אלעדי ותיק,
1. אכן אין כמו קפה עם קרואסון טרי וחם...
2. אני מניח שלו היה ניתן, היינו נותנים קרדיט מלא. אבל אתה יודע...
3. הפורום מזמן הוא מקור מידע חשוב. רק צריך ללמוד להבדיל מהי ידיעה ומהו קוריוז ולעשות גם שיעורי בית.
4. לגבי הפרסום, אכן אנחנו בדילמה רצינית. מצד אחד, רוצים מאוד לשמור על הייחודיות של כמות כתבות גדולה ומעט פרסומות ולא חלילה להיפך, מצד שני ההגדלה של הדפים מדי גדולה בקפיצה וזה לא שאפשר פשוט להוסיף עוד דף (= 4 עמודים). השבוע הוצרכתי לצמצם מילים ברגע האחרון, לוותר על דברים מעניינים בגלל הבטחות קודמות פחות חשובות, לקצץ בתמונות ו... שלא תדע. שבוע קשה עבר על כוחותינו . אם המגמה תמשך בע"ה, כמות הדפים תגדל ונחזור להיות עיתון מלא מלא מלא כתבות.
5. המע"ר - צעד חשוב מאוד. הייתי אמור השבוע להושיב את נציגי משרד השיכון מול התושבים המתנגדים (התנאי של משרד השיכון: שאני לא מתערב ואפילו לא מנחה. רק מקשיב ומדווח). ונקבעה פגישה לשבוע הבא לצורך הזה. אם כי, אני צריך לקרוא באמת את הנכתב בקוראים אלעד ולראות אם יש לי מה לחדש בנושא או לעזוב את זה. אבל לא נורא. בערקבות הפרסום בפורום החליטו ב"קוראים אלעד" לערוך סקר במלאת שנתיים ל"אגד פלוס". אני נהנה (ברמה האישית, כקורא) מהתחרות הזו כי זה גורם לשני העיתונים להתאמץ יותר.
ומי מרוויח?
כמובן הקוראים.
 |
|
|