בית פורומים ברסלב נייעס

מה עם המכירה סינית של 'שובו בנים'?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/6/2006 10:45 לינק ישיר 

אוףףףףףףףףףף...........לא זכינו בכלום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 13:49 לינק ישיר 

ב   ו   ר   ב   י   ץ

מה לא זכית ברכב???
וואהווווווווווווווווווווווווווווווו
כבר בניתי על סיבוב ברכב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 15:56 לינק ישיר 

חברה...

הייתי אמור להעביר עדכונים און ליין בשעת ההגרלה, אבל שותקתי מרוב הלם שלא זכיתי באוטו, לקח לי מספר שעות להתאושש מהמכה...

לפטיש החזק ייאמר: בסיבוב הבא אל תהלך עלינו אימים, אף לא אחד מהמירבים או הברלנדים זכו בהגרלה... אמנם הרביצו וואחד הגרלה עם שקיפות מירבית... אבל אין קשר למשפחת מירב... כפי שניסת להפחיד אותנו...

ולארץ ישראל: מה אתה מנסה לרמוז מתחת לחגורה? בין כל הזוכים הרבים בהגרלה יש 5 זוכים בלבד שקשורים איכשהוא לשובו.

די לקנאה... להתראות בהגרלה הבאה... ואז אני זוכה באוטו והופך לשובויסט... תוקן על ידי - בורוביץ - 23/06/2006 16:02:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2006 11:38 לינק ישיר 

בורוביץ
אתה מכיר את כל אלו שזכו?
אני ראיתי את התגובות של מנהלי המכירה אחרי כל אדם המוכר להם כאיזה שיידר מאי-שם בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2006 20:05 לינק ישיר 

בורוביץ היקר !!! נראה לי שהדבר היחיד בו סיכוייך לזכות בהגרלה הבאה ללא הפרעת המירבים את הברלנדים כלשונך,הינו כובע מהסוג היותר נדיר בזן הברסלבי הירושלמי אותו הינך נוהג לחבוש משום מה.....................................................מפאת כבודך אנצור את נשקי ותודה לחפץ בעילום שמו שהאיר את עיניי בנידון בהודעתו אלי באישי... ואח"כ עוד תשאל בתמימותך "מה זה שיידר"...כאשר מימי קטנותך שרץ ביתך בשיידרים/ות לרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 10:24 לינק ישיר 

'אצור את נשקי'
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רק עכשיו גילת את זהותו של בורוביץ ואתה מתפאר???
גנוב! לפחות תתבייש בזה שאתה 'אחרון המעודכנים'
יתרה מכך אם 'נשקך' מתאפיין בזוטות אז מה לך כאן..?!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 23:14 לינק ישיר 

ספטמבר וקודקוד,אולי שוחחתם בטלפון או התכתבתם באישי, מה שברור זה שלנו האנשים הפשוטים חסרים הפרטים שלכם ידועים ואין לנו כלל הבנה בהתכתבותכם מעל דפי פורום נכבד זה. אם תואילו בטובכם לשבר את אוזנינו מי חשף את מה ועוד שאר מיני ירקות נודה לכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 16:27 לינק ישיר 

קודקוד
אתמול דיברתי ממושכות עם החשוד והוא שולל כל קשר בינו לבין הניק 'בורביץ' ולהערכתי ניכרים דברי אמת אם כי יתכן ואני טועה  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2006 15:07 לינק ישיר 

בעיתונים החרדים של סוף השבוע התפרסמה כתבה עם הסיפור של הזוכה בפרס חצי הקופה בסך 100.000 ש"ח שזה היה מופת של האדמור ממוזיץ...

מי פירסם את הסיפור: יחצנ"י ההגרלה או יחצנ"י מוזיץ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ברסלב נייעס > מה עם המכירה סינית של 'שובו בנים'?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.