בית פורומים שידוכי חרדים

כמה ואיך נפגשים יחד לפני סגירת הווורט ולחתונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2006 18:17 לינק ישיר 
כמה ואיך נפגשים יחד לפני סגירת הווורט ולחתונה

אני לא יודעת כמה מיכם עשו כך,
אבל יש המון בציבור במיחד בציבור החסידי שההורים קודם כל את כל העבודה והם גם פוגשים את הכלה או החתן עוד לפני שהם נפגשים הם בעצמם, ואחרי שההורים נותנים את האוקי מפגישים את הבחורה והבחור,וחלק מההורים נותנים להם רק פגישה להחליט ויש לפעמים שמאשרים שתי פגישות,

וכמובן בשלב הזה אסור להפגש כלל בין האירוסין לחתונה, ובקושי נפגשים,

אם יש פה כאלה שעברו כזה סיטואציה מוזמנים לשתף אותנוף והאם זה נכון, וכמה זה מועיל לטענתם,

תוקן על ידי - רחל_אימנו - 20/04/2006 18:20:08

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2006 16:34 לינק ישיר 

שימי,
בוא ותראה שירה נפגשה 6 פגישות, וחוץ מרומנטיקה, היא לא עשתה כלום, כי היא לא סיפרה לבחור היכן היא מבלה שעות רבות מיומה, (באחד האשכולות היא הודתה שלא סיפרה לו על הפורום הזה כלל).
וכך רבים מהציבור שלכם מתארסים, שכל מה שהם יודעים על השני זה שאחרי שהוא הכין את עצמו טוב לפגישה, הוא היה נראה חמוד ורומנטיקן.
ודוקא אצל הציבור החסידי, לפני שנפגשים את הפגישה היחידה, מבררים כל כך חזק, שיודעים כל פרט על המיועד, (אפי' איזה חביתה הוא אוכל ....סתם), ודווקא אצלכם : לא מבררים כל כך חזק קודם, כי בין כה נפגשים כמה פעמים וכו',

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2006 09:27 לינק ישיר 

אני לא עברתי מקרה דומה כי אני פשוט לא חסידית.. אבל הייתי שמחה אם איזה חסיד היה רוצה להגיב פה כדי לשמוע מה הוא יכול להסביר לנו על העיניין הזה בכל אופן אצל הליטאים זה שונה מאוד.. ואם כל זה כולם אומרים שאחרי האירוסים צריך להיפגש כמה שפחות ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2006 14:00 לינק ישיר 

עשינו 6 פגישות אני מאמינה שהייתי יכולה להיפגש יותר ולא בגלל שלא הייתי בטוחה אלא פשוט היה כל כך כיף הרומנטיקה (הוא כזה חמוד ורומטיקן) וכל ההילה הזאת שמתחילה להתפוגג לאט לאט דיברנו על ז שזה נחמד וכיף אבל באיזה שלב היינו חייבים לסיים ולזוז קדימה אתם יודעים ההורים לוחצים הבנות מלחששות אז זהו סיכמנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 20:57 לינק ישיר 

נו זה לא רציני איך אפשר להכיר אחד את השני ככה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כמה ואיך נפגשים יחד לפני סגירת הווורט ולחתונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext