בית פורומים א חרדים ספרדים

אלי ישי שקרן ורמאי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2006 12:02 לינק ישיר 
אלי ישי שקרן ורמאי!

סוף כל סוף האמת יוצאת לאור. הבאבא ברוך שיגר מכתב לרב עובדיה בו הוא מכנה את אלי ישי כשקרן ורמאי וכאחד שאסור לו לעמוד בראש התנועה....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2006 16:10 לינק ישיר 

ונשך
את האשכול על הבבא סאלי היינו חייבים להשאיר
ביגלל שמירי לא הבינה מה היתה כונתו של הבבא סאלי
אולי עכשיו היא הבינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2006 02:57 לינק ישיר 

לומר את האמת די נמאס לי לראות את האשכול הזה קופץ.

אבל אחרי שהוא שוב קפץ חשבתי לכתוב משהו.

מתחילה לא התייחסתי לכל השטויות שנטענו פה, ולאור הצורה בה מתנהלים הדין ודברים אני לא ממש מצטער על זה.

אבל אני מוכרח להגיד לכם משהו.

חבר'ה, אתם סבלניים בצורה שמשגעת אותי.

(ולמי שלא הבין אני יוסיף המחשה חזותית)

אגב, הדברים אמורים גם לגבי האשכול: האם הבבא סאלי אמר זאת? של קלף. תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 24/05/2006 3:06:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 11:02 לינק ישיר 

אז עכשיו לא רק שהרבי "משיח" אלא גם חסידיו מקבלים מסרים מיידיים וישירים מאלוקים
על זה נאמר "כזה ראה והחש"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 14:18 לינק ישיר 

אדון סוסייטי, כבר אמרת את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 02:09 לינק ישיר 

מבחינת הדברים אני מסכים עם כל מילה של מירי, אבל קשה לי להגיד את זה בגלוי. בכ"ז הרב עובדיה הוא הרב שלי ועל פיו ישק דבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 14:27 לינק ישיר 

קודם כל להיות משה רבינו שבדור זה לא רק סיסמא זה גם צריך להתבטא ב'קרטריונים' מסוימים... אני אישית דוגלת בזה שהרבי מילובאוויטש (למרות שהוא לא איתנו כרגע) הוא המשה רבינו שבדור והוא היחיד שראו להיות זה!

בעניין השמאל והימין, אם זה נגד מה שכתוב בתורה ונגד הקב"ה צריך למחות ע"ז גם אם מדובר ברב!!!

ככל אשר יורוך, שיורוך הלכות ומנהגים אך לא דברים נגד מה שהקב"ה הורה לך!

זה בדיוק כמו שמחר יקום הרב עובדיה ויורה שמפסיקים לקרוא קריית שמע. התקשיב לו??? תוקן על ידי - מירי_770 - 12/05/2006 14:53:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 14:01 לינק ישיר 

אל תצטערי לא לקח לי הרבה זמן הכל בלחיצת כפתור ותוך שניה העתקתי..
לא קראת את הכל....כי הנושא מכאיב לך
אז אני אקצר לך, מרים דיברה במשה והרב עובדיה כמשה בדורו כמאמר חזל "שמואל בדורו כמשה בדורו יפתח בדורו כשמואל בדורו"
ומרים (מירי) נתכוונה לטובתו ועלתה לה כך.
ובתורה כתוב "ועשית ככל אשר יורוך" וחזל פירשו "אפילו יאמרו לך על ימין שהוא שמאל ועל שמאל שהוא ימין"
ואם בכל זאת יש לך תמיהה את רשאית לשאול מפני מה הרב עובדיה שליטא פסק כך בעניין זה וזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 12:59 לינק ישיר 

האמת, אני אפילו לא הקדשתי זמן לקרוא את מה שכתבת (אני מבינה שלקח לך זמן - מצטערת) בגדול אני מבינה שאתה רוצה לומר לי ולהעיר לי ע"כ שדיברתי אולי לא הכי בצורה מכובדת על הרב עובדיה. אז רק אגיד לך דבר קטן: אני מקשיבה לאלוקים יותר מאשר לרב עובדיה או לכל רב אחר. אלוקים כתב לי ולכל עם ישראל שארץ ישראל שייכת לעם ישראל ואסור למסרה לערבים הרב עובדיה סובר אחרת ולכן אמרתי את שאמרתי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 12:26 לינק ישיר 

מירי, כנראה שיש לך עוד זכויות תראי איזה חומר מעניין מצאתי בשבילך תואם אפילו לשמך.

(במדבר יב  א) ותדבר מרים ואהרון במשה על אודות האישה הכושית אשר לקח כי אישה כושית לקח ב ויאמרו הרק אך במשה דיבר ה' הלא גם בנו דיבר וישמע ה'
ג והאיש משה עניו מאוד מכול האדם אשר על פני האדמה 

רבנן אמרי : תדע לך שהנגעים באין על לשון הרע. שהרי מרים הצדקת ע"י שדברה לשון הרע במשה אחיה, קרבו בה הנגעים.
מנין?

שנאמר (דברים כה): זכור את אשר עשה ה' אלהיך למרים 
אל תרגיל עצמך לדבר לשון הרע
זה שאמר הכתוב (תהלים נ): תשב באחיך תדבר בבן אמך תתן דופי.
אמר ר' יוחנן אם הרגלת לשונך לדבר באחיך שאינו בן אומתך, סוף בבן אומתך תתן דופי.
ר' יהודה בן לוי אמר: אם הרגלת לשונך לדבר באחיך שמאביך ולא מאמך, סופך בבן אמך תתן דופי, שכל מי שמגיס את לבו לדבר בגדול ממנו, גורם לעצמו שיקרבו בו את הנגעים.
ואם אין אתה מאמין, הרי מרים הצדקת סימן לכל בעלי לשון הרע. הוי,
זכור את אשר עשה ה' אלהיך למרים: 
חמור חטאו של לשון הרע שלוקה בכל גופו
זה שאמר הכתוב (קהלת ה): אל תתן את פיך לחטיא את בשרך.
רבנן אמרי: המקרא הזה מדבר בבעלי לשון הרע.

