בית פורומים אחרדים-אלעד

בעל שבע הנשמות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/4/2006 03:25 לינק ישיר 
בעל שבע הנשמות

עקב האאוטינג העצמי של האיש בעל שבע הניקים (או יותר, קשה לעקוב בקצב הזה) שראינו באשכול הבא
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1868853

מעסיקה את מוחי זמן רב השאלה האם מדובר באדם שצביקה כהן דרך לו בטעות על יבלת כלשהי, או שאכן הנושא רציני יותר והמדובר הוא  באדם בעל הפרעות אמיתיות, מהסוג  הדורש "הפנייה" חתומה בידי רופא עם רישיון לעיסוק בתחום הנפש...
מהי דעתכם?

נ.ב. נראה לי שלחברי הפורום מגיעה רמת קריאה  קצת יותר גבוהה מזו המוגשת כאן השכם והערב בידי אותם ניקים, האם לא כדיא יהיה לעשות משהו ממשי בנידון? (כמו חסימת ניקים שבתוך עשרים התגובות הראשונות שלהם מתקיפים מישהו, ולא משנה מיהו...)
נ.ב.ב. לשם הגילוי הנאות: אין לי מחשב נייד מסוג "דל"... (וד"ל)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2006 10:29 לינק ישיר 

"על ראש הגנב בוער הכובע" ! גם לך מספר ניקים ומי שסובל מעודף הערכה והערצה לצביקה .... הוא לא אחר ממך ! כל מילה שנכתבת על הדייג הקטן ומעצבן הזה ... נכונה ולא מוגזמת לחלוטין !!! הבן אדם הזה הונחת לנו בעיר בעל כורחנו, עושה נזקים בכל תחום ומגלה יהירות וטיפשות של בעל בסטה !!!!
יללה צביקה הביתה !!! ואיתו כל המעריצים הנהנתים שלו !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2006 20:02 לינק ישיר 

ידידי היקר והרדוף. חזור בך!
אני די וותיק בכתיבתי, ברוך ה' אינני מסתתר מאחורי שמות נוספים, ישנם גם כמה וכמה מהכותבים כאן המכירים אותי אישית ויודעים את דעותי היטב.
באם אכן הנך מתיימר להצליח לעקוב אחר כתיבתי ומתוכה לדעת את דעותי, היה עליך לדעת שלא אחת כתבתי נגד צביקה, יש בו תכונות רבות שאיני אוהב, ויש גם לי ביקורת עליו מידי פעם.
הנקודה היא ידידי הבלש, שאני, בשונה מכל הניקים שנפתחו כאן אינני רודף את האיש ולא סובל את הכתיבה המגמתית כאן של אותו בעל ניקים מופלא.
ביקורת? בכיף! אם היא נראית לי אצטרף אליה וזכותו של כל אחד תהיה לסתור את דברי או לאשרם.
מגמתיות?
מגיע לנו יותר!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > בעל שבע הנשמות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext