מחדל : יום ליום - פרסום לא כשר וידיעות של מקומון ..
בכל שבוע אני פותח את עיתון יום ליום להתעדכן במה שקורה , בעבר הגבתי על מחדלים שנעשו לדעתי בכדי אולי להשפיע על דרכי התנהלות העיתון , אולם לא עלה בידי , קצת נמאס לי ויצאתי להפסקה , כנראה שם למעלה יושב עורך מקצועי שדעתו הכי חשובה בעיניו ולא מעוניין להשכיל מכל מלמדיו, נו ניחא...אבל השבוע שמתי לב שטור בעיתון הינו שלוחא של מקומון בשם אפעפי שחר של קובי לוי אשר טורו השבועי מצוטט מילה במילה ביום ליום...זו רמה של עיתון ? להכניס כתבת מקומון מוכשר ככל שיהיה? ועוד בעיתון המתיימר להיקרא מכובד ?. זה אולי כמו שיביאו בעיתון משפחה או בקהילה את הטור המקומי של נניח אשר מדינה או קובי אריאלי שמתפרסם בעיתון אחר , זה ממש צחוק מהעבודה יותר נכון צחוק מהקוראים.
יום ליום כידוע לכולם מנסה להתיימר במיקצועיותו ובהשתפרותו ומעל הכל ברמת הצנזורה הרוחנית , אולם דא עקא כל פעם מחדש יש איזה כתם שחייב להשחיר את פניו. הפעם נעשה מחדל חמור שכל בן תורה חייב לשאול את עצמו האם יש ועדה רוחנית ראויה לעיתון. השבוע מי ששם לב התפרסמה בעמוד האחורי פרסומת של מחסני חשמל ובפנים טמבלוויזיה היפר באנד משוכללת (תומכת בכבלים) ואני שואל. האם הכסף מעוור את עיני ההנהלה (החילונית), כולנו בבודאי יודעים שביום ליום לא מפרסמים טלפונים ניידים שאינם כשרים , האם הטלוויזיה עברה כשרות של הוועדה הרוחנית לענייני תקשורת , מסופקני.
כרגיל אחרי מה שאני כותב ההתקפות אינם ענייניות ומופנות נגדי במקום לכתובת הראויה לא נורא ככה באמת יודעים שצדקתי.
 |
|
|