כיון שהפה אומר לשון הרע הוא חוטא על הגוף שגורם לו ללקות. מהו אל תאמר לפני המלאך כי שגגה היא?
שלא תאמר: הריני הולך ואומר לשון הרע ואין בריה יודעת.
אמר לו הקב"ה: הוי יודע, שאני שולח מלאך והוא עומד אצלך וכותב כל מה שאתה מדבר על חבריך.

מנין?

שנאמר (שם י): גם במדעך מלך אל תקלל.
למה?

כי עוף השמים יוליך את הקול.

ומהו?

בעל הכנפים יגיד דבר, אלו המלאכים, שכתוב בהם (ישעיה ו): שש כנפים שש כנפים לאחד. למה יקצוף האלהים על קולך, על אותו הקול שיצא מפיך.
וחבל את מעשה ידיך, שאותו האיש לוקה בנגעים.
ואם אין אתה מאמין, הרי מרים על ידי שאמרה לשון הרע על משה אחיה, לקתה. הוי, זכור את אשר עשה וגו' ומתוך כך לקתה

מרים נענשה על שדברה לשון הרע על משה
משה מתפלל על מרים שתרפא 
כיון שראה משה מה הגיע לאחותו, התחיל צווח ומתפלל עליה בכל לבו ונפשו (שם): אל נא רפא נא לה.
אמר רבי אסי: אין אדם אומר לשון הרע, עד שכופר בהקב"ה.
שנא' ( תהלים יב): אשר אמרו ללשוננו נגביר שפתינו אתנו מי אדון לנו.
אמר רבי שמעון: ומה אם מרים הצדקת שלא נתכוונה לומר לשון הרע, אלא דברה בשביל פריה ורביה, כך הגיע אותה, הרשעים שמתכונים לומר לשון הרע על חבריהן, לחתוך את חייהם על אחת כמה וכמה, שיחתוך הקב"ה את לשונם, שנא' (שם): יכרת ה' כל שפתי חלקות וגו'.
אמר הקב"ה: בעולם הזה ע"י שהיו ביניכם בעלי לשון הרע, סילקתי את שכינתי מביניכם, שנא' (שם נז): רומה על השמים אלהים. אבל לעתיד לבוא שאני עוקר יצר הרע מביניכם, שנא' (ירמיה לא): והסירותי את לב האבן מבשרכם, אני מחזיר שכינתי ביניכם.

מנין?

שנאמר (יואל ד): והיה אחרי כן אשפוך את רוחי על כל בשר וגו'.
ומתוך שאני משרה שכינתי עליכם, כולכם זוכין לתורה ויושבין בשלום בעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 00:56 לינק ישיר 

לרב עובדיה אני רוחשת כבוד בתור רב שיודע תורה (ואני לא נכנסת כרגע לנקודה שע"פ פסיקתו בעניין היתר החזרת השטחים שזה ההיפך מהתורה...).

הנקודה היא שאנשי ש"ס שיושבים בכנסת הם מושחתים, ואני מנסה למצוא נקודה אחת חיובית לטובתם ולא מצאתי.

* הם לא מוכנים להוזיל את מחיר הלחם
* הם נכנסו לממשלה ללא החזרת הקצבאות
* נכנסו לממשלה שבמצע שלה נישואים אזרחיים
* וממשלה שכבר בראשון הקרוב מתחילה את שיחותיה על ההתנתקות

למה שאדבר עליהם לחיובי??? אני נורא מזדהה עם דבריו של ה'באבא ברוך' למרות שהוא לא אמר את שאמר בגלל מה שהזכרתי אלא בגלל עניין פוליטי שמה שהובטח לנציגו בכנסת לא קויים. אבל כבר למדנו שברגע שיש דבר אחד לא ישר ומסריח אז ה-כ-ל מסריח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 00:44 לינק ישיר 

ישראטל- כל מילה זהב!

מירי...לו היתה טיפת שכל או משהו דומה בקודקודך היית בולמת את פיך ולא משחררת את חרצובות לשונך כמתלהמת לשווא, כל מילה נוספת שלך (וגם כל מילה שנאמרה מעיקרא) רק מראה כמה כבוד חכמים את רוחשת למרן הגר"ע יוסף שליט"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2006 22:01 לינק ישיר 

ישראטל
...........
 תשאיר את גב"  מירי לחבר"ה מסיירת 1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2006 21:31 לינק ישיר 

מירי, עברת כאן הרבה גבולות
כאילו שבעולם שלך אין האשמות ואין מריבות כולם ישרים וצדיקים....
ההודעה שלך היא למעשה תשקיף של המחשבות שלך על תנועת שס.
חבל שתרגילי את עצמך להתבטא בסגנון כזה כי בסופו של דבר הסגנון הזה יחלחל גם לסביבה הפרטית שלך ויחזור אלייך כבומרנג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2006 18:03 לינק ישיר 

כותרת מגעילה
דווקא במיקרה הזה אני חושב שאלי צודק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2006 09:08 לינק ישיר 

מירי
.....
אני דווקא חושב שסוף סוף באמת האשכול מעניין בזכותך רק תחליפי את התארים בין הבאבא והבמבה לבין אליהו ישי .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אלי ישי שקרן ורמאי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext