|
|
| נשלח ב-12/5/2006 14:01 |
|
| |
אל תצטערי לא לקח לי הרבה זמן הכל בלחיצת כפתור ותוך שניה העתקתי.. לא קראת את הכל....כי הנושא מכאיב לך אז אני אקצר לך, מרים דיברה במשה והרב עובדיה כמשה בדורו כמאמר חזל "שמואל בדורו כמשה בדורו יפתח בדורו כשמואל בדורו" ומרים (מירי) נתכוונה לטובתו ועלתה לה כך. ובתורה כתוב "ועשית ככל אשר יורוך" וחזל פירשו "אפילו יאמרו לך על ימין שהוא שמאל ועל שמאל שהוא ימין" ואם בכל זאת יש לך תמיהה את רשאית לשאול מפני מה הרב עובדיה שליטא פסק כך בעניין זה וזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2006 14:27 |
|
| |
קודם כל להיות משה רבינו שבדור זה לא רק סיסמא זה גם צריך להתבטא ב'קרטריונים' מסוימים... אני אישית דוגלת בזה שהרבי מילובאוויטש (למרות שהוא לא איתנו כרגע) הוא המשה רבינו שבדור והוא היחיד שראו להיות זה!
בעניין השמאל והימין, אם זה נגד מה שכתוב בתורה ונגד הקב"ה צריך למחות ע"ז גם אם מדובר ברב!!!
ככל אשר יורוך, שיורוך הלכות ומנהגים אך לא דברים נגד מה שהקב"ה הורה לך!
זה בדיוק כמו שמחר יקום הרב עובדיה ויורה שמפסיקים לקרוא קריית שמע. התקשיב לו???
תוקן על ידי - מירי_770 - 12/05/2006 14:53:24
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2006 02:09 |
|
| |
מבחינת הדברים אני מסכים עם כל מילה של מירי, אבל קשה לי להגיד את זה בגלוי. בכ"ז הרב עובדיה הוא הרב שלי ועל פיו ישק דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2006 14:18 |
|
| |
אדון סוסייטי, כבר אמרת את זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2006 11:02 |
|
| |
אז עכשיו לא רק שהרבי "משיח" אלא גם חסידיו מקבלים מסרים מיידיים וישירים מאלוקים על זה נאמר "כזה ראה והחש"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2006 16:10 |
|
| |
ונשך את האשכול על הבבא סאלי היינו חייבים להשאיר ביגלל שמירי לא הבינה מה היתה כונתו של הבבא סאלי אולי עכשיו היא הבינה
|
|
|
|
|