" /> פורום: א חרדים ספרדים - מקומות בילוי למשפחות בפסח הקרוב – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

מקומות בילוי למשפחות בפסח הקרוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2006 02:52 לינק ישיר 
מקומות בילוי למשפחות בפסח הקרוב

http://nissimverta.likudnik.co.il/Front/Tools/homepage.asp*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 10:32 לינק ישיר 

אוקיי, אז אני יעזור לפרנסה שלך.

נא להכנס לקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1875797

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 02:33 לינק ישיר 

מצח היקר,

בסך הכל רציתי לפרסם.... זהו....

זה בסיידר???

חג שמח באמת לכל בית ישראל ויה"ר שלא ישמע עוד שוד ושבר בגבולנו ונזכה לראות בישעותן של ישראל הקדושים, בביאת משיח צדקנו במהרה בימינו ונזכה לאכול מן הזבחים ומן הפסחים בב"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2006 01:47 לינק ישיר 

נראה לך שיש בעיה להתפלל בחג או שסתם רצית לפרסם כאן מישהו?

"העולם הזה במה וכולנו בובות"...
(הסבא מקלם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2006 01:40 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מה עם זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2006 00:12 לינק ישיר 

רציתי לעורר את החברים לגבי בעית צניעות שישנה בנחשונית גם האירועים המיועדים לציבור החרדי.

בכל הפירסומים של אירועים לציבור החרדי, מפרסמים כי הבריכות במקום פועלות בהפרדה, (דהינו שעות נפרדות לגברים ושעות נפרדות לנשים).

אולם הפעילות במתקני המקום אינם בהפרדה כלל.

וישנם תקלות צניעות חמורות במיתקנים אלו.

הבעיה יותר חמורה באירועים עם מספר רב של משתתפים שאז התורים למתקנים ארוכים, ואנשים נדחסים בתור והכל בעירבוביה של גברים ונשים, ויש נגיעות וכו'.

חוץ מזה שישנם מתקנים שאסור לנשים להשתמש בהם בגלל בעיות צניעות כמו קיר הטיפוס וכדו'.

אני התועדתי לעניין רק בשנה שעברה, לאחר שיחה עם הרב נתן אלנתן.

הרב אלנתן אירגן לפני שנתיים יום כיף לציבור החרדי בתל אביב יפו בפארק נחשונית. האירוע היה מוצלח מאוד.
הייתי בטוח שלאור ההצלחה גם בשנה שלאחר מכן יתקיים כזה אירוע.

אולם בקיץ האחרון הוא לא אירגן אירוע בפארק נחשונית.

שאלתי אותו למה אתה לא מארגן גם השנה כמו בשנה שעברה? הרי היתה הצלחה אדירה, ולאירוע הגיעו למעלה מ- 4000 איש, האירוע היה מאורגן טיפ טופ, והמחיר היה מאוד אטרקטיבי,  25 ש"ח לתושב תל אביב 15 ש"ח לאברך תל אביבי. (40 ש"ח לתושבי חוץ).

ואז הוא סיפר לי, שבגלל בעיות צניעות הוא החליט לא לעשות יותר אירועים במקום.

שאלתי אותו, והרי הכל היה בסדר גמור גם בצניעות, הרי הבריכות היו בהפרדה, ואפי' במתקנים היתה הפרדה בשעות הפעילות בין בנים לבנות, אז מה הבעייה?

הוא אמר לי, זה נכון בגדול, אבל הינו צריכים לעמוד במקום כמו שוטרים במשך כל האירוע, ולצערי עם כל הרצון שלנו שלא יהיו תקלות בצניעות, לא עלתה בידינו למנוע את כל הפרצות, וזאת משום שהנהלת המקום לא מבינה את נושא הצניעות בהכרה האמיתית שלו, וכל מה שהם עושים זה רק מהשפה ולחוץ, והם לא עמדו בכל הסיכומים איתנו, והעובדים שלהם במיתקנים חיפפו ונתנו לבנים להכנס למתקנים בשעה של הבנות, וגם בבריכות ההפרדה לא היתה מלאה במאה אחוז כמו שצריך, וקרה שהיו בנות שיצאו מהבריכה בלבוש לא הכי צנוע ולא מנעו מהם ולצערי היו בזה תקלות, ולכן החלטתי שאני לא מארגן שם אירועים כי אני לא מוכן לקחת על עצמי אחריות כזאת גדולה.

ואת זה אומר אדם שעשה הכל כדי שיהיה הכי צנוע שאפשר, ולא היתה לו כוונה להרויח כסף.

והמבין יבין......
תוקן על ידי - תלאביבי60 - 07/04/2006 0:17:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 21:13 לינק ישיר 

חבר_בסניף

האתר  הספציפי  אליו  התייחסתי  (  אך  ידוע  לי  על  עוד  רבים  שכמותו)  כלל  לא  נשכר  ע"י  מאן  דהוא  והאחראית  על  הזמנות התיירות  בקיבוץ  ענתה  לי  הערב  כי  הוא  פועל  בשבת  וחג  כביום  חול.

אז  אנא במטותא  ממך.  נא  לא  לנסות  להכשיר  את  השרץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 20:30 לינק ישיר 

חבר'ה מה אוכל אתכם עד היום לא היה לציבור החרדי מקום עם כל גדרי הצניעות לבלות בו בפסח
קם לו יהודי שהדבר נוגע לליבו (נכון שישנם גם שיקולים עיסקים) ושכר את הפארק הזה לטובת הציבור החרדי
ומביא זמרים חרדים בריכה נפרדת ומשפחות שלבושים כולם בצניעות ונהנים מאווירת החג
מה עדיף ללכת ללונה פארק בת"א ולראות את דנה אינטרנשיונל וכל המרעין בישין שיש שם
תפסיקו להתחסד תפרגנו לא תמותו
אל תפסלו סתם לפני שבאתם וראיתם בעצמכם
כל מי שהיה שם שנה שעברה בירך על היוזמה
תבינו פעם אחת שיש אנשים שאם לא תיתן להם את נחשונית הם ילכו למקומות אומללים כי אנשים רוצים לצאת ולבלות בחג
אגב אני בטוח שכל המתחסדים והלקקנים שמכפישים סתם הם האנשים שפשוט אוכל אותם שיש אלטרנטיבה למגזר החרדי כי הם מתים לראות את דנה אינטרנשיונל
חלאס עם הצרות עין תתחילו לפרגן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 20:00 לינק ישיר 

הוא אשר אמרתי, החג מיועד לקירוב דעת ולבבות בתוך המשפחה מתוך נחת. לא מתוך לחץ והמוניות שיוצרים רק כעס, עצבים וחוסר סיפוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 19:33 לינק ישיר 

מצח גדול - אם אני לא טועה הדבר התחיל כבר בזמן שביהמ"ק היה קיים, שצמו אחרי הרגל בה"ב, כי אולי חטאו חלילה בחוסר צניעות בעליה לרגל (ערבוב של גברים ונשים וכו').
באופן כללי אנחנו לא כלכך אוהבים את הלחץ הזה של לקום מוקדם ולהלחץ ולהתארגן בחיפזון, רק כדי להתקע בפקקים עם כל עמ"י. שלא לדבר על נסיונות הכעס שזה מזמן....
אם אנחנו יוצאים, אנחנו משתדלים לעשות את זה בנחת ולאט. מעדיפים לבקר את ההורים/קורבי משפחה על פני פיקניקים במקומות דחוסים, והעיקר להיות בשמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 18:50 לינק ישיר 

לאפרושי  מאיסורא !!!

בעקבות  פרסומים  באינטרנט  בפורומים  שונים  על  אתרי  ביקור  /טיול  ונופש המיועדים  גם  לציבור  הדתי / חרדי   נפתח  אשכול  המודיע כי אתר  קיפצובה  כשר וניתן לבקר בו.

להלן  נתוני  אמת  נכון  לשעה  1830 הערב

התקשרתי  כרגע  למוקד  של  קיבוץ  צובה  הכולל  את  אתר  קיפצובה,  והתענינתי  על  אפשרות  לביקור  קבוצתי  בשבת  15.4.06 (כלומר  שבת  חוה"מ). מיד  הציעו  לי  עיסקת  חבילה  כאשר  האתר  פועל  בשבת  והמזנון  פועל  בשבת  ..... חוה"מ  פסח.  תעודת  ההכשר  היא  לחד"א  של  הקיבוץ  בלבד  אך  גם  שם  צריך  לשלם  בשבת  עבור  הארוח ... !!!

תסיקו  את  המסקנות !!!

נ.ב.
 ההכשר  המפוקפק  ביותר,  הוא  מאותו  גורם   המכשיר  את  האתר  המסיונרי  יד השמונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 15:45 לינק ישיר 

כי לדעתי הספרדים הרבה יותר יהודים מאשר האשכנזים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 15:24 לינק ישיר 

מצח_גדול

מה  אשכנזי  כמוך  מחפש  בפורום  אנושי  ???

התגיירת  ???

גירשו  אותך  מהבית ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 12:20 לינק ישיר 

כל מילה פצצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 12:08 לינק ישיר 

"לא ניתנו שבתות ומועדים לישראל אלא כדי שיעסקו בהם בתורה"!

חברים!
כל השנה אנחנו עובדים ומתעסקים בחיי היום יום ואין מספיק זמן לראות דף גמרא בצורה נורמלית כמו שיהודי צריך ללמוד.

אין מספיק זמן לעקוב אחרי ההתקדמות של הילדים, את שלום האשה. כלום.
אלוקים נתן חגים ושבתות כדי שננוח מהרדיפה היומיומית. אבל היצר ממריץ אותנו גם בזמנים האלה לצאת לטיולים בתואנות של חייבים לנוח ולאגור כוחות ושאר טענות משכנעות. הוא הצליח עד כדי כך שמשפחה שלא יוצאת לטייל, מרגישה את עצמה כזו אומללה ומסכנה - ואני מדבר מהשטח - במשפחה שלי.

אבל חבר'ה, את המנוחה הגדולה נוכל לקבל רק מתוך שלווה בבית, את המקומות בילוי בחגים יזם השטן, לא ליפול אצלו!!!

אתם יודעים למה האשכנזים נוהגים לומר סליחות בימי בה"ב אחרי פסח ואחרי סוכות? יש אף שצמים בימים אלו. הסיבה היא מפני הקלות ראש שיש בחול המועד עם כל מקומות הבילוי.
הרמב"ם כותב שהיו שוטרי ישראל מסתובבים בגנות ופרדסים לפקח שלא יבואו ישראל לידי קלות ראש.

להזהר רבותי, להזהר!
תוקן על ידי - מצח_גדול - 06/04/2006 12:43:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2006 07:58 לינק ישיר 

מומלץ  לכל  יר"ש  לבדוק  היטב  לגבי  כל  אתר  בנפרד,  האם האתר עורך  פעילויות  למגזר  החרדי  רק  בימי  חוה"מ  וכו'  כאשר   המגזר  הזה  יוצא  בהמוניו  לטיולים  משפתיים  וכיו"ב  או  האם  במשך  כל  ימות  השנה  שומרים  שבת  וחג  במקום  וכן  רחצה  נפרדת  וכיו"ב.  ורק רוצים  להפיק  עוד  רווח  בדם  קר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מקומות בילוי למשפחות בפסח הקרוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext