בית פורומים בחדרי חרדים

מיוחד לכאחל, "התקוה"-במשרדי ממשלת איראן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2006 21:35 לינק ישיר 

כאחל

תדע שישנם הרבה חרדים שמתנגדים לציונות ואני הקטן ביניהם

אבל מאידך גיסא כמובן שלא הולכים לרוצחים השפלים ימ"ש ומתחבקים ומתנשקים עמהם

האדמו"ר מסאטמאר ז"ל לאחר מלחמת ששת הימים בסעודה שלישית בפרשת נשא דיבר דברים חריפים

נגד החברים שלך שמתחבקים ומתנשקים עם הרוצחים השפלים ימ"ש

ואני חושב שאפילו רבנים מנטורי קרתא כמו הרב ירחמיאל ישראל דאמב יצאו בחריפות נגד הקבוצה הנ"ל

אני חושב שיש להם דין של רודפים.

בוא וחשוב מה חושבים הערבים בשעה שחבריך באים אליהם

הנה אפילו "רבנים יהודים" מצדיקים את מעשינו והרציחות שלנו

ובזה אתם נהפכים לרודפים

מה ראית דדמך סומק טפי מדמא דחברך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 21:37 לינק ישיר 

כאחל,
ראינו בעיתון המחנה החרדי את סיבת נסיעתו של ר' יואל לארה"ב,אי אפשר לשבת בארה"ב ולחלוק נגד כל גדולי התורה בארץ ישראל בדברים שקשורים בארץ ישראל.

תשב לך בארה"ב תתחבר לאיראנים ואח"כ ברוב המומחיות והנסיו ןוהידע הצבאי שיש לך תקבע שהרשעים האויבים הציונים מנפחים את הסיפורעם האיראנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2020 17:32 לינק ישיר 

אמר ריבונו של עולם למלאכים "...בקשו מלאכי השרת לומר שירה לפני הקב"ה. אמר להם הקב"ה: 'מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה לפני״.  

בִּנְפֹל אוֹיִבְךָ אַל תִּשְׂמָח וּבִכָּשְׁלוֹ אַל יָגֵל לִבֶּךָ" (משלי כד, יז)

תוקן על ידי כאחל ב- 03/01/2020 17:38:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2020 20:10 לינק ישיר 
קלעפער

עם הארץ! הרי עם ישראל אמר שירה!!! לא רק אמר אז אלא עד עצם היום הזה אנו משוררים את מפלתם של המצרים כל יום!

שהמלאכים לא יאמרו שירה, אבל היאהוד ישוררו וישמחו עד נפול כל רשעי העמים ובתוכם הבוגדים המלקקים פנכתם!

חוץ מזה אתה מגדולי המתגרים באומות! אתה תומך באויבת המדינה, מלכות של חסד, השלטת בעולם, שבתוכה אתה מתגורר. 

תוקן על ידי קלעפער ב- 03/01/2020 20:33:36

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מיוחד לכאחל, "התקוה"-במשרדי ממשלת איראן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.