| נשלח ב-3/5/2006 16:13 |
|
| |
שאלה תאורטית
אם אתם יוצאים עם בחור/ה ולא יודעים אם להמשיך או לא, ויש לכם אפשרות לשאול את עצמכם רק שאלה אחת, ולפ"ז להחליט אם להמשיך לצאת או שלא, מה היתה השאלה שהייתם שואלים את עצמכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 15:05 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 15:03 |
|
| |
כתבתי שתוקן ע"י מנחמחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:59 |
|
| |
בס"ד
מה כתבת?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:56 |
|
| |
תוקן על ידי מנחמחיים ב- 06/03/2013 14:57:41
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:34 |
|
| |
בס"ד
השאלה שהייתה לי במוח זה: "האם הייתי רוצה לראות את הפרצוף שלו ,בביתנו המשותף,למשך כול חיי?"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 14:00 |
|
| |
'הפעם'?
את\ה מכיר\ה את מנחמחיים מחייו הפרטיים או ש....???
עשית עליו מחקר ב.... כמה ימים שאת\ה פה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 13:45 |
|
| |
בכל ספק שהוא כל עוד לא סגורים על עצמנו לא כדאי לסגור.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 11:24 |
|
| |
אם יש שאלה אז עדיין לא סוגרים וורט.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 07:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 01:10 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | הייתי שואל את עצמי - מה הסיבה שגורמת לי לא לרצות, לא להימשך/להתלהב.. אם אדע את שורש העניין אוכל לדעת האם זו סיבה אמיתית ומשמעותית בשביל באמת לא להמשיך או שאין זו סיבה משמעותית ואז כן כדאי להמשיך לנסות, לתת עוד צ'אנס.
ולכל אילו ששואלים את עצמם שאלות של עתיד/של ה-אחד/שאלות של חלומות וציפיות, חושבני שאין זה גישה נכונה כלל וכלל. א. כי א"א לבחון באמצע פגישות ובוודאי לא בפגישות מוקדמות על פי אמת מידה גבוהה, לבחון את הקשר או את הפוטנציאל לפי רף כזה גבוה. ב. בהרבה מהמקרים הסיבה לאי החשק/הרצון או כל מה שזה לא יהיה נובע מסיבות שוליות, מכל מיני גורמים סביבתיים, דעת קהל, או חלומות וקווי מתאר שהאדם בנה לעצמו וכשזה לא כך הוא מתאכזב או יורד לו החשק, וכמובן בל נשכח את המראה החיצוני שלהרבה זה משקל כבד ואף עיקרי, וכשזה כך א"א בחיים למדוד את זה לפי שאלות כאילו כבדות ומשמעותיות, אלא לפי האמת ושורש הדבר. |
|
ג. זה מסוג השאלות שהתשובה עליהם מאד תלוית רגש, ולעניות דעתי, קשה להסתמך עליו בפגישות לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 00:03 |
|
| |
הייתי שואל את עצמי - מה הסיבה שגורמת לי לא לרצות, לא להימשך/להתלהב.. אם אדע את שורש העניין אוכל לדעת האם זו סיבה אמיתית ומשמעותית בשביל באמת לא להמשיך או שאין זו סיבה משמעותית ואז כן כדאי להמשיך לנסות, לתת עוד צ'אנס.
ולכל אילו ששואלים את עצמם שאלות של עתיד/של ה-אחד/שאלות של חלומות וציפיות, חושבני שאין זה גישה נכונה כלל וכלל. א. כי א"א לבחון באמצע פגישות ובוודאי לא בפגישות מוקדמות על פי אמת מידה גבוהה, לבחון את הקשר או את הפוטנציאל לפי רף כזה גבוה. ב. בהרבה מהמקרים הסיבה לאי החשק/הרצון או כל מה שזה לא יהיה נובע מסיבות שוליות, מכל מיני גורמים סביבתיים, דעת קהל, או חלומות וקווי מתאר שהאדם בנה לעצמו וכשזה לא כך הוא מתאכזב או יורד לו החשק, וכמובן בל נשכח את המראה החיצוני שלהרבה זה משקל כבד ואף עיקרי, וכשזה כך א"א בחיים למדוד את זה לפי שאלות כאילו כבדות ומשמעותיות, אלא לפי האמת ושורש הדבר.
|
|
|
|
|