השאלה היא עבור חברה שלי בגיל 30 פלוס: יש לה עצירת נוזלים שמתרכזת בבטן העליונה – הבטן תופחת מעל הטבור שבועיים לפני ה" /> פורום: ייעוץ והכוונה בעניני רפואה - בטן נפוחה לקראת מחזור – בחדרי חרדים
בית פורומים ייעוץ והכוונה בעניני רפואה

בטן נפוחה לקראת מחזור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2006 02:03 לינק ישיר 
בטן נפוחה לקראת מחזור

שלום!*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

השאלה היא עבור חברה שלי בגיל 30 פלוס:

יש לה עצירת נוזלים שמתרכזת בבטן העליונה – הבטן תופחת מעל הטבור שבועיים לפני המחזור. הנפיחות יורדת או בדיוק לפני שהמחזור מגיע או במהלכו. לא תמיד הנפיחות יורדת עד הסוף.

התופעה התחילה לפני 9 חודשים. אין כלל כאבים. לא לוקחת שום תרופות (גם לא גלולות) (אבל לקחה שנה שעברה תרופה בשביל להעלים פצעי אקנה). בתולה, לא מעשנת, עושה הרבה פעילות גופנית.

נבדקה אצל רופאה קונבנציונלית, והרופאה טענה שזה כנראה שומן והכל ניראה לה בסדר. עשתה בדיקות דם, בלוטת תריס, אחוזי שומן והכל תקין (גובה: 1.65, משקל: 58.5).

חברה שלי מחפשת דרך להתגבר על התופעה הזו (בעזרת תזונה ותוספי תזונה, אולי גם צמחים נפוצים לקהל הרחב כמו בבונג, פטרוזיליה וכו').

הערות נוספות: פעם לא היו לה כאבי מחזור, ועכשיו יש. כמו כן היא הסתכלה בספר "תזונה לנשים" ושם רשום שייתכן שעצירת נוזלים נגרמת מחוסר וויטמינים וצריכה מועטה של חלבונים. היא אכן אוכלת מעט מאוד בשר, דגים, ביצים, גבינות ויוגורט (לא אוהבת).

gvip

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > ייעוץ והכוונה בעניני רפואה > בטן נפוחה לקראת מחזור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext