|
|
| נשלח ב-8/4/2006 23:49 |
|
| |
צביקה ברח....
השבת צביקה ברח מהעיר ויצא למירון.
ההחלטה של צביקה לצאת את העיר בשבת נרשמה כנבונה שכן מצבו בציבור הספרדי בעיר ממשיך להיות קשה.
צביקה נראה מסתובב בשבת בקבר הרשב"י.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:18 |
|
| |
השבת צביקה נראה במירון לחופשה משפחתית שתוכננה לפני כחודש.
אבל על תדאג הוא חוזר מחר, ולא יעזרו לך הכותרות הענקיות הללו, הוא לא בורח לשום מקום ולצערך הוא איתנו לפחות לעוד שנתיים וחצי, אז תתרגל לרעיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 08:29 |
|
| |
אני מהמר על כך שסופו של צביקה כהן בעירנו הולך וקרב .... ב"ה !!! מספר גורמים בעלי השפעה הכריזו מלחמה עליו והחליטו לשים קץ לשלטונו המושחת באלעד. המהלכים מתחילים הבוקר בביקור מתוקשר (צלמים וכתבים) של המרא אצל הרב עובדיה . איומיו של צביקה לערב את אחיו העבריינים מטבריה ( ויש לו ... לצביקה ... משפחה שאינה הולמת בהליכותיה נציג ציבור "חרדי" !!!! ) לא הועילו ולא הצליחו להפחיד את גיבורי החייל, אשר מתכוונים באומץ להילחם בו, וזאת כמובן בגבויים המלא של שני רבני היישוב. כך שפשקווילים ... ... זהו שלב הפרווה במה שנכון לנו בעתיד הקרוב בזירה הזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 08:42 |
|
| |
אתה שוב ממשיך בהכפשות אישיות.
אתה באמת רציני שאתה אומר "צביקה אייים לערב את אחיו העבריינים", אתה בכלל מכיר את המשפחה שלו? ואתה באמת חושב שצביקה אמר "אני אקרא לאחי הגדול".
תעלה את הרמה לפני שהצד השני יתחיל לבדוק את משפחת הרב (ויש לו משפחה) ואז אני מזכיר שוב מי שמשחק בבוץ שלא יתפלא שגם הוא מתלכלך.
הערה: לא התכוונתי לשניה לפגוע במשפחת הרב אלא לכתוב משפט על אותו משקל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 09:03 |
|
| |
אלעדי ותיק אני ממליץ שתירגע, ישנם כאן אנשים וביניהם אני שמביאים כאן ביקורת ענינית על התנהלותו של ראש המועצה. זה לגיטימי ועניני! ולא, וגם אם מאד תרצה אני לא משתייך למשפחת הרב וגם אין לי שום קירבה משפחתית אליו ואם אתה רוצה אכתוב לך באישי מי אני ותיווכח!!!
הכניסה שלך לכל ניק שנגד ראש המועצה והתגובה שלך שמדובר במשפחת הרב לא ענינית ואף נראה לא טוב.
אתה הרי מבין לבד שאם נכנסתי להיסטוריה שלך וראיתי שאתה מגן בחרוף נפש על ראש המועצה זה חודשים ובכל נושא, אז לא קשה לי לנחש מי אתה שהרי אם היית מגיב ענינית ומנסה להבין שבאמת ישנם כאן הרבה נושאים בעיר שלא מטופלים ו/או לא מנוהלים כמו שצריך וגם יש כאן תושבים מאוכזבים ומידי פעם היית גם יוצא להגן על ראש המועצה זה היה נראה לגיטמי, אבל להגן כך על ראש המועצה ובכל נושא ולנגח את אנשי הרב מריח ריח של קירבת יתר לראש המועצה.
תתעלה ותיהיה עניני למרות שההגנה הכי טובה=מתקפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 12:02 |
|
| |
אין שום אובססיה, פעם ראשונה שהגבתי על הפשקוולים הייתה אתמול בערב ונכון הגבתי על כל האשכולות כי פשוט נמאס.
אני לא מגן על צביקה באופן קבוע אלא מנסה למצוא את האמת בכל פרשה.
להזכירכם את האשכולות נגד המועצה וצביקה בראשם בנושא הדיל שנסגר ושאנחנו משלמים אותו, עם הרב גרוסמן אני הובלתי עם תזכורות מדי פעם. כנ"ל נגד העלאת הארנונה ופרשת המדידות המחודשות.
אז תעשה לי טובה ותקרא שוב את כל ההיסטוריה שלי.
ושוב הרב לא חף כאן מכל אשמה והוא לא מוביל מאבק למען תושבי העיר. יש כאן ניסיון לכופף את ראש המועצה לקבל יותר בתי כנסת ורבנים שכונתיים בסבב הקרוב מיד אחרי פסח. יש כאן אינטרס מובהק של כסף וכח ולכן במקרה הספיציפי הזה אני כן תומך בצביקה שמנסה לעמוד נגד הדרישות המוגזמות גם לפי דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 12:17 |
|
| |
צביקה כהן נעלם מאז יום שישי כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להתקשר למוקד העירוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 16:48 |
|
| |
אלעדי-ותיק הפטנט למתן את דרישות הרבנים היה של מיודנו הר' קריספיל !! והוא שילם מחיר כבד ! צביקה מנסה למחזר אותו כמו טירון עם יוהרה של גנרל !!!! איפה היית אז ... אביר הצדק החברתי ?????
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|