רעייתי שתחי' בישלה ארוחה בסיר סולתם בעל מכסה מזכוכית, לפתע במהלך הבישול כשהיא היתה קרובה לסיר,
התפוצץ מכסה הזכוכית, פצע את אשתי שתחי' והרס את הארוחה שעמלה עליה
אני משאיר הודעות כבר במשך שבועיים בשירות הלקוחות שלהם
ואין יחס ואין תגובה.
מה דעתכם על כך
נשלח ב-26/4/2006 23:13
קודם כל קנה לרעייתך סיר חדש.
נשלח ב-1/5/2006 12:52
אני חולה על הסירים שלהם!!!!!!!!!!! ואם קרה פשלה כזאת זה אחת ל......... תנדנד להם ככה זה חברות גדולות!!!!!!!!!
נשלח ב-1/5/2006 17:28
ממה שזכור לי מהעבר היה היחס שלהם ללקוחות מיוחד ביותר. נדמה לי שהיום הם כבר לא מייצרים
בעצמם את כל הסירים, על כל פנים יתכן שיש לך טעות במספר או משהו כזה.
אגב, נסית לפנות דרך האתר שלהם?
http://www.radad.co.il/contact.asp
התמונות שאתם רואים לפניכם הן אמיתיות לגמרי. מדובר במכסה של חברת סולתם רדד (זו המבטיחה איכות ואחריות לכל החיים) לאחר שימוש של שבוע אחד בלבד.
את סט הסירים הראשון שלי רכשתי מהם בהמלצת אימי , שלה יש את הסירים שלהם כבר 40 שנים... במהלך בישול שמעתי קול פיצוץ והבחנתי במכסה שהפך להיות קעור, הוא פשוט התקמט לתוך הסיר, המכסה השתחרר מהסיר לאחר מאמצים כבירים.
הדבר הפליא אותי מאוד- מעולם לא ראיתי או שמעתי על תופעה כזאת- לאחר ששאלתי את חבריי ומשפחתי נודע לי שגם הם מעולם לא ראו דבר כזה ושכדאי לי לפנות לשירות לקוחות של סולתם- הם נותנים אחריות "לכל החיים". לא רק שהם לא לקחו אחריות, הם גם דרשו ממני תשלום על מכסה חדש!!! שלושה שבועות חיכיתי עד לקבלת המכסה המקומט שלי- מאחר ולא הסכמתי לשלם. שלושה שבועות "הושבת" לי הסיר של המכסה והם עוד דורשים ממני לשלם??!!
באותו הרגע החלטתי שיש לי יעד אחד לשבועות הקרובים- פרסום חינם לחברה בעלת המוניטין הרב. היעד המרכזי שלי כיום הוא ליידע כל גורם אפשרי בהתבזות של החברה על כי הם מספקים מוצרים פגומים, אינם נוטלים אחריות ואינם עומדים בהבטחותיהם כלפי הלקוחות. וכל זה בגלל 35 ש"ח עלובים... לא מתביישים??? אני ראוייה לפיצוי ולא ל"קנס" על כי בחרתי לרכוש מהם את סט הסירים הראשון שלי במיטב כספי. בגלל המוצר שסופק לי על ידם נהרסה לי ארוחה טובה ומאז "הושבת" לי סיר היות ואין לו מכסה. אז אני עוד צריכה לשלם ????!!!
נשלח ב-17/7/2006 21:32
חביבי לפני שאתה משמיץ תחשוב! מה שקרה לך עם המכסה הוא תופעת טבע פשוטה: המכסה אטם את הסיר מאוד טוב כנראה בגלל נוזלים או אוכלים שנדבקו לשולי הסיר. ואז כשהורדת את הסיר מהאש והאדים שבו התקררו נוצר תת לחץ פנימי ששאב את המכסה פנימה. קרה לי פעם וזה לא אשמת החברה. כשאתה מקרר סיר רותח פתח קמעה את המכסה והבעיה לא תחזור! התנצלותך לחברה תתקבל בברכה.
נשלח ב-21/7/2006 11:26
בס"ד
פום_פאקהערט !
האם זאת תגובה רשמית מהחברה על ידך ?
מקביסט : מנהל משנה בפורום הגנת הצרכן !
*** כשם שאני רוקד... כך.. לרעה *** וקווי ה' יחליפו כח***