|
|
| נשלח ב-4/4/2006 09:18 |
|
| |
האאא
הגדולה של עזר בנימין זה השענות על מתנדבים. אחוז הזכר בתקציב הארגון הוא נמוך בהרבה ביחס לאחרים.
אלעד,
היתי שואל אותו על חייו האישיים. כיצד הוא ואחיו בימים הכי לחוצים במקום לעזור בבית , מחלקים 4 מינים (מאות) וסכך וצרכי סוכה לפני סוכות, מגעילים אלפי כלים, מחלקים מאות ארגזי קמחא דפסחא (כולל אריזה עד שעות הקטנות של הלילה והרבה מאמץ פיסי ועמל בחלוקה) לפני פסח , בעוד שהוא בעצמו יש לו ילדים קטנים בבית . מתי נעשת מלאכתו הוא? אני היתי מצדיע לאשתו ולאחיו הצעירים, לאחינים וכל משפחת רבי שנרתמת כל שנה לעזור לכל נזקק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2006 12:19 |
|
| |
אומר לך את האמת, אחרי שנחשפתי מקרוב לפעילות - מגיע להם הרבה יותר מ"כל הכבוד".
השאלות ששאלתם נכנסו בצורה כזאת או אחרת.
ותודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2006 23:15 |
|
| |
רעיון טוב אאללעעדד לעשות ראיון עם מנהל ארגון חסד בעירנו שעושה למען תושבי העיר ובכל זאת השנאה מבעבעת גם ליהודים שרוצים בסך הכל לעזור.
יש לי שאלות לאבי רבי.
א. האם הטרחה, הקימה בלילות והעזרה למען הכלל שווה את השנאה שיש כאן?
ב. אני במקומך כשהייתי נתקל בתחרות שנאה וקנאה הייתי פותח "חיריה" לתושבי העיר לע"נ סבתא שלי. לא ארגון חסד!
ג. פעם לצערי הצטרכתי לעזרת הארגון, חשתי מה הפירוש להיות נזקק לכמה חודשים, ראיתי את פעילות החסד שלא קיבלתיה באף ארגון אחר בעיר, אתה מלאך ואמיתי, אז למה? למה למען ה' מלחששים שונאים כאן התושבים האחד את השני? עד מתי יאכילו אש וקנאה איש את רעהו? מה יש? אנשים לא יכולים לראות שגשוג גם כאשר מדובר בעניים?
ד. לא ידעתי שגם למתפלל שלצידי עם הקשקשים בזקן יש אינטרנט בבית.. וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2006 23:46 |
|
| |
הראיון הסתיים אמנם הודפס ובשעות אלה מחולק, אבל אני אנסה לענות לך במקומו.
א. כן!
ב. לא.
ג. לפחות בכל הנוגע אליו, הוא מפרגן לכולם. כך צריך לנהוג.
ד. לא הבנתי.
|
|
|
|
|