בית פורומים שידוכי חרדים

שאלה תאורטית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2006 16:13 לינק ישיר 
שאלה תאורטית

אם אתם יוצאים עם בחור/ה ולא יודעים אם להמשיך או לא, ויש לכם אפשרות לשאול את עצמכם רק שאלה אחת, ולפ"ז להחליט אם להמשיך לצאת או שלא, מה היתה השאלה שהייתם שואלים את עצמכם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 15:05 לינק ישיר 

בס"ד

חחחחחחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 15:03 לינק ישיר 

כתבתי שתוקן ע"י מנחמחיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 14:59 לינק ישיר 

בס"ד

מה כתבת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 14:56 לינק ישיר 

תוקן על ידי מנחמחיים ב- 06/03/2013 14:57:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 14:34 לינק ישיר 

בס"ד

השאלה שהייתה לי במוח זה: "האם הייתי רוצה לראות את הפרצוף שלו ,בביתנו המשותף,למשך כול חיי?"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 14:00 לינק ישיר 

'הפעם'?

את\ה מכיר\ה את מנחמחיים מחייו הפרטיים או ש....???

עשית עליו מחקר ב.... כמה ימים שאת\ה פה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 13:45 לינק ישיר 

בכל ספק שהוא כל עוד לא סגורים על עצמנו לא כדאי לסגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 11:24 לינק ישיר 

אם יש שאלה אז עדיין לא סוגרים וורט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 07:29 לינק ישיר 

כתבו כאן נקודות מעניינות.

האם ארצה לראות אותו שוב?
האם אני מחכה לזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 01:10 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
הייתי שואל את עצמי - מה הסיבה שגורמת לי לא לרצות, לא להימשך/להתלהב.. אם אדע את שורש העניין אוכל לדעת האם זו סיבה אמיתית ומשמעותית בשביל באמת לא להמשיך או שאין זו סיבה משמעותית ואז כן כדאי להמשיך לנסות, לתת עוד צ'אנס. 

ולכל אילו ששואלים את עצמם שאלות של עתיד/של ה-אחד/שאלות של חלומות וציפיות, חושבני שאין זה גישה נכונה כלל וכלל.
א. כי א"א לבחון באמצע פגישות ובוודאי לא בפגישות מוקדמות על פי אמת מידה גבוהה, לבחון את הקשר או את  הפוטנציאל לפי רף כזה גבוה. 
ב. בהרבה מהמקרים הסיבה לאי החשק/הרצון או כל מה שזה לא יהיה נובע מסיבות שוליות, מכל מיני גורמים סביבתיים, דעת קהל, או חלומות וקווי מתאר שהאדם בנה לעצמו וכשזה לא כך הוא מתאכזב או יורד לו החשק, וכמובן בל נשכח את המראה החיצוני שלהרבה זה משקל כבד ואף עיקרי, וכשזה כך א"א בחיים למדוד את זה לפי שאלות כאילו כבדות ומשמעותיות, אלא לפי האמת ושורש הדבר. 

ג. זה מסוג השאלות שהתשובה עליהם מאד תלוית רגש, ולעניות דעתי, קשה להסתמך עליו בפגישות לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 00:03 לינק ישיר 

הייתי שואל את עצמי - מה הסיבה שגורמת לי לא לרצות, לא להימשך/להתלהב.. אם אדע את שורש העניין אוכל לדעת האם זו סיבה אמיתית ומשמעותית בשביל באמת לא להמשיך או שאין זו סיבה משמעותית ואז כן כדאי להמשיך לנסות, לתת עוד צ'אנס. 

ולכל אילו ששואלים את עצמם שאלות של עתיד/של ה-אחד/שאלות של חלומות וציפיות, חושבני שאין זה גישה נכונה כלל וכלל.
א. כי א"א לבחון באמצע פגישות ובוודאי לא בפגישות מוקדמות על פי אמת מידה גבוהה, לבחון את הקשר או את  הפוטנציאל לפי רף כזה גבוה. 
ב. בהרבה מהמקרים הסיבה לאי החשק/הרצון או כל מה שזה לא יהיה נובע מסיבות שוליות, מכל מיני גורמים סביבתיים, דעת קהל, או חלומות וקווי מתאר שהאדם בנה לעצמו וכשזה לא כך הוא מתאכזב או יורד לו החשק, וכמובן בל נשכח את המראה החיצוני שלהרבה זה משקל כבד ואף עיקרי, וכשזה כך א"א בחיים למדוד את זה לפי שאלות כאילו כבדות ומשמעותיות, אלא לפי האמת ושורש הדבר. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שאלה תאורטית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext