בית פורומים א חרדים ספרדים

הייתכן כזה דבר ?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2006 23:42 לינק ישיר 
הייתכן כזה דבר ?!

מישהו שמע שאחד ממפקחי רשת מעיין החינוך התורני שינה את שם משפחתו לשם אשכנזי מובהק כדי שיקבלו את ילדיו למוסדות אשכנזים וזהו מה שנקרא להחזיר עטרה ליושרה... 
האם שינוי השם נעשה ברשות מרן שליט"א ?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 22:04 לינק ישיר 

לפי השמועות זה מפקח המקורב משפחתית ל''ראיס' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 16:51 לינק ישיר 

אם אתם מתכוונים לאבידן אתם טועים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 13:11 לינק ישיר 

הצדיק הגדול זיע"א  הלך לבית עולמו ואי"ה בוודאי יקום לתחיית המתים אבל מכאן ועד לתחיית המתים באמצעות הפוסטרים על גבי האוטבסים הדרך רחוקה .

אגרות הקודש  הם לא הלכה למשה ולא קבלה מסיני .
הרמב"ם מדבר רבות על חלושי הנפש וכל אותם המנסים לתלות בדבר זה או אחר הם מאלה לצערנו ואנו אין לנו אלא להשען ולעמול בתורה ובכך נזכה לס"ד .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 11:08 לינק ישיר 

בהקשר למה שקורה באוטובוסים, אני דוגלת בכך שזה קידוש השם עצום מאד! אדם חילוני עובר ברחוב ורואה תמונה של הצדיק הכי גדול שיש לנו בדור. ויש לו את האפשרות לקבל ברכה באגרות הקודש. אני אומרת לך ממידע מוסמך שהטלפון של המוקד ברכות לא מפסיק לצלצל וכל אחד שני יוצא עם תשובות מפתיעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 09:35 לינק ישיר 

מירי
.......
לי אין עובדות על כלותיו ובאי ביתו .
אני מוכן לקבל  שאהבת ישראל  הוא דבר חשוב ונאה אבל את מסכימה שצריכים גם להוקיע את כת העבודה זרה של המשחיסטים ויעיד על כך הבזיון בפרסומת מעל גבי האוטבסים נכון או לא ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 01:35 לינק ישיר 

אדון שידור היקר, למה לשאול את מרן על אחת מנשות ח"כ תשאל ישירות כבר על באי ביתו של מרן כדוגמת כלותיו ואם אני לא טועה גם ביתו...

אין מה לעשות, אפילו הן יודעות שפאה זה כיסוי הראש שמכסה באמת את כל הראש ללא שיראו אפילו שערה אחת וידוע כבר מה כתוב בתורה בנוגע לשערה אחת משערות אשה...

בעניין שינוי השם מספרדי לאשכנזי. תראו מה קורה כאן צריך לשנות שם משפחה כדי שיקבלו תלמידות... איפה האחדות ואהבת ישראל???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2006 00:48 לינק ישיר 

אי אפשר למסור הודעה כזו ללא שיהיו פרטים אנו לא שמענו כלום מזה
בזמן האחרון אוהבים הרבה אשכנזים להשתמש בספור הזה בכדי לנגח את הספרדים בעניין בנות הסימנר שלא מתקבלות ולכן הודעה אנונימית כזו לא מתקבלת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הייתכן כזה דבר ?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext