:57
לשמרל'ה,
לידיעתך,ולידיעת כולם החזן רוזנפלד יתפלל בלווי מקהילת "שפתי גנים" אך ורק בבית כנסת "דובב עוז" ברמת גן. בגבעתיים בליל שבת הוא לא ילווה ע"י מקהילת "שפתי גנים"