| נשלח ב-30/4/2006 18:38 |
|
| |
מה אומר ומה אדבר,
האשכול הוא אשכול מצויין.
אך אנא על הבלופר הגדול שקוראים לו, שהפיל כל כך הרבה תמימים ברשתו, רשת השקר והכזב. אל נא תכתוב שזה דרך של רבינו ז"ל
תוקן על ידי - אומניש - 01/05/2006 16:21:38
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 12:40 |
|
| |
קוקוריקו אתה מלוכלך לאור האשכול שפתח קודם אתה מזלזל בגדולי אנ''ש וזו לא מטרת הפורום נחסמת לתגובה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 18:35 |
|
| |
אומניש היקר!
אמנם איני יודע מי זה קורקוריקו ומאיזה לול הוא הגיע, אך לצערי אני צריך הפעם להודות שהוא צודק.
יש לי חבר שהיה פעם מקורב לרב שיק, ולאחר שחסה בצילו, נאלץ לעזוב אותו, משום כל מיני סיפורים נוראים שראה אצל הרב שיק, ומפאת כבוד הקוראים איני יכול להעלותם על מסך המחשב.
אך זאת תדע אומניש היקר! הייתי מציע לך לראות את המכתב החריף שחתמו עליורבני ברסלב, שמנהיגים אותנו באמת כדרך רבינו ז"ל, ובו הם כותבים על הרב שיק דברים חמורים ומכריזים שם שכל מה שהרב שיק כותב זה מבטנו ואין לזה שום קשר עם רבינו ז"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 19:22 |
|
| |
מדרש היקר
קראת את השורה האחרונה בהודעתי בתחילת האשכול...?!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 04:08 |
|
| |
'קורקוריקו' 'מדרש'
מספיק נסגר כבר פורום אחד בגלל כל הדיבורים הללו על רבני וגדולי ברסלב שאין לנו השגה בגודל צדקתם ואין לנו יד ורגל בהבנת מעשיהם . . .
כבר נאמר ' היזהרו מתלמידי חכמים שלחישתן לחישת שרף, עקיצתם עקיצת עקרב, ונשיכתם נשיכת שועל '
תלמידי רבי עקיבא מתו בתקופה זו משום . . .
' שלא נהגו כבוד איש ברעהו '
קל וחומר זלזול בצדיקים ובדרכם !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 11:37 |
|
| |
נובמבר יקירי,
הייתי מציע לך למלאות פיך מים, ולהפסיק לבלבל את המוח, להשוות את הרב שיק - שהוא בעל מחלוקת, ובן אדם שמוטל בספק גם אצל גדולי אנ"ש. - ליד גדולי וצדיקי ברסלב.
כלל נקוט בידך. אם אתה לא מבין במשהוא וכדו', אל תביע בו דעה. זכור!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 22:07 |
|
| |
אני לא חסיד של הרב שיק ואולי לא זכיתי, אבל לא הייתי ממהר בכלל לומר
"מכריזים שם שכל מה שהרב שיק כותב זה מבטנו ואין לזה שום קשר עם רבינו ז"ל"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 22:37 |
|
| |
ארנטרוי יקירי,
הסכת ושמע !
מה אומר ומה אדבר? יכול להיות שאתה צודק שזה לא נכון מה שכתוב שם: "מכריזים שם שכל מה שהרב שיק כותב זה מבטנו ואין לזה שום קשר עם רבינו ז"ל" אבל היה ראוי שלפני שאתה כותב ומביע את דעתך, החשובה בהחלט, שתלך ותקרא את ספריו של הרב שיק, ולאחר מכן תאמר לי אם האדם שכתב את הדברים שכתובים בספרים הוא בן אדם שפוי או לא?
יותר מזה, יש לי הרגשה חזקה שכל הספרי תשובות שלו לאנשים, אלו מכתבי דמיונות שהוא בכבודו ובעצמו יצר בדמיונותיו המפותחים.
הקונטרסים שמוציא לאור, תהיה בריא, שלום בית, תן חיוך, וכו'. לדעתי הם גם פרי דמיונות מפותחים.
ואוסיף לך טיפ קטן, למדתי בחברותא עם יהודי בשם מ.ש. שהיה קרוב מאוד לרב שיק, ולאחר כמה מקרים נאלץ לעזוב את הרב שיק, ולאחר כל זאת אמר לי שהוא יכול להכתיר את הרב שיק בתואר: חולה נפש מסוכן לציבור.
ולבסוף הייתי מציע לכל מי שעבר חוויה מסויימת אצל הרב שיק, שיעלה זאת בפירוט מלא על הכתב באתר, ויראו אנ"ש וישפטו.
ויה"ר שנזכה לביאת גואל צדק, יחד עם רבינו ז"ל ותלמידיו הק', בבנין בית המקדש בקרוב אכי"ר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 23:53 |
|
| |
'הודיעו'
נראה שנטלת על עצמך להיות 'רב הפורום' אך דומני כי הענין כבד עליך מאחר ואתה מעיז לפצות פה ולצפצף ולדבר סרה ברבנים וצדיקים.
מדבר אתה על צדיק עתק בגאוה ובוז.
בוש והיכלם לך!!!
|
|
|
|
|