בית פורומים שידוכי חרדים

סיפור מזעזע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2006 17:59 לינק ישיר 
סיפור מזעזע

כולנו בטח יודעים על המשחק שהיה השבוע.
הסיפור היה כך, המאורסת התקשרה למאורס השבוע ביום ראשון בערך בשעה 10 בלילה, אך הבחור סירב לדבר איתה כי  לטענתו הוא עסוק מאוד ושתתקשר בעוד שעה בערך,
ולאחר שעה היא מתקשרת, ומתחילים את השיחה במה המצב, ותשובתו היתה "על הפנים" ושאלה למה על הפנים, אז הוא ענה כי "מכבי הפסידה", וכך נכנסו לשיחה על נושא מכבי, והמאורסת הגיע למסקנה שהוא חייב להיגמל מההרצה לספורט, ותשובתו היתה שלילית והוסיף שאף פעם זה לא יקרה לו, והוא לא יכול בלי ספורט, אז היא עמדה על שלה ואמרה שככה אי אפשר לנהל חיים מסודרים,
וכאן התחילה כל הבאלגן, והיא הכניסה את ההורים לסיפור, וכרגע הם עומדים להפרד,

אני אומר לעצמי, "אלוקים בשביל כדור אחד שאמור להגע לסל שוברים משפחות?"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2009 02:09 לינק ישיר 

מה, אין לכם אחים קצת מכורים?

אי אפשר לגמרי להבין?

אני לא מגבה בכלל בכלל בכלל!
גם אני הייתי זורקת אותו לכל הרוחות יחד עם הכדור

אבל הבחורה לא חכמה בכלל בלשון המעטה!

דווקא שני ילדים טפשים הולך יחד, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2009 15:16 לינק ישיר 

חייבת לזרוק אותו...
בחור שממרכז את חייו בריצה אחרי כדורים או באלו שרצים אחרי כדורים, צריך להשאר לבד, 
ולכבוד הפרידה הייתי שולח לו מתנה כדור כדי שלא ישעמם לו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2009 11:28 לינק ישיר 

אסיק, חזק ונכון.

נראה לי, שאצלי, כבר בפגישות - אם אני אקלוט נטיית יתר לספורט אברח מזה כמאש. שונאת את ההתמכרות הזו.

והבעיה הכי גדולה - שלא מבינים שיש בזה בעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2009 10:38 לינק ישיר 

בס"ד

אחחחח

אשכול מהימים הטובים!

כנסו, תהנו ובעיקר תגיבו.

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2006 20:58 לינק ישיר 

בס"ד

אני לא כועס ואני לא בא להכעיס אני רק מנסה להסביר מה קורה פה.

לא מדובר פה על משחק זה או אחר מודבר על הלך מחשבתו של הבחור מדובר על הערכים שהוא מכניס לבית שהוא בונה זה יסודי זה עמוק...

אחי זה לא אדם נורמלי וודאי שהוא לא חרדי נורמלי!

ולא בגלל האיסור לראות טלויזיה...

אלא השיגעון...

אם יש לו מידות טובות, והוא רציני, ויושב ולומד, אז צריך לחטוף אותו מה שיותר מהר.

אם יש לו מידות טובות???

איך לבחור כזה יכול להיות מידות טובות אם ארוסתו מתקשרת אליו באמצע משחקוהוא לא מתייחס אליה???

לא מדובר פה על זוג נשוי 20 שנה שאולי כבר שבעו אחד מהשניה! 
לא מדוב רפה שאיזה חבר התקשר איליו שיעשה לו טובה (שגם אם זה היה קורה כל בחור נורמלי היה מוחק אותו מרשימת החברים שלו)..

מדובר בזוג מאורס אתה קולט!

מ--א--ו--ר--ס!!

לחטוף אותו!!!

אני חוטף ממנו קריזה!

מה זה משנה אם הוא אוהד קבוצה זו או אחרת?!

לא משנה איזו קבוצה הוא אוהד. משנה היחס והכבוד שהוא נותן לזה אם זה גורם לו לא להתייחס לאף אחד ברדיוס שלו ...

השיפוטיות וההתנשאות של החברה החרדית לפעמים מעבירה אותי על דעתי! האם אין פה מישהו שבאמת יודע איך למדוד ולהעריך את הדברים החשובים באמת??!!

השיפוטיות ???

אני לא שופט אותו אני רק אומר מה הייתי עושה אם הייתי במצב שלה..

לגבי ההערכה של הדברים החשובים זה נכון צריך להעריך את הדברים החשובים אבל צריך לדעת לזרוק את הדברים הלא חשובים!

יש הבדל גדול מאד בין בחור שמדוכא קצת על משחק שקבוצתו הפסיד לבחור שכל החיים שלו מסתובב סביב ספורט.

בחור שמדוכא בגלל משחק??????????

לאיפה הגענו בחור שמוכן להרוס לו את החיים בגלל זה ! אני לא מאמין???

לא מדובר פה על בחור מודרני או חניוק. מדובר על בחור שפוי או לא!

מעטים מאד האנשים שכל החיים שלהם מוקדש לספורט, הרי צריכים לאכול ולשתות, להתפרנס ולחכות בתור בדואר. ק"ו בחור ישיבה שלא משנה מה שלא יעשה החשיפה שלו לספורט מועטה, שהרי אין לו גישה סדירה לטלויזיה, עיתונים, חברים שגם מתעניינים וכדומה. כך שאני במאת מאמין שהבחור לא היה מכור לספורט 24/7 ובאמת לא היה שום סיבה בעולם לעשות מזה עניין.

אם הבחור היה כ"כ עסוק במשחק כמו שכתוב בתחילת הפורום עד כדי שלא יכל לענות לארוסתו אז כנראה מדובר בבחור שכן מתעסק בזה כל שעות היממה (ותאמין לי שבחור ישיבה שרוצה להיכנס לעיניין רבות הם הדרכים לראות משחקים להתעדכן וכו' תאמין לי באמת יש לי חברים בישיבה בעבר הווה ולצערי יהיו גם בעתיד שזהו חייהם)..

וחוץ מזה אתה אמרת שבחור יכול להיות מדוכא בגלל קבוצה שלא ניצחה אז הוא חייב להיות מזוהה עם הקבצה בדם ובנפש שבשביל להיכנס לדיכאון בגלל הפסד!

אני בעצמי גם אוהב ספורט אוהב לראות טקטיקות משחק וכו' אכבל להגיע לכזה מצב זב טירוף כמו שאמרתי !!!

ברור שיש בינינו או שאולי הבנת את דעתי עכשיו בכל אופן אם אתה גם שקוע בעיניין אז צא מזה מהר ...

"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם" תוקן על ידי - אסיק_good - 07/05/2006 20:59:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2006 08:48 לינק ישיר 

miss_tidy:

יש הבדל גדול מאד בין בחור שמדוכא קצת על משחק שקבוצתו הפסיד לבחור שכל החיים שלו מסתובב סביב ספורט. מעטים מאד האנשים שכל החיים שלהם מוקדש לספורט, הרי צריכים לאכול ולשתות, להתפרנס ולחכות בתור בדואר. ק"ו בחור ישיבה שלא משנה מה שלא יעשה החשיפה שלו לספורט מועטה, שהרי אין לו גישה סדירה לטלויזיה, עיתונים, חברים שגם מתעניינים וכדומה. כך שאני במאת מאמין שהבחור לא היה מכור לספורט 24/7 ובאמת לא היה שום סיבה בעולם לעשות מזה עניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2006 00:49 לינק ישיר 

cho', קודם תרגע.
לא תכננו להרגיז אף אחד. (בכל אופן, אני לא. אולי אסיק ;) )

תראה.
בחור שאוהד קבוצה, שיערב לו. אם יש משחק חשוב שילך לראות, תפאדל.
אבל:
בחור שהחיים שלו סובבים את הקבוצה- זה משהו שלא הולך ביחד עם סגנון חיים של תורה.
כי אם הוא מחפש עיתוני ספורט לקרוא כל בדל, וכל משחק הוא הולך לראות- זה כבר יוצא מהקו הרגיל של בן תורה.
כי הוא חושב על זה במשך היום, ואל תגיד לי שלא. אולי לא כל רגע, אבל בהחלט הגיוני שזה מוציא אותו מהרכוז בלימוד או בתפילה ביום שיש משחק, וכגודל "חשיבות" המרדף אחר הכדור כן גודל חוסר הריכוז שיאחז בו.

לעניות דעתי.

^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 18:40 לינק ישיר 

good_אסיק ו miss_tidy:

אני מתווכח אתכם בכל עוז. אם בחור יש לו שגעון של ספורט, ולפני יהיו לרצון הוא מתפלל על נצחון מכבי ת"א, שיבושם לו! אם יש לו מידות טובות, והוא רציני, ויושב ולומד, אז צריך לחטוף אותו מה שיותר מהר. מה זה משנה אם הוא אוהד קבוצה זו או אחרת?! השיפוטיות וההתנשאות של החברה החרדית לפעמים מעבירה אותי על דעתי! האם אין פה מישהו שבאמת יודע איך למדוד ולהעריך את הדברים החשובים באמת??!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 18:09 לינק ישיר 

אסיק,
אני נוטה להאמין לסברה שהעלה שדכנית,כמדומני, שזו היה הגזמה בשל האכזבה. ברגע של יישוב דעת הוא וודאי יסכים שיש דברים יותר חשובים מזה, ושזה רק תחביב שלו.
קשה לי להאמין, שוב שכל משחק ומשחק הוא הולך לראות. כי אם כן הוא בקושי נמצא בישיבה, ועל זה הם כבר היו עולים איכשהו בברורים, לא?

אם אכן, הוא דיבר בשכל והיה מיושב בזמן שהתחילה הבעירה- אז, אני מסכימה אית שזה טירוף. (לא טירוך )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 14:22 לינק ישיר 

בס"ד

מיס עם כל הבוד שיש לי איילך (ויש לי)..

- הבן אדם מבואס כי מישהו שהוא אוהב, נניח, לא הצליח במשהו.
זכותו, לא
- לבן אדם יש תחביב.
התחביב לא מוצא חן בעיני כלתו. זכותה.
לריב בגלל תחביב, אפעס, נשמע לי קצת לא הגיוני.
צריך לבדוק לפני שמתכסחים עד כמה יש סיבה לזה בכלל.

אני ממש לא מסכים עם מה שכתבת כמו שראית בהודעה הקודמת שלי "לבן אדם יש תחביב?

זה תחביב???

זה   ט--י--ר--ו--ך--!!!

"לריב בגלל תחביב"

זה לריב בגלל אדם שהוא לא אדם אין לא שום כללים שהוא חי לפיהם כלום!
יש סיבה גדולה .. אבל לא להכסחות. אלא להעיף אותו לכל הרוחות אסור לחיות עם כזה אדם אסור!
ואם היא הולכת לעשות זאת שתתצטייד בטלפון של הרב שמחה כהן..
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2006 00:43 לינק ישיר 

ר"ל איזה סיפורים שיש היום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 20:07 לינק ישיר 

אין לי מה לומר פשוט מגעיל אני הייתי נפרדת מכזה אדם לא הייתי מתחילה לשוחח איתו בכלל!!!

מה המשחק יותר חשוב לו מהבחורה איה הוא הולך להתחתן???

אכן כן סיפור מזעזע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 18:52 לינק ישיר 

בס"ד

קודם כל לדעתי הבחור חוצפן ביותר לדעתי הוא בכלל לא מוכן לחתונה אם בשביל כדור הוא דוחה את ארוסתו אז הוא כמו כל אוהד מוטרף על קבוצתו שיכול לבעוט לה בראש אם תעבור מול הטלויזיה בפנדל...

אני ממש כועס ורותח בחור כזה צריך לשבת כמה שנים מול מסילת ישרים וללמוד על החיים ולסדר לעצמו סדר עדיפויות קצת יותר נורמלי.

בחור/ה צריכים לדעת שהאדם הכי חשוב להם הוא בן זוגם ובמיוחד בזמו האירוסים זמן כ"כ רגיש ...

איפה הראש שלו איפה...

לא מדובר פה על הערצה למשחק מסויים מדובר על חוסר דרך ארץ מינימלי של בנאדם!!!

אני לא הייתי עושה את זה לחבר שלי אז לארוסתו הוא עושה את זה איפה הבושה ממש לא יאמן!!!

אני ממליץ לה לעזוב אותו ומיד בחור כזה לא הייתי לוקח לעבודה בסבלות מי מדבר על להתחתן...

אני אול נשמע לכם מאוד חריף אבל כך אני חושב מדבובר פה בבעיה שורשית וקשה...

בקשר לזה שכתבו פה תנסי לשנות אותו אחרי החתונה ואני מדבר על כל המשפטים האלו בסיגנון זה לא נכון לדעתי וכמו שכתבתי כבר באשכול "שאלה תיאורטית" צריך לדעת מהם החסרונות ולדעת שאו אני מסתדר איתם או לא אל תנסו לחשוב בכיוון של לשנות ממש לא ככה מתחילות הבעיות בנישוין כדי לעיין בנושא בסיפרו של הרבה שמחה כהן הבית היהודי הוא מאריך שמה הרבה מאד הרבה פעמים חשבתי מה האריכות הזאת למה הוא לא מתמצת את זה אבל שאני קורא כאלו דברים אני אומר טוב מאוד שאנשים יקראו עוד פעם ועוד פעם שיכנס לראש טוב טוב.

ואין כמו לסיים במשפט שחבר שלי תמיד היה אומר לי " מה כתוב לי על הגב שיפוצים"..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2006 17:18 לינק ישיר 

אין סיבה ללכת לצד הכלה, צריך ללכת לצד השכל.

סיפור מוזר, באמת.

צודקים האומרים שצריך לקחת מישהו שטוב לנו איתו כמו שהוא, ולא במטרה לשנות. מי ערב לנו שנצליח? ואולי נשנה אותו יותר מידי?

שקית,
יתכן שהיא אפילו לא ידעה שיש משחק כזה.
אולי היא חרדית מאד, כזו שלא יודעת על משחקים ולא מסתדר לה שהולכים לראות את זה.
(כדאי אולי להמליץ לה לצאת מידי פם ליד קיוסקים בי-ם או בז'בוטינסקי ב"ב, שתתחיל לצאת מהקונכיה שלה.)

וצודק האומר שכנראה מדובר בילדים.
אולי בעיקר בילדה.
לדעתי יש הרבה סיכויים שזה סתם התנפח והוא לא עד כדי כך מעורה בספורט, כמו שציינה שדכנית.

- הבן אדם מבואס כי מישהו שהוא אוהב, נניח, לא הצליח במשהו.
זכותו, לא
- לבן אדם יש תחביב.
התחביב לא מוצא חן בעיני כלתו. זכותה.
לריב בגלל תחביב, אפעס, נשמע לי קצת לא הגיוני.
צריך לבדוק לפני שמתכסחים עד כמה יש סיבה לזה בכלל.
טלוויזיה לא תהיה להם ,נכון?
אז הוא לא ירבוץ כל היום מולה לזפזפ בין משחקים.
כשיש משחקים שמעניינים אותו הוא ימצא איפה לראות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 11:37 לינק ישיר 

אני בהלם מהתגובות,
היית בטוח שתלחו לצד של הכלה,
אני אישית גם אוהב ספורט, אפילו מאוד,
אבל אני יודע מתי ולמה ואיפה,
לכל דבר בחיים יש את התנאים שלו,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיפור מזעזע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר