בית פורומים ברסלב נייעס

הפתעת השנה !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2006 15:25 לינק ישיר 
הפתעת השנה !!!

בל"ג בעומר מתכננים אנ"ש להגיד פעמים את תיקון הכללי בציבור במירון 
פשוט מאוד להפסיק התזמורת  ולהתחיל בנשמת לפי דעתי זה פשוט כיסוי בשביל התיקון הכללי
 אני לא מצליח לעקל איך אנשים יקבלו את זה אלה שלא מאנ"ש זה נשמע בדיוני שהם ישתקו על זה
עומדים מאחורי זה כמה מאנ"ש מוכרים היטיב שלהם ניסיון רב בענינים אלו את שמם לא הביא כי אותו המקור שדיברתי איתו  הבטחתי לו שלא אפרסם את שמם כי זה רק יזיק להם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2006 12:40 לינק ישיר 

כוונתי הייתה ליעקובביץ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2006 01:01 לינק ישיר 

הוא לא טעה הוא התכוון ליעקובוביץ
 לפי הידוע לי הוא יושב על העלמות מס בסכומים לא מובטלים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2006 00:30 לינק ישיר 

ספטמבר

אתה טועה נחמן משיח לא יושב בשום כלא

הוא מתגורר בבית שמש

והקונטרס הודפס להצלחת הנגיד ר' אביגדור יעקובוביץ ובניו

שמחכים למשפט בארה"ב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2006 18:17 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2006 18:15 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מי שהדפיס את זה היה נחמן משיח תרומת חסיד סאטמר  שיושב כבר שנים בכלא

למי עוד יש פרטים בנידון? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2006 20:40 לינק ישיר 

מקנוף לא היה מעורב בשום דבר

הוא חושב גרנדיוזי וכמו תמיד הכל היה ונשאר רק דיבורים...

אשר לקרישבסקי הוא הצטרף לעניין רק מאוחר יותר ולא היה מעורה בכל העניין לפרטיו

לפי ששמעתי הרי שבתשעה באב מתכננים הנ''ל גם מעמד כזה בכותל המערבי  ובנקודות נוספות...

פרטים בהמשך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2006 19:58 לינק ישיר 

לפי הידוע לי בלילה הראשון אמרו נשמת. תיקון הכללי אין לי מושג אם אמרו
טוב שהביא את החומר מישהו אחר ולא אני כמו שכתבתי למעלה שאני יתחייבתי לאחד העוסקים בעניין שאני לא אפרסם מי הוא העומד מאחורי .שכחת לציין שגם קרישבסקי עבד יחד ישראל נעימי
השמועות אומרות שגם סקונטףףף הצלח לעולל פה תעלול כל שהוא והמבין יבין
אם הפורום היה סגור לצפייה ולא פתוח לכל אחד הייתי מעריך קצת יותר.
 מכאן אני קורא להנהלת הפורום או בשמו אומניש לסגור את הפורום למורשים בלבד .אי אפשר לנהל כאן שיחות כאשר כל אדם יכול לצפות. מי שחושב כמוני שיאמר זאת גם כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2006 17:10 לינק ישיר 

מצורף קובץ

הוגה הרעיון -'רב המערה'
הבחור החשוב ישראל נעימי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2006 17:03 לינק ישיר 

הנה העובדות כפי שבררתי:

הרעיון הגיע ממבית מדרשו של הרה''צ יעקה משה סלמנוביץ שליט'א 

אלא שהיה כבר מאוחר מידי והוא לא הצליח להלהיב כשורה את הגבירים המשחרים לפתחו [זינגר ואחרים] לרעיון נרתם הבחור החשוב ישראל נעמי מי שמכונה בפי אנ''ש 'רב המערה' ומודעות הודבקו בחוצות לבשר על המעמד

כמו כן תרמו אי אלו אנשים שרבנו קרוב לליבם כסף להדפסת 60.000 'תיקון הכללי' בפורמט מיוחד ו'נשמת' בסופו

אלא שלא יאמן עיקר ה'מניעה' הגיע מ'בית'...שרגא שניצר סירב ממושכות להפסיק את המוסיקה לטובת העניין  תוך שהוא מתרץ את עצמו בתירוצים שונים 'לא מתאים לציבור החסידי' וכ'ו וכ'ו וציפורים קטנות לחשו לי באוזן שעיקר הבעיה הייתה...געלט

התוצאה:בלילה לא התקיים המעמד ובצהרים כפי ששמעתי {לא נוכחתי במקום] עלה משה קרמר וקרא 'מכתם לדוד' מהיר השתררה דומיה קצרה ומי שקרא קרא בשקט לעצמו ובזה נגמר הסיפור

אין ספק זוהי אכזבה לכל היזמים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2006 12:02 לינק ישיר 

אייך זה יתכן שכבר 12 בצהרים ואף אחד עוד לא עידכן על המעמד הגדול במירון של התיקון הכללי? [אם היה בכלל]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 16:15 לינק ישיר 

פטיש
אפילו שאינני איש שובו בנים אני חושב שאת האות ג' אפשר להוריד היא ממש מיותרת את הבחירות כבר עברנו מזמן וזה לא יוסיף כלום

לידיעתך ראש הישיבה או הרב בחוץ לארץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 15:59 לינק ישיר 

אולי בזכות התיקון נחסוך השנה את הקריאות החוזרות ונישנות:
'הצולה באדיווייבערס'...

ושכחתם את 'שובו........................... שיתפללו כמובן בר' יוחנן הסנדלר.

למישהו כאן יש מידע לגבי ר"י שובו................................................... אם יגיע השנה למירון לל"ג בעומר?
ואז נרוויח גם ריצות ודחיפות בסיום תפילת שחרית ...!

אולי תתרסן מעט לא סתם עיגנתי אשכול בראש העמוד
אומניש

תוקן על ידי - אומניש - 16/05/2006 12:01:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 15:29 לינק ישיר 

לפי הידוע לי אין לזינגר שום קשר לעניין. ובכלל בשביל מה צריך שהוא יהיה קשור לזה אין פה איזשהו בקשה לכסף למעט הפרסום ?
מי שיוכל קצת הרבה קש בסיפור הזה זה שניצר שלדעתי עשו לו פה  סובב סבובוני ואחרי שאישר מבחינתו הוא כבר ראה את המציאות בעינים ללא יכולת שליטה .רובא דרובא של האמריקאים לא יאהבו את זה והם מקור ההכנסות של שניצר 

מה שבייקי כתב יתכן ויותר מידי חריף אבל יש  צדק בדבריו 
הרי ביננו בוא נאמר שכך יראה לג בעומר מה תגידו?

בשעת ההדלקה על ידי  הביאינר נכדו של הרז'ינער הוא ישא דברי התחזקות ברמקול לרגל  ל"ג בעומר ועל זכייתו וירשותו שזוכה מידי שנה בשנה להדליק המדורה  למשך 10 דקות בלבד    

וריקודים

בשעה 9 יבוא הנדבורנר ב"ב עם כל מאות (רגלי) חסידיו ויתחיל ליתפלל מעריב וכשיגיע לספרית העומר יקבל הרמקול ויתחיל בשיא הדבקות לברך אוי אוי אוי ווי והכל הרי להראות לכולם קבל עם ועדה בנדבורנה הספירה זה משהו אחר לגמרי כולם שם פששש... 

ריקודים

ובשעה 1 בלילה אמורים הברסלברס להתחיל נשמת ותיקון הכללי אז כבר שעתיים וחצי לפני זה אי אפשר לעשות כלום כי השיידרים והיחצנים והשרלטנים והכוכבים והמאורות ... יש עוד משהו? כבר בשטח ומתכננים ותופסים עמדות  ותוכניות ומתווכחים אם מי לא ? בקיצור עוד מאט יעשו פה לכולם תיקון תיקון ולא סתם תיקון אלא תיקון עם נשמה
   בואו נתפלל ועברנו בשלום

ריקדים

בשעה 3 יבואו החבדניקים עם דגלים צהובים ויכריזו את בשורת הגאולה הקריבה ממש ממש
וכמובן יחי אדויננו מורינו ... יחי יחי הם כבר יסחבו עד שחרית

אחרי שחרית יבוא בן ציון קופרשטוק ויסביר לנו בטוב טעם ודעת איך הניח כל עמוד ועמוד ואיך הוא דואג שהגזים של הקולה לא יברחו מהחביות וכמה צרות עושה לו בן שמעון טפו טפו וכל שאר רשויות החוק ויספר סיפור נס הצלה איך שמאיר פרנק כמעט ונפל יום אחד מהגג והוא תפס אותו ממש בנס אחרי זה שניצר ובניו יסבירו לכולם כמה הם משקיעים בכל קניידל וקניידל ויזכיר לכולם להזמין מוקדם אחרת לא יהיה לא אוכל לשבת ולמשפחתו
פרלמוטר וקרליבך לא יוותרו ויספרו שהם היחידים שפתוחים24 שעות ונותנים מלפפונים חמוצים ללא הגבלה פלוס כוס תה שמואל עובדיה יספר איך הציל את המכולת של הכפר מהתמוטטות כלכלית בזה שרוכש אצלו כמויות אדירות של מוצרי חלב למינהם וכבר השעה 9 

ריקודים 

עוד מאט השעה 1 יהיה שוב פעם תיקון הכללי  

ריקודים
בשעה 2וחצי יגיעו הננחים ויכחו פיקוד והשמחה תפרוץ כל גבולות נ נח נחמ נחמן מאומן
הזמיר ישמע זאת ויבוא מיד ויתפוס פיקוד רבי נחמן נחמן מאומן נחמן מאומן רבי נחמן מאומן והאמריקאים יתחילו להשתולל עם מוזיקת הרוק יהיה מדהים
 פה לא הפסיקו את הריקודים אלא רק יחזירו למוזיקה אותנטית

בשעה 4 חסידי אשלג ידבו על בעל הסולם 

ולאחמ"כ יבוא איזה ראש ישבה שנקלע למקום בטעות ויצעק חסידים תפסיקו לרקוד לכו ללמוד תיירה

והרשימה עוד ארוכה......................................... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 14:13 לינק ישיר 

כל הכבוד וכה לחי!!!!!!!!!
רק צריך לפרסם את השעות שבהן יערך התיקון הקדוש.
הרי רבנו מביא את המאמר של "לכו חזו" שנדפס בתחילת ליקוטי מוהר"ן כיוון שתפקידם חד הוא.
בזוהר דא יפקון מן גלותא.
ובעז"ה עם עיצותיו ותורותיו של רביה"ק נקבל את הישועה והגאולה הפרטית והכללית אכי"ר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2006 12:48 לינק ישיר 

בייקי
אני לא כל כך מסמפט יפיופים מסוגך

ומחפשי ''חילול ה'' מהסוג הבלתי סגורים עם עצמם

[לא באישי באמת שלא] תוקן על ידי - ספטמבר - 15/05/2006 12:51:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ברסלב נייעס > הפתעת השנה !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext